סקר | אלבומים
-
קרדיט על הסקר ל @בונקר
-
פוסט זה נמחק!
-
@מערכת-הפורום אמר בסקר | אלבומים:
מרדכי שפירא אחת
נורא אהבתי ת'אלבום שלו, הוא לא אכזב! (לפחות אותי)
והיה שם שיר שממש אהבתי "זה טוב" פצצה של שיר , איזהה מיליםםם!! -
@מערכת-הפורום בכללי לא הקשבתי לשום אלבום חוץ מ"אחת" שזה היה ממש במקרה אבל לא נראלי שאם הייתי שומעת היה משהו יותר טוב...
-
למה לא כללתם את גוטליב
-
תודו שהצבעתם לאחת של שפירא בגלל השיר אשירה
(במקרה יצא חרוז) -
אניי הצבעתי לשמחה ליינר לדעת אלבום משובח ביותר שכיף לשמוע אותו
-
וואו לדעתי בערי הפעם נתן בראש דיסק מאוד יפה בעיקר אהבתי את השיר ״מאן דיהיב״ שזה כבר להיט (שמעתי את כבר בכמה חתונות) ורצון בראנו כמובן וכו׳ בקיצור דיסק מושלם
-
@תהילוש-0 אני גם הצבעתי לדיסק של שמחה ליינר, אני ממש אוהבת את השירים שלו, למרות שחלק מהשירים הפעם היו קצת קיטשים, אין לו תחליף, הוא זמר על!!!
אהבתי גם את רילקס של פריד וקרבן של וובער ואפילו קצת את אחת של שפירא, אבל לשמחה ליינר אין תחליף!! -
@מערכת-הפורום
בערי וובר קרבן
אין מה לדבר זה האלבום שמפציץ הזמן הזה -
בעיקרון לא התחברתי לאף אלבום מהנ"ל אבל יחסית יותר אהבתי את של יעקב שוואקי אבל עדיין לא השתגעתי מזה לדעתי כל האלבומים האלו ממש רדודים ולא מידי מוצלחים ככה שהאזין להם
-
@מערכת-הפורום
האמת שממש לא התחברתי לשום אלבום!!
וכל האלבומים שם הם אותו רעיון שאני אישית אפילו לא שומע בלופים..
תביאו סקרים של מגוון סגנונות..
-
אין מה לומר חד וחלק
בערי וועבער הענק
זה אלבום שכולל את כל הסגנונות. שפירא לא יודע לשיר חסידי כנל יוני וליינר זה חסידי מאד חלש וזול[למי שמבין בחסידי]פריד זה מחרוזות. ושוואקי[אגב מטורףף]גם מחרוזות עם כל הכבוד
בערי ב2 שירים ישארלים עושה מה ששפירא וליינר וזי לא עושים בכמעט כל האלבום
ואיזה חסידי אותנטי מרגש אידיש עיברת אנגלית רגש אדיר אנרגיות סי ביצועים מטורפפפפפיייםםםם עיבודים גם לייב טובים וגם אלקטרונים טובים
בערי הוא החסידי היחיד ששולט בכזה ברבה סגנונות אין על בערי וועבער קרבן................... -
שהאלבום של בערי נמצא במקום ראשון, זה לא כ"כ מפתיע..
אבל שכאן בפורום זה מקום ראשון, זה ממש ממש מפתיע..
למה תמיד יש כאן יותר במה לאלטרנטיבים וכדו' וממש קצת במה למוזיקה החסידית בפרט החסידית אמריקאית... -
@זאב זה המעלה של בערי שהוא חזק מאד בהרבה קהלים חסידיים ליטאים ספרדים מודרנים אמריקאים וגם הישארלים ישראלים תראה שהקליפ יחד אוחז מעל 8 מיליון צפיות גם גשר צר שלו מאד הצליח ודואט עם חיים ישראל שהיה מאד מושמע ברדיו ועכשיו חג שמח שמאד מדובר [ואף חצה גבולות] אבל עדיין מפתיע בפורום הזה אחרי הכל...........