איזה שינויים צריכה לעבור המוזיקה היהודית?
-
תסכימו איתי צריך לשנות בדחיפות את כל הריקודים המוזרים שיש היום (ומניח וכו') זה מוזר הריקודים האלה
-
@מוח-שליט-על-הלב אמר באיזה שינויים צריכה לעבור המוזיקה היהודית?:
זה מוזר הריקודים האלה**
למה מוזר???
אחלה, זה עושה את השיר אוטנטי!!! -
@מוח-שליט-על-הלב כל אחד ודעתו!!!
-
לדעתי שום שינוי...
המוזיקה היום היא מגוונת מאוד בניגוד לפעם.
הציבור בגר ויודע להכיל ולהנות מסגנונות שונים כמובן בהתאמה.
אנשים מחפשים היום כל הזמן חידושים וגיוונים ויש המון יוצרים טובים שמספקים מוזיקה איכותית בסגנון-יהודי-ישראלי.
המוזיקה החסידית גם כן מתפתחת..וגם שם יש שמרנים.
במוזיקה המזרחית יש ירידה..אבל כנראה שהציבור פחות צורך ופחות דורש את זה מבעבר. -
לדעתי לא צריך שום שינוי במיוחד במוזיקה היהודית
יש כ"כ הרבה סגנונות שונים
ופשוט כל אחד לוקח מכל המאגר הזה
מה שהוא אוהב
ולדעתי המוזיקה היהודית נותנת בראש כמו שצריך
במיוחד שיש את אלחנן אלחדד התותח -
לדעתי המוזיקה מצויינת אבל היא צריכה קצת להתרענן אבל לא הכוונה להכניס סגנונות זרים אלא קצת להיות פחות כבדים ויותר להתאים לקהל בצעיר שלא ילך לרעות אצל השכנים...
דבר נוסף אני חושבת שכיום אין מספיק מוזיקה לילדים ספציפית נראה לי ששכבת גיל זה מופלית וחבל כי בעבר היו יותר אלבומים לילדים אולי כדאי שגם זמרים מכובדים יתנו קצת את דעתם על כך. -
אני לא מבינה מה הוא צריך לעבור? מה אתם לא מספיק נהנים היום מהמוזיקה? חסר משהו במוזיקה?
אני חושבת שכל אחד יכול היום למצוא את עצמו בעולם המוזיקה, לא משנה מה הוא ומי הוא ולאיפה הוא שייך.
וכמובן שיש לנו גם את כל הסגנונות של המוזיקה, כל אחד יכול לשמוע מה שהוא רוצה ומה שמתאים לו! -
אני וחשבת שצריכים לחזק את המוזיקה של האומנים, אלא ששרים את מה שהם כתבו, הציבור צורך ורצה את זה בכמות גבוהה וב"ה עכשיו זה כבר ממש התפתח אבל צריך לתת לשזה פוש אחרון, אני מתכוונת לזמרים שכותבים ושרים אאת השירים שהם כתבו גם כמו: קמפה, רזאל, בן ארזה, ואילו מתניה.
-
@אוהבת-מוזיקה-0 אמר באיזה שינויים צריכה לעבור המוזיקה היהודית?:
אני וחשבת שצריכים לחזק את המוזיקה של האומנים, אלא ששרים את מה שהם כתבו, הציבור צורך ורצה את זה בכמות גבוהה וב"ה עכשיו זה כבר ממש התפתח אבל צריך לתת לשזה פוש אחרון, אני מתכוונת לזמרים שכותבים ושרים אאת השירים שהם כתבו גם כמו: קמפה, רזאל, בן ארזה, ואילו מתניה.
ממש הוצאת לי תמילים מהפה. הכי יפה שירים כאלו - שיוצאים מן ה ונכנסים אל ה . (שבציבור הכללי זה הולך המווון- וזה מה שגורם לאנשים גם משלנו להתחבר אליהם )
בקיצור שירי רגש עם מילים מקוריות . נכון? בעצם גם קצת שירי מוסר כמו אהרון רזאל וקמפה -הם שירים יפים. -
לא חושבת שהמוזיקה אמורה לעבור שינוי. אוהבים אותה כמו שהיא-אוטנטית, חסידית,ישראלית ומזרחי.
אולי צריך להכניס עוד ישראלי-ישיבתי.... כמו למשל פלד.
צריכים עוד כאלו.
ואולי גם שהזמרים -הצעירים ימשיכו להפציץ בשירים , (כמו משה קליין-חדד)ולא למתוח את המאזינים... -
לדעתי השנוי שהמוזיקה היהודית עוברת
לא מאפשר לקרוא לה יותר מוזיקה יהודית
יש כ"כ הרבה סגנונות וטרנסים ומקצבים אחרים שמגיעים ממש לא מהעולם היהודי,
וזה משפיע מאוד על השומע.
אפילו עשו פעם נסיון על חיטים שמו לקבוצת חיטים מסויימת מוזיקה רגועה ועדינה,
ולקבוצה מסוימת שמו מוזיקה פראית,
והקבוצה עם המוזיקה העדינה צמחה פי כמה וכמה מאשר החיטים עם המוזיקה הפראית!!
וגם בעכברים אותו דבר שמו לקבוצה מסוימת מוזיקה רגועה והם עברו מבוך מסובך מאוד בדקה וחצי,
ושמו לקבוצה אחרת מוזיקה גויית פראית, והם עברו את אותו מבוך לאחר 10 דקות(!!) וחלק לא הצליחו לעבור אותו בכלל, והיו כאלו שאפילו הרגו אחד את השני בדרך...
אם זה ככה על דומם ובע"ח,
אז מה ההשפעה שלה עלינו הבנ"א???