קול חי או קול ברמה??
-
@הודיה-2 זה נשמע קצת כמו סקר,
נראה לי שכדאי שתציעי להנהלה לעשות על זה סקר.
ספציפית על המופעים במוצש האחרון, לדעתי -קול ברמה.
אבל בעיקרון קול חי יותר. -
@ענק-הענקים-בדורינו נראה לי קול חי הסאונד שהם הוציאו היה הרבה יותר טוב משל קול ברמה וגם נראה עצם ההפקה נכון שבקול ברמה היה יואלי אבל במכלול היה יותר נעים לשמוע את קול חי
-
תמיד יותר יפה קול חי ספציפית אתמול קול ברמה כי הביאו זמרים טובים עקיבא וגד אלבז ומספר הצפיות בשידור חי ביוטיב בקול ברמה היה כפול מקול חי
ואגב הערה אתמול משה קלין לא הצליח להקפיץ את האירוע אולי בגלל ההפקה או בני לאופר או כל מיני דברים -
@שמעון אמר בקול חי או קול ברמה??:
@ענק-הענקים-בדורינו נראה לי קול חי הסאונד שהם הוציאו היה הרבה יותר טוב משל קול ברמה וגם נראה עצם ההפקה נכון שבקול ברמה היה יואלי אבל במכלול היה יותר נעים לשמוע את קול חי
עזוב אותך עם סאונדים, זה אמרתי שתמיד קול חי יש בהם משהו יותר, מדברים פה על הופעה עצמה
לקול חי משה קליין היה צריך לממן את האירוע, וכנראה שהוא הוציא על זה המון.
לקול ברמה זה לא היה הופעה שמישהו מוציא על זה היה הם עצמם, זה לגבי מה שאמרת.
אבל בתכל'ס היה יותר מעניין בקול ברמה, משום שהם הביאו זמרים טובים (וגם תזמורת טובה) -
קול ברמה הביאו זמרים יותר טובים אבל בתוכניות קול חי חוץ מלילה מנצח בקול ברמה שנגנב מקול חי...
-
@שמחה-הגיטריסט אמר בקול חי או קול ברמה??:
קול ברמה הביאו זמרים יותר טובים אבל בתוכניות קול חי חוץ מלילה מנצח בקול ברמה שנגנב מקול חי...
לגמרי, זה כלל לא דיון!
אנחנו כולנו מסכימים! (זה קצת משעמם ככה)@שמחה-הגיטריסט אמר בקול חי או קול ברמה??:
אתמול זו לא היתה תוכנית, זו היתה הופעה
-
@ענק-הענקים-בדורינו אמר בקול חי או קול ברמה??:
זה נשמע קצת כמו סקר,
נראה לי שכדאי שתציעי להנהלה לעשות על זה סקר.אני ישלח בקשה...
תודה על הרעיון..@שמעון אמר בקול חי או קול ברמה??:
@ענק-הענקים-בדורינו נראה לי קול חי הסאונד שהם הוציאו היה הרבה יותר טוב משל קול ברמה ו
צודק לגמרי ..
ראו בברור שקול חי יותר השקיעו בקטע הזה
מבחינת התפאורה האורות הסאונד התזמורת והכל..
אבל לפי דעתי ולפי מה ששמעתי מהרוב...
יותר נהנו בקול ברמה
מידי פעם שנכנסתי לקול חי ואני יראה את זה היום בשידור חוזר בה
לא היה מספיק שמח
היה חסר משהו אם זה זמרים או אני לא יודעת מה בדיוק
.....
נגיד תודה שנהנו וזהו..
(בקרוב מקווה שיהיה סקר) -
@הודיה-2 כמובן צריך לשלוח בקשה להנהלה.
-
-
@הודיה-2 אגב, הרעיון של השאלה ממש מצוין, וזה שלך!
אבל בנתיים התוצאות של סקר זה פה אצלינו:
קול ברמה:75 %
קול חי: 25%
כמובן שהתוצאות הם רק על ההופעות אתמול ספציפית. -
פוסט זה נמחק!
-
@שמעון בכל הדף הזה.
אל תיקח את זה כל כך ברצינות. -
@שמעון אמר בקול חי או קול ברמה??:
@שמעון ובמחשבה שניה נראה לי אנחנו קצת מתבלבלים המופע של קול חי היה שונה בתכלית מהמופע של קול ברמה בקול ברמה זה היה לשם מופע בקול חי ההתמקדות הייתה באלבום של משה קליין וזהו נון שהביאו עוד אמנים שישירו שם אבל הנושא היה השקה של משה קליין
לכן זה היה פחות מעניין.
-
רק אתמול צפיתי במופע של רדיו קול חי כי ביום של המופע ההופעה לא עבדה לי יפה משום מה אבל היו שני קטעים שהפריעו לי א) למה הכשחיים ישראל עלה לשיר הוא היה קריר למשה קליין עשה כאילו נטובה שהוא שר איתו שני שירים ורוב הזמן הפנה אליו את הגב ( אולי הוא רגיל שכל הבמה שלו ברוב ההופעות) לא יפה ככה להתייחס לזמר צעיר.-תגידו לי אם ראיתם את זה גם
ודבר שני שמשה קליין הביא לשם את הבן שלו והוא כאילו רצה ממנו יחס ומשה קליין אמר איפה הבייביסיטר שלו . -
@ברוריה זאת היתה טעותת מבחינתו להביא את הבן שלו
זה היה ממש לא מקצועי