המלחינים 3 התוכנית החדשה מבית קול חי
-
@איצלה וואו! לדעתי שמעה תפילתי היה הכי יפה בכל התכנית הזאת!! העיבוד הרס את השיר לגמרי ולדעתי הלחן הזה יתפוס מאוד! אני בוחרת בו!!
ממש התאכזבתי מהתכנית השבוע, מה הקשר להעלות שני שירים? לא הוגן כלפי לחנים מתכניות אחרות! כי לדעתי גם "להודות" מתכנית קודמת היה יפה, אז אולי גם שם היה צריך להעלות שניים? איזה מין דבר זה?..... -
@תמר-מהמרכז אני גם הכי אהבתי את שמעה תפילתי והצבעתי לו בטלפון
אבל בקשר לשני הלחנים שעלו- שניהם קבלו אותו מס' נקודות, מה לעשות?? -
@אסתר-ה אמר בהמלחינים 3 התוכנית החדשה מבית קול חי:
@הלב-שלי לצערי טוקר אמר שהוא אורח...
באמת? איזה חבל! כי הוא מקצועי בטרוף!! יודע מה שהוא אומר, תראו איך הוא הציל את "שמעה תפילתי"... (גם דיוויד טויב בסדר גמור, אבל עמירן זה ליגה...)
-
@תמר-מהמרכז טוקר אמר שהשופטים לא יהיו קבועים ויהיה סוג של סבב כזה , כי הם זמרים ויש להם הופעות ( לא תמיד הם יכולים .. )
-
@תמר-מהמרכז תראו איך הוא הציל את "שמעה תפילתי"...
אמת!
שמעה תפילתי- השיר הכי מוצלח מבחינתי להיט(חבל שאותו מלחין לא הוציא את זה כשיר עצמאי גם קול יפה וגם שיר מרגש...) -
@אסתר-ה נכון.... הוא שר גם יותר יפה מהזמר המבצע... (לא שיש לי משהו נגד המבצע, כנראה שהשיר לא התאים לו בול....) סתם דפוק, אבל מצד שני יש קטע שהם צודקים שאי אפשר להשמיע את המקור כי אז הם נותנים ציון גם לעיבוד ולקול וזה לא פר. אולי צריך להשמיע גם את שלהם וגם קטע קול של המקור או משהו כזה, כדי שלא יהרסו שירים, כי מאה אחוז היו עוד שירים שנהרסו בגללם.
-
אני הצבעתי לשמעה תפילתי
אבל אני חושבת שהמהלך שהם עשו בסוף הוא הוגן מאוד
לא אהבתי שהם עשו סבב נוסף על לך ה ויעלה ויבוא הם קיבלו אותו ניקוד (פעמיים)
היו צריכים לעלות את שתיהם לפני ששמעו את מה ששלך המלחין (המוכשר מאוד יש לציין) של שמעה תפילתי ובלי קשר אליו
ואז להשמיע אותו
וגם אם לא היו משמיעים את שמעה תפילתי שוב והיו מעלים בהגיון את שני השירים שקיבלו את אותן הנקודות אני הייתי מעלה את שמע תפילתי
כי מה לעשות ששערי תרוצים לא אהבתי בכלל היה בו מידי הרבה מלל ולא היה אפשר לעקוב אחריו (אלא אם כן צופים ואז רואים תמילים)
ורק ריבונו של עולם גם היה פחות יפה (לדעתי ) משמעה תפילתי (גם לפני שהשמיעו את המלחין)
בקיצור שמעה תפילתי -
@חיים-7 אמר בהמלחינים 3 התוכנית החדשה מבית קול חי:
שלום
אשמח שתצביעו לשיר הראשון. להודות.!
מצרף לכם את הסקיצה ששלחתי להם... נראה לי שטובה הרבה יותר ותוכלו להתחבר יותר.
אבל אני מבין אותם שהיו חייבים לעשות לכל הלחנים את אותה הרמה של עיבוד. ולא התחשבו בסקיצות שקיבלו.בהצלחה לכולם
חייםלהודות.mp3נשמח שתצרף לנושא שנפתח עבור זה את הלחן שלך בצורה מסודרת
כאן: https://miktzav.com/topic/4364/נספח-לחנים-של-חברי-הפורום