סערת המופע של מרדכי שפירא
-
This post is deleted! -
@שורע-ס רק תזהרו.
נושא שכזה יכל להגיע בשניות ללשון הרע, אז--- שימו לב! -
זמר הפופ המצליח מארה"ב, מרדכי שפירא, שהגיע לסבב הופעות בישראל מתנצל באופן ישיר ולוקח אחריות על מה שאירע במופע אתמול בירושלים, מופע שעורר סערה ותגובות רבות. "אמש (שני) הופעתי בבנייני האומה בירושלים מול קהל של אלפים, אליהם הגעתי במיוחד מארצות הברית. לצערי, החלו ריקודים לא ראויים שמפאת הלחץ ותנאי ההופעה לא הצלחנו לעצור אותם", אומר הזמר.
שפירא הצהיר, כי מדובר באירוע שאינו מקובל מבחינתו, "כאומן חרדי וכמי שגדל והתחנך במוסדות חרדים, אני מחויב להלכה ולגדולי ישראל".
יצוין, כי במהלך המופע הזמר וגם המפיק שלו ביקשו שוב ושוב מהקהל לשבת במקומות ולהפסיק את הריקודים בקדמת הבמה, אך ללא הצלחה יתירה."אני מופיע מתחילת דרכי אך ורק בהופעות המתקיימות עפ״י גדרי ההלכה. ביקשתי ממנהלי האירוע ומחברת ההפקה שמלווה אותי לקיים בדחיפות ישיבה כדי להפיק לקחים וכדי למנוע הישנות מקרים שכאלה בעתיד. בע"ה אמשיך לשמח את בני הישיבות מתוך תפילה שלא תצא תקלה תחת ידי", סיים שפירא.
(מתוך כיכר השבת)
-
@שורע-ס
מה הדרמה ?
הם רדיו חרדי שלא רוצה לתמוך בדברים
שכאלו בין אם היו מכוונים ובין אם יצאו משליטה -
חברים, בואו זה אחד הדב' המזעזעים שקרו אבר בציבור שלנו!!!!!
אינלי מושג איך נתנו לזה מלכתחילה- מקום ישיבה של "משפחות" כאילו מה כל הקאט הזה???
לאיודעת אני בשווווק מזה אוהוו......יהיה מסובך לצאת משם כמו שנכנסת...... -
כדאי לנו, בתור הציבור תמיד לקחת צעד אחורה ובכלל לא להתקרב להופעות מהסוג הזה שיושבים ביחד,
שרים ביחד, וה' ישמור רוקדים ביחד -
ת'אמת כשראיתי הסרטות מהמופע הזדעזעתי של החיים!!! לא האמנתי שיכול להיות ככה בציבור שלנו!!!
-
יש הטוענים שלא להתעסק בזה בכלל, ולא להוקיע את המצב בעקבות לשה"ר גדול
אני דווקא חושבת שאנחנו חייבים כולם לצאת נגד מופע מסוג כזה
כי הרי היו שם הרבה בחורים ובחורות שנראים כמונו....מה שאומר שישנם אפילו אולי כאלו שהיו שם והם חלק מפורום זה,
חלקם מבינים את הגרוע שנעשה חלקם פחות.....שיראו כמה זה כואב לכולם -
אני חושבת שסתם מיותר לדון על הנושא . מכמה סיבות..
@טלי אמר בסערת המופע של מרדכי שפירא:
יש הטוענים שלא להתעסק בזה בכלל, ולא להוקיע את המצב בעקבות לשה"ר גדול
אני דווקא חושבת שאנחנו חייבים כולם לצאת נגד מופע מסוג כזה
כי הרי היו שם הרבה בחורים ובחורות שנראים כמונו....מה שאומר שישנם אפילו אולי כאלו שהיו שם והם חלק מפורום זה,
חלקם מבינים את הגרוע שנעשה חלקם פחות.....שיראו כמה זה כואב לכולםשפירא אמר שזה לא היה בשליטה
אז למה להוסיף מלח על הפצעים? אומנם ממש ממש עצוב אבל.....@סודי-ביותרררררררר אמר בסערת המופע של מרדכי שפירא:
זמר הפופ המצליח מארה"ב, מרדכי שפירא, שהגיע לסבב הופעות בישראל מתנצל באופן ישיר ולוקח אחריות על מה שאירע במופע אתמול בירושלים, מופע שעורר סערה ותגובות רבות. "אמש (שני) הופעתי בבנייני האומה בירושלים מול קהל של אלפים, אליהם הגעתי במיוחד מארצות הברית. לצערי, החלו ריקודים לא ראויים שמפאת הלחץ ותנאי ההופעה לא הצלחנו לעצור אותם", אומר הזמר.
שפירא הצהיר, כי מדובר באירוע שאינו מקובל מבחינתו, "כאומן חרדי וכמי שגדל והתחנך במוסדות חרדים, אני מחויב להלכה ולגדולי ישראל".
יצוין, כי במהלך המופע הזמר וגם המפיק שלו ביקשו שוב ושוב מהקהל לשבת במקומות ולהפסיק את הריקודים בקדמת הבמה, אך ללא הצלחה יתירה.
"אני מופיע מתחילת דרכי אך ורק בהופעות המתקיימות עפ״י גדרי ההלכה. ביקשתי ממנהלי האירוע ומחברת ההפקה שמלווה אותי לקיים בדחיפות ישיבה כדי להפיק לקחים וכדי למנוע הישנות מקרים שכאלה בעתיד. בע"ה אמשיך לשמח את בני הישיבות מתוך תפילה שלא תצא תקלה תחת ידי", סיים שפירא.
(מתוך כיכר השבת) -
@פונץ-בננה חשבת שהוא יגיד??? זה היה בכוונה ואני מתכוון להמשיך ככה???
-
@פונץ-בננה ומלבד זה יש את עניין הלשון הרע!!!!
-
@טלי אמר בסערת המופע של מרדכי שפירא:
@פונץ-בננה חשבת שהוא יגיד??? זה היה בכוונה ואני מתכוון להמשיך ככה???
אל תיקחי אותי למקומות כאלו .
אבל את!! לא עמדת בניסיון כזה . להופיע מול אלפים ...
ולעצור אותם זה לא כזה קל בלשון המעטה !!
לא שאני בעד מה שהלך שם ...
אבל באו לא נקפוץ. -
אני חושבת שכדאי להוקיע את הנושא בכללי, בלי להתייחס למה שקרה.
כך נרוויח אולי את 2 הציפורים -
וואייי אתם מהזה חמודים שכ"כ חשוב לכם לשה"ר
שאגב, אני לא בטוחה שזה בכלל לשה"ר לדבר ולהוקיע את המהלך שהיה שם
שאני לא יודעת למה זה לא היה ברור לשפירו ולאנשים שהלכו לשם כשהם רואים מקומות המסומנים ל"משפחות"
אבל בכל מקרה, חשוב מכך זה להוקיע ת'מצב לעצמכם ומול אחרים.....!!
כדי שזה לא ישנה... -
@טלי יקרה!
מי שלא רוצה לדבר על זה (כמוני ) לא רוצה את זה משתי סיבות:- הפיכת הפורום לעם מלא רכילות- גם אם היא נכונה!!! אפילו נכונה מאוד!!!
- חשוב מאוד מאוד להוקיע את זה- אבל לעצמנו!!! אין צורך לדעתי לכתוב על זה פוסטים לכל הקהל.
מעשה עצוב, ואין טעם לדון בו. דווקא בגלל שהוא כזה עצוב!
-
אני לא חושבת שמרדכי שפירא צפה את מה שיקרה במופע, אבל בתכלס זה היה גרוע מה שהלך שם!!! וצריך להבא לדעת את זה.
-
@שורע-ס צריך לדון לכף זכות אתמול בדיוק אמרתי כאן שהוא ליטאי בסדר
הבעיה בהופעות היום שכולם מתחילים לרקוד ואין איך לעצור את זה אז
הבעיה מגיע גם מהקהל החרדי הנסער לא רק הזמר אשם כל אחד ישמור
על עצמו אם הוא רוצה ללכת להופעה כזאת...
(לדעתי צריך לנעול את הנושא מיד כדי שלא יגרר ללשון הרע) -
אייצ'ית
-
וכמו שכבר כתבו כאן...
לא מבינה למה באמת צריך להעיר על זה כל פעם...
האתר לא נועד לרכילות.
נכון שהמעשה לא מתאים!! וזה לא ראוי!! ומה שהיה לא צריך לתת לו מקום!!
מסכימה עם הכל!!
אבל לא על כל פשע של הדור שלנו נפתח פה דיון.
ניתן להעביר את הידיעה בעדכונים ותו לא!!
אין שום צורך לנתח ולדון אנשים..
אף אחד לא היה רוצה להיות במקום שלהם. ולעולם לא תדעו את האמת.
לא יצא לכם מדיון כזה כלום... בטח שלא גן עדן.. -
@אייצ-ית אמר בסערת המופע של מרדכי שפירא:
אף אחד לא היה רוצה להיות במקום שלהם. ולעולם לא תדעו את האמת.
לא יצא לכם מדיון כזה כלום... בטח שלא גן עדן..כל מילה