האים יבוא יום שדי ג'יי יחליף את הקלידנים בחתונות???
-
@מומחה-לקליפים נכון מאוד אני ראיתי די ג'יי שעשה יותר יפה פי שתים מיזמר וקלידן ואני יגיד לך אולי פשוט יהיה די ג'יי ישיבתי יותר אבל הם קולטים
-
@מוזיקלי-3 בא תסביר מה זה די גיי' ישיבתי! מבחינתי אין מציאות כזו די ג'יי ישיבתי
ואני בטוח ואמרתי את זה כמה פעמים שעולם הישבות ישאר אם קלידן!
ואם משהו חולק שיעלה סרטון של חתונה של בחור ישיבה (נורמלי) שיש שם די ג'יי, די מספיק להתוכח חד משמעי לא ישתנו הקלידנים -
@יונתן-פ תירשם למיוזיק סקופ הרבה חתונות של בחורי ישיבות רוקדים טרנס אם הביאו אורגן אבל הוא בתחפושת די ג'יי והטרנס יוצא כזה לא יפה בקיצור טרנס מזויף
ליפני מאה שנה גם לא חלמו וזה כמו שתגיד לי שהיה רק תופים מי חלם שיהיה אורגן זה וגם שזה יצא זה היה ניקרא שיקצצה אף אחד לא האמין שאורגן זה היה כמו די'גיי של פעם ויכנס לחתונות וכך גם פה כמו שעכשו אתה אומר שלא יכנס די'גיי לבחורי ישיבות אז זה יכנס בסוף עוד שנה שנתים תדמין את ישראל סוסנה די'גיי מה הבעיה פשוט טרנס יותר ישיבתי -
@מוזיקלי-3 אני רואה שיש בנינו הרבה חילוקי דעות אם אתה זוכר! {אם המזרחי וכ'ו}
אז גם כאן אני ממש חולק ואני יסביר, שפעם היה תופים ואז נכנס אורגן זה ממש לא דומה לדיי ג'יי שיחליף קלידן
יש מן סטיגמה כזו על הדיי ג'יי, גם אם אין בעיה סוג של דבר שנתפס לעולם, שדיי ג'יי זה לא התזמורת של בחורי ישיבות!
אבי אילסון, משה קליין, אלי הרצליך, נמואל הרוש, וכד'ו הם ישארו בעולם החתונות לעוד הרבה זמן
ואת החתונות שאתה רואה שדוחפים קצת דיי ג'יי זה לא רגיל, רוב העולם לא ואני ממש ממש בטוח במה שאני אומר קלידן ישאר תמיד .... -
@מוזיקלי-3 אמר בהאים יבוא יום שדי ג'יי יחליף את הקלידנים בחתונות???:
@יונתן-פ בהופעות כן ישאר קלידן בחתונות לא
@מוזיקלי-3
אפשר להירגע מהאימוגי'ם בכל הודעה!!!... זה ממש ממש מיותר ואפילו מציק... -
@מוזיקלי-3 לא, אני מדבר על חתונות וגם שם ישאר קלידן זה 100%
-
@מוזיקלי-3 אמר בהאים יבוא יום שדי ג'יי יחליף את הקלידנים בחתונות???:
@יונתן-פ תירשם למיוזיק סקופ הרבה חתונות של בחורי ישיבות רוקדים טרנס אם הביאו אורגן אבל הוא בתחפושת די ג'יי והטרנס יוצא כזה לא יפה בקיצור טרנס מזויף
ליפני מאה שנה גם לא חלמו וזה כמו שתגיד לי שהיה רק תופים מי חלם שיהיה אורגן זה וגם שזה יצא זה היה ניקרא שיקצצה אף אחד לא האמין שאורגן זה היה כמו די'גיי של פעם ויכנס לחתונות וכך גם פה כמו שעכשו אתה אומר שלא יכנס די'גיי לבחורי ישיבות אז זה יכנס בסוף עוד שנה שנתים תדמין את ישראל סוסנה די'גיי מה הבעיה פשוט טרנס יותר ישיבתיתגיד אתה אמיתי?
איזו תחפושת?
אין שום רע בטרנסים, וזה ממש לא הופך את הקלידן לדי ג'יי!
והחתונות של היום לא יכולות להראות כמו של לפני מאה שנה, כי אנחנו לא חיים לפני מאה שנה.
ומי שיעשה חתונה כזו, יאשפזו אותו. -
כל שבוע העובדה ניהת מוגמרת יותר שהדי ג'יי יחליפ את הזמרים וכל השאר
כל חתונה שניה שאני הולך יש די'גיי