שירים שלדעתכם היו צריכים להיות במצעד של קול חי מיוזיק
-
בדירוג של המצעד של שיר השנה, היו חסרים כמה שירים שהיו חייבים להיות במצעד ולא היו למשל: עד אליך של נמואל
שתי דמעות של קובי גרינבוים
ברור שיש עוד הרבה שירים שהיו צריכים להיות, תעלו כאן מה שאתם חושבים -
@המאסטרו-הנסתר לקובי גרינבוים ולנמואל היה במצעד שיר אחד!!!!!!
לנהוראי אריאלי האלוף שהשנה הוציא אלבום ועוד כמה סינגלים!!!!!! אין לו שום שיר במצעד אפילו לא אחד!!!!!!!!! זה בושה
וזה לא איזה זמר חצי חצי כמו חנן בן ארי זה זמר כושר למהדרין מן המהדרין!!!!!!!!!!!!!!
למה אין לו שום שיר במצעד???????? די להחרים את נהוראי!!!!!!!!!!||תפנו לקול חי לתגובה בענין.....||
-
@דודו-בלוקה כן עכשיו ראיתי שלא שמו אותו בשום קטגוריה מעניין..
-
@N-A-1 אמר בשירים שלדעתכם היו צריכים להיות במצעד של קול חי מיוזיק:
הוא נתן דוגמא על פלד ששמו את אותו היום (נראה לי)ולא את בשורה טובה
את 'מקום לטעויות' ולא את 'בשורה טובה'
שמעתי עכשיו את יעקב בלוך עם טוקר במוצ"ש חי והוא אמר שהם החליטו לשים הפעם שיר אחד לכל זמר.
בא נגיד שבאיזשהו מקום אפשר להבין את החשיבה הזאת, אם הם ישימו לכל זמר טוב את השירים הטובים שלו לא יהיו לזה סוף והתחרות תאבד את טעמה.
מה שכן, באמת ניתן להתווכח על איזה שיר לבחור לכל זמר, שאז באמת כל אחד חושב משהו אחר. -
@המחבל-המחופש אמר בשירים שלדעתכם היו צריכים להיות במצעד של קול חי מיוזיק:
@N-A-1 גם מוטי ויס אותו דבר איפה שירו לו ואיפה על אבא לא שואלים שאלות משהו השתבש שם על בלוך
יש גם את "לכבוד שבת קודש" שלדעתי השיר הכי מוצלח בשנה האחרונה...
-
יש גם את בני פרידמן, שהוציא אלבום, את הלהיט 'ימה' ועוד שירים, לדעתי הוא צריך ליהיות זמר השנה, והוא אפ' לא בקטגוריה.
-
@123-REUV-N מה לעשות שכל המצעדים זה שטיות
||אני הראשון שאמרתי!!!!!!!!!!!......||
@N-A-1 למה לדעתי בשורה טובה היה יותר יפה סגנון שונה עם המון אנשים ברקע זה מוסיף המון לשיר!!!!!!!!! -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
יש גם את השיר "שמך נאה" של איציק וינגרטן, לאיפה זה נעלם? וגם השירים של נמואל מהאלבום, לדעתי היו חייבים להיות במצעד
@123-REUV-N אמר בשירים שלדעתכם היו צריכים להיות במצעד של קול חי מיוזיק:
יש גם את בני פרידמן, שהוציא 2 אלבומים, ואת הלהיט 'ימה' ועוד שירים, לדעתי הוא צריך ליהיות זמר השנה, והוא אפ' לא בקטגוריה.
מה? זכור לי שהוא הוציא רק אלבום אחד
-
@המאסטרו-הנסתר
לדעתי לאאאאאאא
אם כבר נמואל אבל איציק שמך נאה ממש לא צריך ליהות במצעד -
זמר השנה צריך ליהות או משה פלד או דוד בן ארזה
שניהם הפציצו השנה ברמה אחרת והכניסו חזק מוזיקה יותר ישראלית וטובה דבר שנצרך בציבור שלנו
כןן אתם צריכים להכניס לראש שגם זמרים לא גדולים יכולים לקבל את התואר הזה!!!
נ.ב גם משה קליין שפחות הביא את השירים הנ"ל אבל הוא הפציץ השנה עם הדיסק שלו ניצוץ יהודי שזה דיסק שתפס חזקקק בכללללללללל עולם הישיבות -
-
@דודו-בלוקה אמר בשירים שלדעתכם היו צריכים להיות במצעד של קול חי מיוזיק:
@N-A-1 אבל לנהוראי לא היה כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
משמיעים שירים שלו בקול חי מיוזיק?
כי לפי מה שאני יודעת שירים שלא משמעים לא נכנסים. {בכללי מעניין למה לא משמעים אותו , או שאני טועה..}
אבל זה ממש לא רק על נהוראי, יש עוד הרבה שירים שלא נכנסו לשום מצעד..
כנראה יש להם אינטרסים ..