הסקופים של סקופר
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
This post is deleted! -
This post is deleted!
This post is deleted! -
חיים ישראל ואברהם פריד בדואט חדש - בקרוב! גם כאן בנצי שטיין שותף...
חיים עומד לשחרר את אלבומו בעז"ה אחרי ל"ג בעומר. -
@שמחה-ששון אמר בהסקופים של סקופר:
@סקופר למה אתם לא מפרסמים עוד סקופים? אנחנו מחכים...
עסוקים...
לכבוד שהזכרת לי את המדור, נפנק אותך בכמה חשיפות שדיווחנו בקו המכלול ובקבוצת המייל 'ניוזיק':- "האורח המיוחד" שעומד להפתיע ולהופיע במופע של M.B.D, שמילי, וקמפה הוא לא אחר מ... הערשי ויינברגר שיבצע כמה שירים!
- אלבום הבכורה של שלום ברהנולץ יוצא בעוד כשבועיים וייחשף הלילה בתוכנית 'לילה מנצח'. שם האלבום הוא 'ביכורים' (כמה סמלי...)
- רולי דיקמן ישחרר בזמן הקרוב שיר חתונות חדש בסגנון שירו 'רבות בנות'. על העיבוד: הקליינבריז.
גם אחיו יואלי ישחרר בתקופה הקרובה שיר בשם 'דקה של מצב רוח' (טעימה מהשיר נשלחה במהדורה הקודמת של 'ניוזיק') - האלבום הבא של מוטי אילוויטש "אנשים קטנים - סיפורים גדולים" (בתרגום לאידיש...) ישוחרר בעז"ה עוד השנה.
- ארי גולד ישחרר בקרוב סינגל חדש בשם "ימים טובים".
- ילד/נער הפלא מוישי ברזל חתם לאחרונה במשרדו של המפיק עוזר דרוק. ברזל כבר הקליט מספר ביצועים מעניינים עם יואלי דיקמן.
- שלומי מאיר ומנדי וייס הקליט דואט חדש בלחנו של שלומי (טעימה מהדואט נשלחה במהדורה האחרונה של 'ניוזיק')
נראה לי מספיק. לא?...
-
@שמחה-ששון אמר בהסקופים של סקופר:
@סקופר למה אתם לא מפרסמים עוד סקופים? אנחנו מחכים...
עסוקים...
לכבוד שהזכרת לי את המדור, נפנק אותך בכמה חשיפות שדיווחנו בקו המכלול ובקבוצת המייל 'ניוזיק':- "האורח המיוחד" שעומד להפתיע ולהופיע במופע של M.B.D, שמילי, וקמפה הוא לא אחר מ... הערשי ויינברגר שיבצע כמה שירים!
- אלבום הבכורה של שלום ברהנולץ יוצא בעוד כשבועיים וייחשף הלילה בתוכנית 'לילה מנצח'. שם האלבום הוא 'ביכורים' (כמה סמלי...)
- רולי דיקמן ישחרר בזמן הקרוב שיר חתונות חדש בסגנון שירו 'רבות בנות'. על העיבוד: הקליינבריז.
גם אחיו יואלי ישחרר בתקופה הקרובה שיר בשם 'דקה של מצב רוח' (טעימה מהשיר נשלחה במהדורה הקודמת של 'ניוזיק') - האלבום הבא של מוטי אילוויטש "אנשים קטנים - סיפורים גדולים" (בתרגום לאידיש...) ישוחרר בעז"ה עוד השנה.
- ארי גולד ישחרר בקרוב סינגל חדש בשם "ימים טובים".
- ילד/נער הפלא מוישי ברזל חתם לאחרונה במשרדו של המפיק עוזר דרוק. ברזל כבר הקליט מספר ביצועים מעניינים עם יואלי דיקמן.
- שלומי מאיר ומנדי וייס הקליט דואט חדש בלחנו של שלומי (טעימה מהדואט נשלחה במהדורה האחרונה של 'ניוזיק')
נראה לי מספיק. לא?...
@סקופר אמר בהסקופים של סקופר:
נראה לי מספיק. לא?...
מספיק להיום אבל לא מספיק לתמיד...

נשמח לעדכוני סקופים מידי יום... -
נראה לי מספיק. לא?...

נשמח לעדכוני סקופים מידי יום...@המוזיקאי אמר בהסקופים של סקופר:
נראה לי מספיק. לא?...

נשמח לעדכוני סקופים מידי יום...נשתדל בל"נ ובעז"ה
שב"ש!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login