פרוייקט "מקצב"
-
מישהו רוצה להסביר לי בקצרה על מה מדברים פה?
אני ממש אשמח, אין לי עצבים לגלגל המוון הודעות -
@BINYAMIN-OFFICIAL אמר בפרוייקט "מקצב":
@טיטו לי יש אולפן ואשמח לעזור בנושא
לצערי לא הייתי מחובר ורק עכשיו אני רואה את זה, אני אצור איתך קשר לגבי זה ונראה איך אפשר להתקדם כי באמת נתקעתי עם זה כי יש לי כל כך הרבה דברים על הראש ברוכשם וזה איפשהו נעלם לי באמצע, אני ממש אשמח להתקדם עם זה
-
אני מנסה שוב לבוא ולהעיר את הפרויקט מחדש, אני מחפש לשם הפרויקט אולפן הקלטות שירצה לעשות יחד איתנו את הפרויקט, העיבודים אני יכול לעזור בהם בכיף וגם בכתיבת תפקידים וכל זה, הצורך הוא לאולפן פיזית כדי שנוכל לבוא להקליט שם את הכלים ואת הפרויקט בסהכ, אני אשמח אם יש מישהו פה שירצה להשתתף ויש לו אולפן (גם משתמשים שהיו בנטפרי ולכן כבר לא פעילים יהיו חלק מזה כי הם רשומים אצלי.).
כמובן שנתנו קרדיטים לכל המשתתפים הן בנגינה, לחן, עיבוד, הקלטה, יצירה, שירה וכו' -
@טיטו כתב בפרוייקט "מקצב":
אני מחפש לשם הפרויקט אולפן הקלטות שירצה לעשות יחד איתנו את הפרויקט,
@BINYAMIN-OFFICIAL כתב בפרוייקט "מקצב":
לי יש אולפן ואשמח לעזור בנושא
לאדעת אם זה רלוונטי, אבל מישהו התנדב בעבר
-
@פונץ-בננה בכיף
אתם צריכים רק אולפן הקלטות ?
יש את הכלים ? [למקרה שזה לא הפקה דיגיטלית ]
יש לחן מילים ?
מי ישיר את הפרויקט ?
כמה זמן זה אמור לקחת בערך ? -
@BINYAMIN-OFFICIAL אני חושבת שיש להם הכל מלבד האולפן.
אתה יכול לגלול פה למעלה...
מתייגת לך את @טיטו -
@BINYAMIN-OFFICIAL צריך רק אולפן בפועל, את הכלים מלבד אורגן/ פסנתר (קלידים) כל אחד שנצטרך יביא איתו כמובן.
לחן ומילים נכתבו כבר על ידי המשתמשים פה בפורום בעבר.
אני אשיר את זה (אלא אם אני אצליח להשיג זמר מפורסם שיעשה את זה הוא או בדואט).
זה משהו שלא ממש אני יכול להגדיר בזמן כי זה תלוי בך בסופו של דבר, אני מכיר אנשים שעושים תוך שלושה ימי הקלטות הפקה מטורפת כולל מיקס ומאסטרינג, מצד שני יש כאלה שמעדיפים בנחת שלהם כל פעם להוסיף משהו קטן ולעצור בו, אז בשורה התחתונה הזמן זה נטו תלוי בזמינות שלך וביכולת הטכנית שלך לשבת על זה איתנו.
לגבי עיבודים וכתיבת תפקידים אני יכול לעזור לעשות את זה אבל כל העניין של לשבת להקליט ולערוך ואז מיקס ומאסטר אני פחות אוכל עקב כך שאין לי ממש ידע מספק בזה.