הזמר קובי גרינבוים
-
פוסט זה נמחק!
-
לדעתי קובי גרינבויים זמר אדיר רק שאני זכיתי להכיר אותו רק מהשיר ויקבץ עד אז לא שמעתי אותו כמעט בכלל ואני חייבת לציין ששמחתי לשמוע אותו זה קול יפה וסוג די דומה לקול של אבריימי רוט אבל גוון קצת אחר ממנו.
-
פוסט זה נמחק!
-
אני חושב שהוא זמר די מוצלח כל שיר שהוא יוצא אני שומע ונהנה כל פעם מחדש פשוט משהו משהו.
-
@צוריאל-רוטנמר נראה לי שהשיר ויקבץ עלה על כולנה....
אגב יש לו עוד שיר ממש מענין...https://newsmusic.blogspot.com/2021/12/blog-post_8.html -
-
מישהו יודע איפה צילמו את הקליפ של 'מי שאוהב' נשמע מקום מעניין.
-
@צוריאל-רוטנמר אמר בזמר החתונות מספר 1 קובי גרינבוים:
בית כנסת בית תנחום של עולי הקווקז רחוב הכלניות 4 בטירת הכרמל
-
@צוריאל-רוטנמר אמר בזמר החתונות מספר 1 קובי גרינבוים:
שמעתי שבאיזה בית כנסת בטירת הכרמל אבל לא זוכרת באיזה
-
@צוריאל-רוטנמר
בית כנסת של עולי הקווקז בית תנחום בטירת הכרמל -
אם יש למישהו הקלטות אודיו של חתונות שהזמר זה קובי גרינבוים והאורגניסט זה יענקי רובין - אשמח מאוד אם יועיל להעלות לכאן ומסתמא יהיו כאן עוד שישמחו בזה. (לדעתי קובי ויענקי ביחד זה שילוב מנצח)
תודה מראש. -
- האזינו ראשונים לשיר חדש של הזמר קובי גרינבויים שהודלף לראשונה בתוכניתו של אלי קליין בקול חי מיוזיק השיר יקרא "כי תעבור במים". על הלחן אלי קליין, והעיבוד של אלי קליין & איצי ברי, השיר ילווה בקליפ שיוסרט בקרוב. התחילו לזמזם את הלהיט הבא...
קובי גרינבויים כי תעבור במים.mp3
||מיזויק סקופ||
- האזינו ראשונים לשיר חדש של הזמר קובי גרינבויים שהודלף לראשונה בתוכניתו של אלי קליין בקול חי מיוזיק השיר יקרא "כי תעבור במים". על הלחן אלי קליין, והעיבוד של אלי קליין & איצי ברי, השיר ילווה בקליפ שיוסרט בקרוב. התחילו לזמזם את הלהיט הבא...
-
קובי גרינבוים - כי תעבור במים
הזמר קובי גרינבוים בסינגל קליפ חדש שהלחין אלי קליין. עיבוד והפקה מוזיקלית: אלי קליין & איצי ברי.
...................
להורדת כשמע
.....................
להורדת וידאו
.....................