למה זמרי חתונות לא יכולים להגיע לתואר ענקי הזמר אפילו שיש להם הרבה להיטים
-
שימו לב שזמר חתונות כמה שהם יוציאו שירים שלא קשורים לחתונות ואפילו היו להיטים מה שלזמר ענק אפילו לא היו כאלו להיטים
שענקי הזמר לא יצליחו להוציא כאלו להיטים אז למה אם לא נכנסים לרשימה של ענקי הזמר אבל יש עוד משהו כל זמר יש את התקופה שלו שהוא מצליח עד שהוא חוזר להיות כאחד הזמרים הרגילים וכבר לא מתרגשים ממנו כמו בתקופה מה אומרים -
@מוזיקלי-3 כי בנינו זמרי חתונות הם לא ברמה של ענקי הזמר
כי אם הם היו ברמה אז מזמן הם לא היו זמרי חתונות -
@מוזיקלי-3 אמר בלמה זמרי חתונות לא יכולים להגיע לטוהר ענקי הזמר אפילו שיש להם הרבה להיטים:
סימו לב שזמר חתונות כמה שהם יוציאו שירים שלא קשורים לחתונות ואפילו היו להיטים מה שלזמר ענק אפילו לא היו כאלו להיטים
שענקי הזמר לא יצליחו להוציא כאלו להיטים אז למה אם לא ניכנסים לרשימה של ענקי הזמר אבל יש עוד משהו כול זמר יש את התקופה שלו שהוא מצליח עד שהוא חוזר להיות כאחד הזמרים הרגילים וכבר לא מתרגשים מימנו כמו בתקופה מה אומריםלהבדיל אלף אלפי הבדלות
כמו שיש רק כמה גדולי דור
ולא כל רב שכונה נחשב גדול דור
ואפילו אם רב השכונה יוציא ספר הוא לא יהיה ברמה של ספר של הרבה עובדיה
ככה זה במוזיקה , ובכל תחום
יש את הגדולים שהם ה-גדולים
ויש את הקטנים שגם אם יוציאו משהו בתחום שלהם הם לא יהיו מאוד רציניים||כמובן להבדיל אלף אלפי הבדלות||
-
@אליהו-חזן אמר בלמה זמרי חתונות לא יכולים להגיע לטוהר ענקי הזמר אפילו שיש להם הרבה להיטים:
@מוזיקלי-3 כי אנשים אוהבים זמרים מותגים ובצדק שוואקי זה מותג ריבו זה מותג
כן, אבל אנשים בתכלת לא לוקחים מותגים אלא זמריחתונות פשוטים כי ביננו למי יש כסף לכל 'זמרי המותג'...
-
@מוזיקלי-3 ברור יש המון זמרים טובים כמו משה קליין פגז וקובי ברומר ועוד המון פשוט יש את הכי ותיקים וגדולים
@חובב-המוזיקה-2 אמר בלמה זמרי חתונות לא יכולים להגיע לטוהר ענקי הזמר אפילו שיש להם הרבה להיטים:
@אליהו-חזן אמר בלמה זמרי חתונות לא יכולים להגיע לטוהר ענקי הזמר אפילו שיש להם הרבה להיטים:
@מוזיקלי-3 כי אנשים אוהבים זמרים מותגים ובצדק שוואקי זה מותג ריבו זה מותג
כן, אבל אנשים בתכלת לא לוקחים מותגים אלא זמריחתונות פשוטים כי ביננו למי יש כסף לכל 'זמרי המותג'...
ברור שלחתונות אני לא יביא את שוואקי כי זה יקר 120,000₪ ואני יביא זמר פצצה משה קליין
-
אני חושב למשל שניקח לדוגמה את יואלי קליין זמר חתונות כבר כמעט 15 שנה ברצף שעושה חתונות ערב ערב ושאלו אותו פעם בראיון אם הוא רוצה למשל להופיע בבניני האומה או משהו כזה בקיצור מה השאיפות שלו והא ענה שלא השאיפות שלו זה להמשיך לשיר בחתונות ערב ערב ולשמח חתנים וכלות [ובעיקר את החברים שלהם]להיות איתם בקשר בין אישי [ להרוויח כמו שצריך ]
ואני חושב שהוא עושה בשכל הוא תפוס בדרך כלל לחצי שנה קדימה מרוויח טוב אין בחור שלא שומע את השירים שהוא מוציא כל כמה חודשים בהשקעה של אלף אלפיים שקל לא יותר בדרך כלל כולם מכירים אותו והיום לא נראה לי שיש זמר חתונות שמתחרה איתו אולי אהרלע סאמט ומנדי וייס ואני חושב שזמר חתונות לא בטוח ששווה לו בכלל לעבוד קשה בשביל להגיע לפיסגה ובנתיים להפסיד את הציבור שלו כי הוא אם הוא ירצה לחזור לחתונת יהיה לו קצת קשה אני אשמח שתגיבו לזה מעניין אותי אם אני צודק -
@מוישי-ממירון
זה לא נכון כל הדיון הזה כי מכיוון שגם הזמרים שהם נחשבים "מותג" לפני עשרות שנים שרו בחתונה במחירים סבירים כמו כל זמר חתונות אחר שאתם מכירים היום ולאט לאט העלו מחירים וזה כבר נהיה מותג
לעניות דעתי בעוד 10 שנים גם הזמרים הצעירים היום ששרים בחתונות אז הטובים שבהם יהיו מותג
כי הרי גם מותגים מתחלפים עם השנים כי אורך החיים לא עולה על 120... -
כל התגובות פה נכונות
אבל....שתדעו.
שהשאיפה של כל הזמרים הקטנים זה להגיע לבמות הגדולות (קיסריה ,האסק וכ'ו)
כמעט אין זמרים שרוצים כל החיים להיות על במות החתונות
העבודה בחתונות היא עבודה קשה וערב ערב להרקיד קהל של בחורי ישיבות, חוץ מזה שזה ממש שוחק
והעבודה בהופעות היא הרבה יותר מעניינת והרבה יותר רווחית (לא שאני מרחמת על הזמרי חתונות)
אבל מה לעשות...... -
@חיה-בקליפ אני חושב שבמושגים של היום של הקלידנים האלקטרונים הצעירים זה כבר יותר קל לעשות חתונות כי מי שעושה את רוב העבודה להקפיץ את העולם זה הקלידן בן ה20 ומשהו ששם מקצבים ומצב וכו.. ומכיוון שכך אתה יכול למצוא זמר בן 50 40 כמו יואלי קליין וקלידן בקושי 20ואני לא חושב שזמר חתונות חסידי קלאסי טוב בונה על במות גדולות הוא יודע שהציבור שלו לא יגיע לשם הוא רוצה אותו באולם על הבמה שם ועל זה הוא ישלם לו כסף
-
@מוישי-ממירון אמר בלמה זמרי חתונות לא יכולים להגיע לתואר ענקי הזמר אפילו שיש להם הרבה להיטים:
@חיה-בקליפ אני חושב שבמושגים של היום של הקלידנים האלקטרונים הצעירים זה כבר יותר קל לעשות חתונות כי מי שעושה את רוב העבודה להקפיץ את העולם זה הקלידן בן ה20 ומשהו ששם מקצבים ומצב וכו.. ומכיוון שכך אתה יכול למצוא זמר בן 50 40 כמו יואלי קליין וקלידן בקושי 20ואני לא חושב שזמר חתונות חסידי קלאסי טוב בונה על במות גדולות הוא יודע שהציבור שלו לא יגיע לשם הוא רוצה אותו באולם על הבמה שם ועל זה הוא ישלם לו כסף
אבל שוב
זאת לא השאיפה שלהם
תהיה בטוח שכל זמר חתונות גם חסידי רוצה להיות מרדכי בן דוד או זאנוויל וינברגר -
@חיה-בקליפ אמר בלמה זמרי חתונות לא יכולים להגיע לתואר ענקי הזמר אפילו שיש להם הרבה להיטים:
ם
זאנוייל זה משהו אחר עירבבת מרדכ בן דוד זה בינלאומי וכו.. אבל זאנוייל ויינברגר את זוכרת מתי פעם אחרונה שהוא עשה מופע שלו ומילא אולם כלשהו ??
לחסוך לך את העבודה לא היה אירוע כזה מעולם
כשהוציא אלבום שהרעיד את עולם המוזיקה החסידי הוא לא עשה מופע אז הוא הופיע באירועים ששילמו לו על ההופעה שלו שזה כולם עושים אבל זה לא למלאות אולם שזה אולי זמרים ליטאים עושים יותר -
@מוישי-ממירון אמר בלמה זמרי חתונות לא יכולים להגיע לתואר ענקי הזמר אפילו שיש להם הרבה להיטים:
@חיה-בקליפ אמר בלמה זמרי חתונות לא יכולים להגיע לתואר ענקי הזמר אפילו שיש להם הרבה להיטים:
ם
זאנוייל זה משהו אחר עירבבת מרדכ בן דוד זה בינלאומי וכו.. אבל זאנוייל ויינברגר את זוכרת מתי פעם אחרונה שהוא עשה מופע שלו ומילא אולם כלשהו ??
לחסוך לך את העבודה לא היה אירוע כזה מעולם
כשהוציא אלבום שהרעיד את עולם המוזיקה החסידי הוא לא עשה מופע אז הוא הופיע באירועים ששילמו לו על ההופעה שלו שזה כולם עושים אבל זה לא למלאות אולם שזה אולי זמרים ליטאים עושים יותראתה תופס אותי על המילה
אני לא מכירה זמרים חסידיים
אני מדברת על כלל הזמרים
כולם רוצים להיות בנלאומיים
וכולם רוצים להופיע על הבמות הגדולות
אף אחד לא רוצה להשאר בחתונה של אחיך או שכניך -
@חיה-בקליפ בסדר על זה לא דיברתי זמר ליטאי חולם בלילה על להופיע על במה גדולה אגב ולכן בדרך כלל גם רוב הבחורי ישיבות הלא חסידים מזמינים חסידים לחתונות שלהם כי הם לא רוצים הופעה
-
@חיה-בקליפ בסדר על זה לא דיברתי זמר ליטאי חולם בלילה על להופיע על במה גדולה אגב ולכן בדרך כלל גם רוב הבחורי ישיבות הלא חסידים מזמינים חסידים לחתונות שלהם כי הם לא רוצים הופעה
רוב
בא לא נגזים
לאיפה הולכים כל הזמרים הליטאים לחתונות החילוניות? -
@חיה-בקליפ לחתונות של נגידים עסקנים עשירים וכו.. היוןם בחור ישיבה קלאסי ליטאי ואפילו ספרדי ברובם ייקחו חסידי ולא ליטאי אבל זה עניין לנושא אחר
-
@חיה-בקליפ לחתונות של נגידים עסקנים עשירים וכו.. היוןם בחור ישיבה קלאסי ליטאי ואפילו ספרדי ברובם ייקחו חסידי ולא ליטאי אבל זה עניין לנושא אחר
ברוב החתונות שאני נמצאת
הזמר ליטאי או ספרדי
וזה חתונות של בחורי ישיבות -
@חיה-בקליפ התייאשתי