-
@מני-מני אם לא יוציא דברים הוא לא יצליח
-
@אניומיני מקום שני בקול הבא 3
-
@גילה הוא יפיץ את התורה של רבי נחמן ואז כשהוא יגמור הוא יוציא שירים?

(לא מתוך זילזול ח"ו) -
אם אתם זוכרים לפני כמה שנים היה בקול ברמה תחרות מוזיקה של ילדים שקראו לה : "שמע קולי" , גם בתוכנית הזאת יהוידע נשתתף וזכה במקום הראשון , אבל תכלס הוא לא עושה עם הזכיות שלו כלום ...
-
אם אתם זוכרים לפני כמה שנים היה בקול ברמה תחרות מוזיקה של ילדים שקראו לה : "שמע קולי" , גם בתוכנית הזאת יהוידע נשתתף וזכה במקום הראשון , אבל תכלס הוא לא עושה עם הזכיות שלו כלום ...
@טליה הוא עדיין ילד
-
@טליה הוא עדיין ילד
@מנחם-רינמן נו ו ? חסרים ילדי פלא ??
יש לו סגנון שממש לא מנוצל , אין לו זאנר מוגדר .. הוא לא מופיע בחתונות וגם לא באירועים , קיצור ביזבוז -
לדעתי הוא לא מספיק יציב מבחינה אישית כך שלא יהיה לו מספיק מה למכור מבחינה מוזיקלית הוא יותר זמר חובבן ולא מספיק משקיע
-
לדעתי הוא לא מספיק יציב מבחינה אישית כך שלא יהיה לו מספיק מה למכור מבחינה מוזיקלית הוא יותר זמר חובבן ולא מספיק משקיע
-
@ברוריה לפי דעתי הוא כן אוד יציב אם יהיה לו מרגן טוב (נראה לי שפדידיה פחות מתאים לו) הוא יכול להצליח בענק. בזאנר שלו
-
@ארגנטינה הוא יצטרך לעבוד הרבה כדי להצליח
כי יש לו משהו מענין בקול והוא מגיש את זה חמוד אבל סולחים לו על כל הטעויות והזיופים כי הוא קטן.. -
@ארגנטינה הוא יצטרך לעבוד הרבה כדי להצליח
כי יש לו משהו מענין בקול והוא מגיש את זה חמוד אבל סולחים לו על כל הטעויות והזיופים כי הוא קטן.. -
@מחשב-נייד אמר ביהוידע שחר:
@גילה
לא נראה לי בגלל שהוא קטן, הם מאוד אהבו אותוטוב אז סתם בגלל שהזיופים שלו היו חמודים
-
ועדי רן נהיה מעריץ שלו
כי הוא בא מהשקפת העולם שלו- לא נראה לי ממשו אחר..
-
ועדי רן נהיה מעריץ שלו
כי הוא בא מהשקפת העולם שלו- לא נראה לי ממשו אחר..
-
@אייצ-ית בדיוק עדי רן אהב אותו והצביע רק לו בגלל שהוא ברסלב ... תכלס הוא לא משהו , לפחות לדעתי
@טליה אמר ביהוידע שחר:
@אייצ-ית בדיוק עדי רן אהב אותו והצביע רק לו בגלל שהוא ברסלב ... תכלס הוא לא משהו , לפחות לדעתי
בוא לא נגזים. לא רק בגלל... אלא גם (וזה מה שהדליק לו תעיניים) -השופטים האחרים בחרו בו בגדול אחרת לא היה עולה!
ועוד הרבה אהבו...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות