פה תעלו חזנות
-
תגידו: גם לכם זה קורה? אחרי מופע חזנות תמיד יש לי כאבי ראש לא יודע למה אבל זה המצב זנ טבעי ככה או שזה רק לי ככה?
@מוח-שליט-על-הלב
זה טבעי -
@מוח-שליט-על-הלב
זה טבעי@שמעון-2 מצוין כי חשבתי שזה רק לי
-
@מוח-שליט-על-הלב אמר בפה תעלו חזנות:
תגידו: גם לכם זה קורה? אחרי מופע חזנות תמיד יש לי כאבי ראש לא יודע למה אבל זה המצב זנ טבעי ככה או שזה רק לי ככה?
@שמעון-2 אמר בפה תעלו חזנות:
@מוח-שליט-על-הלב
זה טבעילא באמת..?!
צריך להתרגל ולאהוב ת'זאנ'ר יש כאלו שמתים על זה וזה מעביר להם תכאבי ראש.. -
@קשה-לחשוב אני מחפש לך
-
@מוח-שליט-על-הלב לי זה בדרך כלל לא קורה.... (כי אני לא הייתי אף פעם במופע חזנות....)

מישהו רוצה אולי לפתוח נושא על העניין ''מה יפה בחזנות? הרי זה לעוות הקול בכוח.....''
-
@מוח-שליט-על-הלב לי זה בדרך כלל לא קורה.... (כי אני לא הייתי אף פעם במופע חזנות....)

מישהו רוצה אולי לפתוח נושא על העניין ''מה יפה בחזנות? הרי זה לעוות הקול בכוח.....''
@אולפניסט-ברמה ה' ישמור ויציל,
היופי של חזנות זה הרגש והביצועים בעיקר, הסלסולים הטונים שעולים ויורדים
קיצור... זה משהו שאי אפשר להסביר -
@אולפניסט-ברמה ה' ישמור ויציל,
היופי של חזנות זה הרגש והביצועים בעיקר, הסלסולים הטונים שעולים ויורדים
קיצור... זה משהו שאי אפשר להסביר@קשה-לחשוב לא!!!!
ברור שזה מוזיקאי חזנות....
אבל זה נוראי...
מה יפה בקול הזה.....רעש של אופנוע TMAX יותר יפה...
-
@קשה-לחשוב לא!!!!
ברור שזה מוזיקאי חזנות....
אבל זה נוראי...
מה יפה בקול הזה.....רעש של אופנוע TMAX יותר יפה...
@אולפניסט-ברמה אתה מבין אידיש?
וואס פארשטייט א גוי
גם אני בצעירותי (לא שאני לא צעיר עכשיו) גם לא אהבתי אבל עם הזמן מתחברים לזה ואי אפשר להתנתק -
@אולפניסט-ברמה אתה מבין אידיש?
וואס פארשטייט א גוי
גם אני בצעירותי (לא שאני לא צעיר עכשיו) גם לא אהבתי אבל עם הזמן מתחברים לזה ואי אפשר להתנתק@קשה-לחשוב אני יודע אנגלית...

טוב, כל אחד והטעם שלו...
-
א אבי לוי התייחס לנושא זה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות