האם לשיר "תכף יפתח" מגיע תואר שיר השנה???
-
אז מזמן רציתי לעלות דיון על זה ולראות מה אנשים אחרים אומרים על זה ...כמובן לא לשון הרע או משהו חס וחלילה כי אני מאד אוהבת את הזמר הזה זמר מוכשר ושירה מהממת אבל אני הייתי מאד רוצה לראות מה אתם הייתם אומרים על זה כי זה שיר באמת טוב ויפה אבל אני חושבת שיצאו שירים יותר יפים ויותר שירים שתפסו ברדיו והייתי נותנת להם גם מקומות גבוהים או את תואר שיר השנה
אתם לא חושבות\ים? -
@מרב אמר בהאים לשיר "תכף יפתח" מגיע תואר שיר השנה???:
@אניומיניעוד בערך חודש וחצי המצעדים כמה זמן יהיה לו כבר להיתפס?
-
@מרב טובבב אז די קשה לענות על זה
שהוא יצא רק לפני שבוע בלבד
אולי עוד כמה זמן אני אדע יותר לענות.....
אבל מה שכן יש לו בהחלט פוטנציאל ללהיט
עכשיו אם מדובר בריבו ייתכן הוא ייקח באמת מקום גבוהה מאוד במצעדים
הגיוני שהשיר הזה יתפוס בקרוב מאוד כמו כל שיר של ריבו
לגבי שיר השנה אני ממש לא בטוחה.......
כי עכשיו אי אפשר להגיד שלא יצאו שירים הרבה יותר יפים ממנו השנה!!!!!!!
אבל אולי הוא עוד יפתיע אותנו......... -
לדעתי שיר מצוין אבל לא בשביל להיות שיר השנה
ישי יכול בכייף וגם מגיע לו להיות זמר השנה גם עם הוא יבש אותנו כי אחרי הכל הוא סוג של המנהיג הצעיר של המוזיקה שלנו ויש שירים הרבה יותר טובים מ'תכף יפתח' מגיע לו מקום שלישי רביעי בכבוד,
אם הוא יגיע למקום הראשון זה לא נראה לי יהיה בגלל שהשיר מאוד מיוחד אלא כי זה ישי...............
אבל יאללה..... זה שהוא תמיד מוביל זה רק כי אנחנו הבאנו אותו לשם, והוא השקיע הרבה בשבילנו א בוא נפרקן לו את התוצאות שדיי ידועות.........
רק בקשה קטנה-אנחנו אוהבים את החומרים שלך ישי מאוד!! רק נשמח שתפרגן לנו מזה קצת יותר. -
ישי ריבו תמיד יישאר וזה לא משנה מה הוא יקח מקום ראשון וזה קצת באסה
כי הייתי שמחה לשמוע שירים טובים ומצוינים שליוו אותנו במשך השנה או אפילו בחצי שנה האחרונה
אבל אין מה לעשות הקהל מצביע בידיים שלו ואין מה לעשות
דרך אגב השנה במצעדים יהיו גם הצבעות וגם שופטים כי זה לא הגיוני שיהיו שירים שרק ייצאו ויהיו במקומות הראשונים
כי זה מה שהקהל זוכר -
זה לא משנה כי במילא מי שמעריץ שלו יצביע לו גם אם שיר לא כ''כ מוצלח(לא ספציפית השיר הזה הוא דווקא מקסים)
-
אני חושבת שהדבר הכי מעצבן זה ששיר שיצא באלול יהיה רק בגלל שמי ששר אותו זה ישי וזה מה שכנראה יקרא (אלא אם כן השיר לא יתפוס כמו שקרה לשיר הקודם שאיך קוראים לו בכלל?)
ועוד משהו שמרגיז אותי זה שזמר שמוציא שיר בשנה אולי 2 הופך להיות זמר השנה -
@אחות-קטנה לא נפסיק לחלום
-
@אחות-קטנה נכון זה מעצבן ממש ועכשיו לקראת המצעדים ברור שהוא יזכה
-
לא יודעת מה דעתכם
אבל הפסקתי כמעט לשמוע אותו
חיכיתי לגיוון ,לבוווום ואז יצא סיבת הסיבות אוקי...וואווו
וחיכיתי לעוד בוווווום ולא קיבלתי אותו....
רק אני חושבת ככה? -
@תהילוש-0 אמר בהאים לשיר "תכף יפתח" מגיע תואר שיר השנה???:
שירים טובים ומצוינים שליוו אותנו במשך השנה או אפילו בחצי שנה האחרונה
איזה שירים השנה היו כל כך טובים ומצוינים?
כי לי אין בראש משהו שהיה וואו כל כך. -
@הכל-טוב-0 אז לזה מבחינתך מגיע שיר השנה?
-
@הכל-טוב-0 היו מלא לנסות נופל וקם בשורה טובה יש לי טאטא יש לי כל ועוד... בקיצור לא חסר
-
אממ ואוו אני חושבת שדנו בענין הזה המון בנושא של ישי ריבו והיו המון דעות והנושא די מוצה
אבל אני אכתוב בקצרה את דעתי:
עם כל זה שישי ריבו נמאס עם הענין שהוא זוכה כל הזמן בשיר השנה ובזמר השנה, עדיין רציתי להסתכל על השיר שלו בצורה אובייקטיבית ולראות אם השיר טוב או לא ולא סתם לפסול ולקטול נטו כי הוא נמאס..
אז הגיע השיר לא נפסיק לחלום ולא התחברתי בכלל, והוא באמת לא מאד תפס..
אבל עכשיו הוא הוציא את השיר תכף יפתח הלב ובצורה ישירה אני חושבת שכן, מגיע לשיר הזה להיות שיר השנה... זה שיר טוב, קצב מעולה, לחן יפה, מילים יפות, שירה מהממת של ישי- כל הפרמטרים כדי ששיר יהיה שיר השנה, לא חושבים? השיר הזה עם מכלול מעולה!
אז נכון שיצאו שירים מוצלחים השנה, ,ונכון שיכול להיות שאני קצת משוחדת כי אני אוהבת את השירה שלו אבל לפי דעתי לשיר הזה מתאים להיות שיר השנה, ומגיע לו, לא כי הזמר זה ישי ריבו אלא כי השיר הוא שיר שלפי דעתי אמור לזכות.אני אישית שמעתי אותו המון פעמים ולבנתיים הוא לא נמאס עלי
-
@אין-על-מוזיקה אמר בהאים לשיר "תכף יפתח" מגיע תואר שיר השנה???:
יו הוא הוציא את השיר תכף יפתח הלב ובצורה ישירה אני חושבת שכן, מגיע לשיר הזה להיות שיר השנה... זה שיר טוב, קצב מעולה, לחן יפה, מילים יפות, שירה מהממת של ישי- כל הפרמטרים כדי ששיר יהיה שיר השנה, לא חושבים? השיר הזה עם מכלול מעולה!
אז נכון שיצאו שירים מוצלחים השנה, ,ונכון שיכול להיות שאני קצת משוחדת כי אני אוהבת את השירה שלו אבל לפי דעתי לשיר הזה מתאים להיות שיר השנה, ומגיע לו, לא כי הזמר זה ישי ריבו אלא כי השיר הוא שיר שלפי דעתי אמור לזכות.
אני אישית שמעתי אותו המון פעמים ולבנתיים הוא לא נמאס עלישיר שיוצא חודש לפני כל המצעדים אני עדין חושבת שלא מתאים לו להיכנס למקומות הראשונים ובמיוחד לא לשיר השנה יש שירים אחרים שתפסו הרבה יותר. מה שאין לזמרים אחרים את הציבור שיש לישי ריבו אני בכל מקרה מאז ומתמיד אני פחות התחברתי לישי אבל כל אחד ודעתו נחכה למצעדים ונדע