תגובות - "למה התכוין המשורר" פרשנות שירים:
-
-
@סטופל-המלך זה שיר מאוד בעיתי כי בלי הפרשנות שלו זה ודאי כפירה ואחרי מה שהוא הסביר יש עוד קצת מקום לשמוע את זה אבל זה שיר בעיתי מאןדדדד
-
@מאיר-f מסכימה בהחלט, לא אני זו שיתיר את השרץ
רק הדגשתי שפתאום מצאתי איזשהו מקום של כף זכות לחנן.
שזה לא כפירה זו אולי בעצם סוג של חיפוש
אחד האדמורים אמר שהזעקה הפנימית של יהודי שנמצא במקום שהוא מרגיש רחוק ונמוך היא ''איה מקום כבודו'' ודרך החיפוש הזה נעשה תשובה שלימה, סתם זה הזכיר לי את זה -
@סטופל-המלך אמר בתגובות - "למה התכוין המשורר" פרשנות שירים::
@מאיר-f מסכימה בהחלט, לא אני זו שיתיר את השרץ
רק הדגשתי שפתאום מצאתי איזשהו מקום של כף זכות לחנן.
שזה לא כפירה זו אולי בעצם סוג של חיפוש
אחד האדמורים אמר שהזעקה הפנימית של יהודי שנמצא במקום שהוא מרגיש רחוק ונמוך היא ''איה מקום כבודו'' ודרך החיפוש הזה נעשה תשובה שלימה, סתם זה הזכיר לי את זהאתה בת??????????? אם כן תשני את שם הפרופיל.............
-
@רוחלה-כהן הכל בסדר, את מוזמנת להמשיך לעקוב.סה''כ אני גם צינית כשצריך,מדברת לענין -הכי חשוב, ורוחנית--בדיוק כמו יובל ככה שלא תשתעממי, מבטיחה:)סתם אני צוחקת, תורידי עוקב אם באלך זה לא באמת משנה לי משהו
-
פרשנות ממש יפה!
אבל לא משנה מה- השיר הזה לא מתאים לציבור החרדי.
לומר לאלוקים מי ביקש ממך לזרוק בי נשמה??? אני מבינה שקשה לו גם לי היו רגעים כאלה ששאלתי למה אבל לא ככה בפרסום!
מי ששומע את השיר לא בהכרח ישב לקרוא את הפרשנות!
ואם כך אז כל אחד שיהיו לו טענות כלפי שמיים יוכל לכתוב את זה בשיר ולומר את אותו דבר....
זה לא מצדיק!בקיצור- הייתי ממש אוהבת לשמוע את חנן אבל אחרי השיר הזה... הוא איבד אותי. מצטערת.
-
@אפרת-גלבוע אמר בתגובות - "למה התכוין המשורר" פרשנות שירים::
פרשנות ממש יפה!
אבל לא משנה מה- השיר הזה לא מתאים לציבור החרדי.
לומר לאלוקים מי ביקש ממך לזרוק בי נשמה??? אני מבינה שקשה לו גם לי היו רגעים כאלה ששאלתי למה אבל לא ככה בפרסום!
מי ששומע את השיר לא בהכרח ישב לקרוא את הפרשנות!
ואם כך אז כל אחד שיהיו לו טענות כלפי שמיים יוכל לכתוב את זה בשיר ולומר את אותו דבר....
זה לא מצדיק!בקיצור- הייתי ממש אוהבת לשמוע את חנן אבל אחרי השיר הזה... הוא איבד אותי. מצטערת.
קורא באיחור..
בכל אופן לעניין חנן. אני יודע שהוא לא הכי אהוד בפורום וכ''ש לא על צוות הפיקוח
אבל עכשיו אחרי שבמיילא הפורום חסום בנטפרי.
אני מקווה לקבל אישור לדבר קצת על האלבום החדש שלו ועל השינויים אותם הוא עובר..
בכל אופן מי שלא רוצה לשמוע מכל סיבה שהיא כל שיר שהוא שלא ישמע...
לזמר לא יחסרו עוקבים
בכל אופן יהיה מעניין להעלות עליו טור פרשנות כללי...
חזון למועד. -
@shin
אין לי בעיה עם חנן עצמו הוא זמר אדיר וידועה גאונותו בלחנים ומילים.... האלבום החדש שלו גם די טוב.... (שמעתי את רובו) אבל יש אנשים שבשבילהם זה לא מתאים....
אבל לא משנה.... הכל טוב
אגבב הפרשנויות על השירים שאתה עושה ממש יפות ומעלות את השירים ממש בכמה רמות!!