איזה כלי נגינה לדעתכם הכי פופולרי??
-
@אליש אורגנית זה כמו טירוס וכדו?
אם כן אז אורגנית מקום ראשון גיטרה חשמלית מקום שני תופים מקום שלישי חצוצרה מקום רביעי קלרינט מקום חמישי גיטרה אקוסטית מקום 6
@איציק-דדיה אמר באיזה כלי נגינה לדעתכם הכי פופולרי??:
מקום שלישי חצוצרה
אני לא חושבת שחצוצרה במיוחד פופולרי בד"כ יש משהו מהמשפחה כמו קלרינט או חליל או משהו כזה
לאו דווקא חצוצרה -
@איציק-דדיה אמר באיזה כלי נגינה לדעתכם הכי פופולרי??:
מקום שלישי חצוצרה
אני לא חושבת שחצוצרה במיוחד פופולרי בד"כ יש משהו מהמשפחה כמו קלרינט או חליל או משהו כזה
לאו דווקא חצוצרה@שני-5 אם כבר סקסופון בכול הופעה או שיר אני רואה סקסופון
-
@שני-5 אם כבר סקסופון בכול הופעה או שיר אני רואה סקסופון
@רות-רפפורט
יכול להיות
אבל כמה אנשים את מכירה שמנגנים בסקסופון? -
@רות-רפפורט
יכול להיות
אבל כמה אנשים את מכירה שמנגנים בסקסופון?@הדס-ט מזה משנה האנשים יש נגיד בהופעה מישהו שמנגן באורגן זה משנה מי זה
אני רואה בעיקר אורגן גיטרה וסקסופון חצוצרה אין כמעט -
@הדס-ט מזה משנה האנשים יש נגיד בהופעה מישהו שמנגן באורגן זה משנה מי זה
אני רואה בעיקר אורגן גיטרה וסקסופון חצוצרה אין כמעט@רות-רפפורט
לא הבנתי
ברור שזה משנה האנשים
הם אלה שהופכים את הכלי לפופולרי
תראי את ההגדרה שכתבתי למעלה -
@רות-רפפורט
לא הבנתי
ברור שזה משנה האנשים
הם אלה שהופכים את הכלי לפופולרי
תראי את ההגדרה שכתבתי למעלה@נעמי-ה מה הקשר אם יש נגיד מישהו שקוראים לו יצחק והוא מנגן הגיטרה או לא משנה איזה כלי זה משנה מי הוא(בן כמה הוא,או לא יודעת מה)
-
@נעמי-ה מה הקשר אם יש נגיד מישהו שקוראים לו יצחק והוא מנגן הגיטרה או לא משנה איזה כלי זה משנה מי הוא(בן כמה הוא,או לא יודעת מה)
@רות-רפפורט היא התכוונה שכמות האנשים שמנגנים על כלי מסויים הופכת אותו לפופולארי או ללא פופולארי.
-
@רות-רפפורט היא התכוונה שכמות האנשים שמנגנים על כלי מסויים הופכת אותו לפופולארי או ללא פופולארי.
@אליש האאא אבל לא דיברתי על זה דיברתי שאני רואה שהרוב מנגנים יותר בסקסופון מאשר בחצוצרה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות