עדכוני אונליין וסקופים | אירועים והופעות
-
@בן-מנחם אמר בעדכוני אונליין וסקופים | אירועים והופעות:
דינר מיוחד חלקנו בתורתך בהשתתפות הזמר רפאל מלול צפו :
@בן-מנחם תוכל להעלות זאת שוב פעם?
-
@בן-מנחם אמר בעדכוני אונליין וסקופים | אירועים והופעות:
כפי שכולכם יודעים היום [ בשעה 4 לפנות בוקר שעון ישראל ] יתקיים מופע האסק הגדול
מספר 35
הופיעו הזמרים מרדכי שפירא אברהם פריד, , ליפא שמעלצר ויוסף ניוקומב חיים ישראל לראשונה ועוד ועוד צפו ..
סרטונים נוספים בלנ'ד בהמשך...
https://send.magicode.me/send-file/file/e94b83491a9d9ef6ba6b65***c279d2cbb55aa37898/view
אין להפיץ ללא קרדיט גזל גמור !!!זה היה או הולך להיות בליל שלישי ב4 בבוקר???????????
-
הסרטות נוספות ממופע האסק ה 35 צפו :
|-אין להפיץ ללא ידיעתי גזל גמור !!!-|
|-שאר הסרטונים של האירועים יעלו בלנ'ד במוצ'ש כמו בנושא החתונות-|
-
נתחיל עם דינר מיוחד של מקהלת מלכות ביחד עם ילד הפלא בנצי קלקצין צפו :
שוב דינר עם מקהלת מלכות הפעם עם שלמה כהן לועידת הגבאים השנתית צפו:
הדינר עם רפאל מלול שוב לבקשת @מיוזיקפון ועוד למי שמעונין צפו :
||נסיים בברכת שבוע טוב לכולם וכן אם יש למישהו מכם /ן ידיע על אירוע שמתקרב ואתם חושבים שיענין את המשתמשים היקרים או שהיתם באיזה אירוע או מופע דווחו ל @צוות-פיקוח והם ידאגו לקשר במידת הצורך בהצלחה !!! וכן אם יש לכם הערה בקשה או כל דבר אחר מוזמנים כאן רק בבקשה דברים ענינים לא ספאם מיותר כדי שלא יסגר הנושא החשוב תודה וכן אין להעתיק סרטונים ללא בקשה מראש תודה לכם מקווה שזה מובן למה ||
|-שלכם בן מנחם -|
-
|- ישיבשיר מקסיקו -|
כפי שידוע לכם /ן אמש ייתקיים הארוע המדובר רבות בימים האחרונים " ישבשיר מקסיקו " השיר שבוצע שם הוא כפי שדווחתי לכם מוקדם יותר "אבא " הידוע של אברהם פריד וארי היל
הרשמים האישים שלי מהאירוע ממש פיספוס וחבל שהם לא עשו שיר אחר ויש אלפי שירים שכולם מכירים לא חסר בפרט שהעיבוד של אבא הוא בול אותו דבר ממה שהיה בישיבשיר 2 בישראל לסיכום אני ציפתי למשהוא חדש אבל כמו שאומרים אני יכול לצפות ומי אני בכלל
עצה שלי הישיבשיר האחרון ספישל חנוכה הרבה יותר טוב אם לא ראיתם מוזמנים לצפות בו זה הקישור לצפיה https://www.hamenagen.net/הנה-זה-הגיע-הישיבשיר-4-לא-אמות-כי-אחיה-כ/
בקיצור הרי לפניכם סרטון קצר שמסכם את מה שהיה במקסקו ונקווה שישבשיר הבא שהולך להיות בקרוב בעוד מדינות בעולם [כפי שדווח לראשונה בפורום ] יואלי יבצע שיר חדש :|| הסרטונים גם מכיכר השבת אז הקרדיט הוא גם להם בבקשה אין להעתיק ללא קרדיט ||