כל מה שתרצו לומר\לבקש Y.A.M army
-
1 מטורף מקפיץ!!!!!
2 ההינו רוצים שתעלה איך אתה עושה את זה
3 @איזה-קטע לא כדאי רק מילים כדאי שיהיה גם וגם -
@שמעון-2 לא אמרתי שיוריד מהמנגינות רק שישקיע יותר אם אפשר בשירים אם מילים (כי אותי אישית זה יותר מעניין)
-
@Y-A-M-music רוצים זה לא מילה
מחכים -
בתכנון הכל מהכל אכין לכם מאחורי הקלעים(:
ויש המון תכנונים להרבה דברים
צפו הפתעות!... -
@Y-A-M-music
התחלת להוציא כל שבוע מנגינה?
אם ככה זה יהיה מטורף -
@שמעון-2
עדיין לא שם אבל בעז''ה...
-
מתוך האולפן(: אוהבים את הרעיון? להמשיך לגרסה חדשה?
2022-06-23 19-31-06.mkv(אגב הפורום מוגבל להעלאת קבצים גדולים מידי אנסה לבקש מ@ntz אולי יש אפשרות כזו
שאוכל להעלות לכם סרטונים יותר ארוכים וערוכים ששוקלים קצת יותר...) -
@Y-A-M-music אתה עובד על גרסה חדשה לבלי משמעות?
אם כן, זה נשמע פצצה !!
ואתה יכול בדרייב להעלות קבצים גדולים.. -
@פונץ-בננה לא משהו רשמי אבל סתם התחלתי עכשיו איזה סקיצה שאולי תתפתח(:
-
יש סקיצות חדשות? על שירים!
-
חסום בנטפרי
מאוד מסקרן -
ל@Y-A-M-music
עוד לא הבנתי
מי אתה?
מה אתה עושה ?
זמר? כתב מקצב?
אפשר הסבר
תודה!!! -
@תמר-7 @Y-A-M-music סליחה שאני עונה במקומך אבל אומרים שהחבר מכיר יותר טוב את הבן אדם
זה מה שכתוב בפרופיל
היי, שמי הוא יחיאל משה אפיק, ו- Y.A.M זה הכינוי שקראתי לעצמי ... כיום אני בן 18 וכבר מגיל 14 התחלתי ליצור את המוזיקה שלי. האהבה שלי למוזיקה אלקטרונית לא מסתיימת ביצירת שיר או לחן אחר, אלא גרימת שמחה לכל מי ששומע אותה, גורמת לכולם להיות מאושרים ומחייכים בכל רגע בחיים. אז מקווה שתאהבו את המוזיקה שלי, אחרי הכל: "אין חיים בלי מוזיקה"שלך Y.A.M
אבל הוסיף
יחיאל הוא בחור מוכשר שמעבד ויוצר מנגינות אלקטרונית במחשב ומעלה את זה ליוטיוב אנחנו בפורום זכינו שהוא קצת יחשוף את עצמו בכל מה שהוא יוצר אבל במילה אחת חפשי ביוטיוב יחיאל אפיק ולא לשכוח להמליז למכרים על יחיאל -
@תמר-7 אין לי כ''כ מה להוסיף על מה ש @שמעון-2 סיפר כאן עליי(: קוראים יחיאל אפיק ובכללי אני יוצר, כותב, מלחין מעבד\מפיק מוזיקה אלקטורנית ממוחשבת
ולאחרונה מתחיל להיפתח וללמוד עוד ועוד ז'אנרים אלקטרוניים ואפילו קלאסית (רק שעדיין לא בשל מספיק לדעתי כדי לפרסם)
בנוגע לזמר זה ישאר כרגע בגדר חסוי כי אני מנסה ללמוד את המקצוע ומנסה למצוא לאיזה ז'אנר מתאים צבע הקול שלי, אם בכלל...(:אני מפרסם את המוזיקה שלי ביוטיוב שפתוח בנטפרי ורימון/אתרוג בקישור הזה:
https://www.youtube.com/channel/UCUESBhdqaovXEsjzqbIhf-Aבפורום אני מעדכן לפני כולם בנוגע לשיר\מוזיקה\מנגינה חדשה שאני הולך להוציא. ולאחרונה מכין גם הפתעות ממאחורי הקלעים,
לא יודע אם בין הראשונים אבל אני בין הוותיקים כאן בפורום ואני נושא את תג ה'כתב מקצב' כי כנראה זה מה שאני עושה(למרות שלדעתי אני צריך לקבל תג של 'אוהב את כולם' @NTZ לשיקול דעתך
)
( אם זה מעניין ומעוניין/ת/ים להכיר אותי יותר אולי בהמשך אפתח יותר ואספר אם זה לא יהיה ספאם מיותר(: לדעתי אני דיי מעניין...
)
-
@שמעון-2 אגב עודכן עכשיו הביוגרפיה שלי ליותר מובן(:
-
@Y-A-M-music אמר בכל מה שתרצו לומר\לבקש Y.A.M army:
@שמעון-2 היי סליחה שאני מורח את אלה שמחכים... עובר עליי תקופה קצת מסובכת בזמן האחרון ולא יצא לי כמעט בכלל להגיע לנושא המוזיקה... אעדכן מיד כשיהיה לי משהו חדש!
אני יודע ממקורות חסויים @Y-A-M-music ...
שיש משהו ממש מעניין בדרך עם גיטרות שהוא מנגן בעצמו !! שווה בהחלט לחכות,
זה לא עוד סקופ של אולי זה מידיעה.. -
מבית היוצר 'אבי סגל' הענק!
נשמח לשמוע את חוות דעתכם: יכולים לקבל ג'יבריש בתור שיר??
ג'יבריש.mp3ועדכון:
שיר\מנגינה חדשה כבר ממש בפתח
קטע מתוך:
imagination.mp3 -
@Y-A-M-music קודם כל נהניתי מאד ממה שיצרת לאחרונה
ונראה שמפעם לפעם אתה מתמקצע בהרבה!
אז אני שואלת: לאן עוד אפשר להגיע?!...
לגבי הג'יבריש- אני חושבת שבעבר היו כבר שהוציאו ג'יבריש בתוך שיר-
אלה היו שרולי ונתנאל- ואני חושבת שמאד הלך להם. -
@Y-A-M-music אמר בכל מה שתרצו לומר\לבקש Y.A.M army:
נשמח לשמוע את חוות דעתכם: יכולים לקבל ג'יבריש בתור שיר??
כן, אני אוהבת.
אבל צריך לדעת לעשות טוב ג'יבריש, כמו אריאל זילבר למשל. -
@Y-A-M-music נשמע מגניב
פעם הבאה תעלה גם את זה