האם כדאי להגביל את השירים לכתיבה שמשתמשים מעלים?
-
@חסידייה-אוטנטית אבל זה ההתלהבות לקבל פידבקים, להראות לפעמים תכישרון וזה סוג של פריקה....
-
@טותיייי אני יגיד לך את האמת?............
בהתחלה כתבתי בשביל הלייקים כי ראיתי ששירים הם מסחטה,
לאחר מכן שראיתי שמעודדים אותי התחלתי לפתח את הכשרון עד שעכשיו עם לא הרבה הצביעו לי אני פשוט חושבת שהם לא הבינו עד הסוף את השיר ואת העומק ועם הרבה מצביעים לי זה עושה לי טוב שיש אנשים שמרגישים איתי ת'שיר,
אז אני באמת מקווה שההתלהבות הזאת שא מגדירה היא משהו של ההתחלה, ולאט לאט נתחיל להעריך את השירים באמת..... -
@חסידייה-אוטנטית נכון וזה נראלי המקום שעוזר להעריך את השירים שלנו, לא חושבת?
-
@טותיייי האמת שאת צודקת כי זה מאד כיף ונח לקבל ככה פידבקים אבל אני אגיד משהו שלא ממש יתקבל בנוחות אצל כולם אבל רק שתדעו שזה לא משהו אישי.
הפורום הוא לא מקום לפריקת רגשות או יומן אישי. גם שזה ממש נח לפרוק ככה ואז גם מקבלים פידבקים על זה ולייקים שמביעים תמיכה לפעמים.
לא בשביל אחזה משהו אבל סתם לידיעה גם אני כותב בפורום שירים וזה בשבילי יומן אבל הדברים שאני כותב מוסתרים מתחת למילים כשיר לכל דבר ככה שכשמישהו יקרא את הדברים זה לא יראה יומן אלא שיר ובשבילי כל שיר הוא סיפור בפני עצמו שמקופל מיליון פעם עד שהוא התכבס למילים מסוות כשיר. ואם השירים יכתבו ככה אצל כולם אז זה לא יפריע לאף אחד שיעלו גם אלף שירים ביום.@חסידייה-אוטנטית לגבי מה שכתבת על הלייקים אני מסכים שזה מראה איזה שהיא תמיכה מסויימת אבל לא חושב שזה אמור להיות המדד שלנו לדעת אם מה שכתבנו זה שיר טוב ויפה או לא
-
@טיטו נכון אבל לפעמים גם יש כאלה שמזדהים את הנכתב, וזה עושה להם טוב אם זה שהם לא עוברים לבד ת מה שעוברים... ולפעמים כל אחד לוקח שיר למקום שונה אצלו מימה שמי שכתב תשיר מרגיש...,
אבל אם זה מפריע שמעלים שירים בסגנון של פריקה פשוט שיגידו מה לשלוח ומה לא.. -
@טותיייי אמר בהאם כדאי להגביל את השירים לכתיבה שמשתמשים מעלים?:
@טיטו נכון אבל לפעמים גם יש כאלה שמזדהים את הנכתב, וזה עושה להם טוב אם זה שהם לא עוברים לבד ת מה שעוברים... ולפעמים כל אחד לוקח שיר למקום שונה אצלו מימה שמי שכתב תשיר מרגיש...,
אבל אם זה מפריע שמעלים שירים בסגנון של פריקה פשוט שיגידו מה לשלוח ומה לא..אני לא חושב שאני יכול לקבוע אולי נחכה ל @אייצ-ית או @רבקה שיגידו מה דעתם על זה.
מעבר לזה אני לא מדבר על אף אחד ספציפי אבל כן אומר שכל דבר ותחושה אפשר לבטא בשיר שנכתב כשיר עם מבנה מסויים של שיר או אפילו רצף בלי מבנה אבל עם חרוזים ומשקלים. -
תסלחו לי שאני נועלת את הנושא....
קודם כל תודה ל @אין-על-מוזיקה שהעלתה את הנושא בצורה כ"כ מכובדת.
אני שמחה שיש יד לעניין- והמון מבינים את נחיצות ה- 'גבולות'....כשהגבלתי לראשונה את הנושא בשיר אחד ליום היו המון טרוניות....
אין טעם בהמשך הדיון- כי מבחינתי הוא התקבל.
בתור אחראית על קטגוריית הכתיבה אני מאמינה שאקבל אישור מ- @ntz מתי שיתאפשר לו להכנס.בעז"ה אני אשדרג לכם את נושא הכתיבה.
הוא יחולק לפי נושאים.
יוגבל בכמות השירים.
ו...
אולי יהיו גם תנאי קבלה.
הכל תלוי ב @צוות-פיקוח ובניהול. מה שיוכלו לקחת על עצמם.מבטיחה לכם שהקטגוריה תשודרג, תעלה רמה אם לא כמה רמות.
ו..
כמובן שנשמח לחזור לראות את כל היצירות שלכם.בהצלחה!