הקינדרלעך
-
פעם בכמה זמן הקינדרלעך מוציאים איזה סינגל ויותר כמעט לא שומעים עליהם ואחרי האלבום האחרון גם קצת נעלמו והם לא מוציאים כמעט משהו חדש זה הרבה פחות מבעבר מי יודע למה זה ולמה בחברון הם הופיעו חמישה ילדים ואין תחלופה של ילדים וגם למה תמיד יש להם את הפלייבק ואין את השירה הטבעית אם משהו יכול להסביר לי על זה אודה מאוד.
-
פעם בכמה זמן הקינדרלעך מוציאים איזה סינגל ויותר כמעט לא שומעים עליהם ואחרי האלבום האחרון גם קצת נעלמו והם לא מוציאים כמעט משהו חדש זה הרבה פחות מבעבר מי יודע למה זה ולמה בחברון הם הופיעו חמישה ילדים ואין תחלופה של ילדים וגם למה תמיד יש להם את הפלייבק ואין את השירה הטבעית אם משהו יכול להסביר לי על זה אודה מאוד.
וואוו, כמה פוסטים פתחת לאחרונה! רגע!.....
אז ככה:
קינדרלעך צריכים מישהו שינעל אותם. פדידה עסוק עם הזמרים.
עד עכשיו איציק דדיה הוציא להם, וניהל אותם, והקליט אותם, והביא להם שירים, וכו, וכו.
שמעתי שעומד לצאת משהו.
ומה שאמרת לדבי זה שהם שרים עם הפליבק-אז הם שמים לקהל את השיר כולו..... לא רק הפליבק מתנגן, אלא גם אותם ילדים מלפני 10 שנים!
אפשר לראות דוגמא במופע שלהם בחברון, שילד בוגר פתאום שר בקול צפצפני. על מי אתם עובדים? יש לנו אוזניים...
אה, וראיתי שהצטרף ילד חדש! מזלט. -
@תהילוש זה הופך את ההופעות שלהם למשעממות ולא מעניין באתי לחברון מחיפה בשביל לראות משהו שיכולתי לראות מהבית אם רציתי לא בשביל זה הגעתי אבל חבל לבלבל את הציבור
-
-
מאז ומעולם היו ההופעות שלהם מוקלטות יש לי את מופע ההשקה לאלבום השלישי שלהם והכל שם מוקלט יש פעמים שהסולן התבלבל (למי שזוכר אז נתנאל קונסינגר שר אבל הקול היה משום מה של מתן סימקיס)
פשלה נוספת עלאי בן שמעון שר מרמקול אבל משום מה שומעים רק את בן סנוף
ועוד אחת יונתן שינפלד שר אבל רגע הרמקול למטה איך שומעים?
ומי שמנהל אותם כבר שנים זה דודי אינהורן -