המצעד השנתי רדיו קול פליי
-
במגזין האחרון פורסמו על המצעד ופתחו את ההצבעות עכשיו נכנסתי לאתר ואין כלום
זה באמת ניפתח ?כי זה מקדם יחסית עדיין -
הרגע אמר בקול פליי בשידור חי אשר גריבר מקצת חשיפות גבי כץ וארי המניק האלה יהיו השנה המגישים במצעדים של קול פליי זה יהיה בתאריך ד חול המועד סוכות ב12 בצהרים!!!!!
יהיו גם פרסים לחול וכו -
@דודו-בלוקה נכון את זה אני יודעת קראתי במגזין אבל שאלתי אים ניפתח ההצבעה
-
עכשיו ניכנסתי להצביע במיצעד ואין את ישי ריבו בקטגוריית זמר השנה!!!!!!!!!!!
איך קרה דבר כזה???????????? -
@אחות-קטנה אים את לא זוכרת שנה שעברה הוא היה ברשימה ועוד זכה מקום ראשון והוא הוציא שיר אחד
-
@מרב אמר בהמצעד השנתי רדיו קול פליי:
עכשיו ניכנסתי להצביע במיצעד ואין את ישי ריבו בקטגוריית זמר השנה!!!!!!!!!!!
איך קרה דבר כזה????????????איזה שיר הוא הוציא השנה אם בכלל??
-
@מרב אמר בהמצעד השנתי רדיו קול פליי:
@המבין תכף יפתח
ואם אני לא שמעתי את זה אפי' פעם אחת עד לרגע זה אז איך הוא יהיה זמר השנה ????
סתם.......... אפי' מגיע לו עונש כזה זמר ענק ולא מוציא שירים שנה שלימה ............. -
@מרמלדה אמר בהמצעד השנתי רדיו קול פליי:
@מרב את יכולה להביא קישור איפה מצביעים?!
-
ואם תשימו לב ברוב המצעדים השנתיים הוציאו את ישי ריבו לגמרי מקטגורית "זמר השנה: וזה דיי מאכזב, אני ממש לא חושבת שזה קשור לזה לכמה שירים הוא הוציא, כי הקטגוריה לא ניתנת רק על פי כמות השירים אלא גם על כמה הוא השקיע, כמה שמעו עליו במהלך השנה ואם היו לו הרבה הופעות.
לדעתי הוא לא מופיע בקטגורית "זמר השנה" כי הם יודעים שכמו ברב השנים הוא זכה במצעדים של כל תחנות הרדיו, אז הפעם הם קצת התייאשו...
למרות שזה לאפייר לעשות כזה דבר, כי מה שמגיע לבן אדם- מגיע! -
זה תמיד מציק במצעדים.
נותנים לבחור במעבד/ מלחין/זמר השנה, רק שבן אדם לא אמור לזכור כמה שירים בני פרידמן הוציא השנה, או האם נפתלי שניצלער עיבד את 'ביזן קרעטשמע' בשנה הזו או בזו הקודמת. וכך מה שקורה הוא שיוצא לי לבחור בסתם מלחין שהשירים שלו אהובים עליי, בלי קשר למה שהוא הספיק השנה.
לדעתי היה צריך שליד כל מלחין/מעבד/זמר תהיה רשימה עם ההספקים המרשימים שלו בשנה זו. -
@אוהבת-מוזיקה-3 אני דוקא בעד מאד על הענין הזה שיתנו קמת לזמרים אחרים את הכבוד הראוי להם
מי שלא זוכה בפלטפומרות אחרות לפחות יזכה ברדיו החרדי