בריו חקשור - למישהו יש מידע עליו??
-
אני מחפשת מידע על הזמר והמלחין בריו חקשור, הוא עדיין במוזיקה?? היו לו לחנים ממש יפים!
-
@צביקה-המלך
https://send.magicode.me/send-file/file/7d9295fd02f9b72988890e11706e03e965c019a7/view
בכיף! מקווה שלא יחסם... -
@אורית אמר בבריו חקשור - למישהו יש מידע עליו??:
@צביקה-המלך
https://send.magicode.me/send-file/file/7d9295fd02f9b72988890e11706e03e965c019a7/view
בכיף! מקווה שלא יחסם...מגניב!!!!
תודה רבה -
@יודי-סיני
סליחה אבל כתוב משהוא בפוסט או שרק לי זה מלא איקסים??? -
@hakol-mishamaim אמר בבריו חקשור - למישהו יש מידע עליו??:
@יודי-סיני
סליחה אבל כתוב משהוא בפוסט או שרק לי זה מלא איקסים???כתוב.
כנראה הסינון זיהה צירוף מילים בעייתי... -
@hakol-mishamaim זה קישור, לא כיתוב
-
מה כתוב שם או למה הקישור?
מה כזה מסובך?vhh akuo///
cnerv tbh dr cghr ak crhu jeaur tz fl /
crhu vhuo bauh ctuar utuar / vumht kt nzni ,ekhy ahrh tvcv ktha,u ’ tpar krtu, cgru. au chuyhuc /
abh, ’ kg, g,v vut pra nkvumht nuzhev jxhsh, hvuhs, rdhkv fnu avhv guav nfhui akt va,ko ku ’ kt vhv ku j,ubu, / akhah, - crhu fjke nghxuehu nkjhi nufar uhsug kh aha fnv kjbho aku anx,uccho tmk fnv znrho /זה מה שכתוב שם רק בתווים באנגלית.
כלומר כמו שבאים לכתוב משהו ופתאום קולטים שזה באנגלית, אז ככה...
עכשיו תבדקו כל אות באנגלית איזה אות זה במקלדת בעברית ותפענחו.... -
@ntz אמר בבריו חקשור - למישהו יש מידע עליו??:
מה כתוב שם או למה הקישור?
מה כזה מסובך?vhh akuo///
cnerv tbh dr cghr ak crhu jeaur tz fl /
crhu vhuo bauh ctuar utuar / vumht kt nzni ,ekhy ahrh tvcv ktha,u ’ tpar krtu, cgru. au chuyhuc /
abh, ’ kg, g,v vut pra nkvumht nuzhev jxhsh, hvuhs, rdhkv fnu avhv guav nfhui akt va,ko ku ’ kt vhv ku j,ubu, / akhah, - crhu fjke nghxuehu nkjhi nufar uhsug kh aha fnv kjbho aku anx,uccho tmk fnv znrho /זה מה שכתוב שם רק בתווים באנגלית.
כלומר כמו שבאים לכתוב משהו ופתאום קולטים שזה באנגלית, אז ככה...
עכשיו תבדקו כל אות באנגלית איזה אות זה במקלדת בעברית ותפענחו....נו מישהו הצליח לפענח?
-
פוסט זה נמחק!
-
"היי שלום
במקרה אני גר בעיר של בריו חקשור אז כן
בריו היום נשוי באושר הוציא לא מזמן תקליט שירי (היה רשום פה משהוא שנטפרי חוסם...) לאישתו אפשר לראות בערוץ שלו ביוטיוב
שנית לעת עתה הוא פרש מלהוציא מוזיקה חסידית יהוידת רגילה כמו שהיה עושה מכיון שלא השתלם לו לא היה לו חתונות
שלישית בריו כחלק מעיסוקיו מלחין מוכשר וידוע לי שיש כמה לחנים שלו שמסתובבים אצל כמה זמרים"זה מה ש @יודי-סיני כתב,
אחרי עבודה מאומצת הצלחתי לפענח אז לפחות אני מקווה שזה עיניין עוד מישהו....