ניוזיק - קבוצת המייל החדשה
-
#anchor(חדש! חדש! חדש!)
|--|
|-כמה מילים עלינו:
'ניוזיק' (הלחמה של 'ניוז', 'ניוזלטר', ו 'מיוזיק') היא קבוצת מוזיקה יחודית מסוגה ששולחת כפעמיים בשבוע מהדורה עמוסה בתכני מוזיקה למנויים שממתינים בציפייה למהדורה המרתקת בכל פעם ופעם מחדש. ההרשמה לקבוצה היא חינמית לגמרי ומאפשרת לכם לקבל ללא שום תמורה תכנים בלעדיים איכותיים ועדכניים שלא תמצאו באף מקום!
תוכניות ראיונות ואייטמים מערוצי הרדיו החרדיים, סינגלים וקליפים עדכניים, מאחורי הקלעים של תעשיית המוזיקה, רינגטונים לטלפון, ועוד תוכן שפשוט לא כדאי לפספס!
שתפו את מייל ההצטרפות למשפחה/חברים/שכנים ולכל מכריכם.
ככל שירשמו יותר = הקבוצה תפתח מוקדם יותר!-||-וכעת, ההרשמה נפתחה!-|
|-להצטרפות אוטומטית לקבוצת 'ניוזיק':-|
|-1. שלחו את המילה "הצטרפות" לכתובת: M035050950+subscribe@googlegroups.com -|
|-2. לאחר השליחה תקבלו בתוך שניות מייל חוזר שיעדכן על כך שניסיתם להצטרף לקבוצה, ייתכן שהמייל ישלח לקידומי מכירות/עדכונים/ספאם ולמייל זה עליכם להגיב. אפשר לכתוב שוב "הצטרפות" ואפשר לשלוח מייל ריק לגמרי. העיקר תגיבו!-|
|-3. מייד לאחר מכן תקבלו מייל נוסף שיבשר לכם שהצטרפתם. מעכשיו בכל פעם שתשלח מהדורה תקבלו אותה היישר לתיבת המייל שלכם!-|
|-4. כדי שלא תפספסו אף פעם מיילים מאיתנו מומלץ מאוד לשמור את כתובת המייל שלנו באנשי קשר. כנסו ללינק https://contacts.google.com/ ובחרו 'יצירת איש קשר', לאחר מכן הכניסו את כתובת המייל שלנו m035050950@gmail.com כאיש קשר, שמרו אותנו תחת השם 'ניוזיק' או איך שתרצו לכנות אותנו...-|
#anchor(מחכים לכם!)
-
אין לי בעייה להתחבר אבל זה יחפור???
או שזה ישלח מקבץ אחד כל יום?? -
@אפרים-פלג אמר בניוזיק - קבוצת המייל החדשה:
@חיים-p סליחה על השאלה חסרות קבוצות?
שאלה מעולה! ובדיוק בגלל זה נערך סקר בהשתתפות מאות מצביעים בכמה פלטפורמות שונות, ורוב מוחץ הצביע בעד מכיוון שקבוצת 'ניוזיק' תתמקד בתכנים יחודיים ולפעמים גם בלעדיים. אי לכך ובהתאם לזאת הדגשנו בסקר שקדם לפתיחת הקבוצה שאין טעם לפתוח "עוד קבוצה", אלא להביא חידוש. מכיוון שמנהלי הקבוצה לא אנשים משועממים (לפחות כרגע...) לא ראינו לנכון לפתוח עוד קבוצת מוזיקה כמו שיש כבר. לאחר ההצלחה הגדולה בס"ד של הפרויקטים האחרים שאותם אנו מנהלים, הביקוש לקבוצה שתשלח את כל מה שקורה במוזיקה (סינגלים, קליפים, מאחורי הקלעים) אבל בדגש על תוכן קשה להשגה (תוכניות, ראיונות, אייטמים, רינגטונים וכדו') התעצם מיום ליום והנה זה קרה!
@מרב אמר בניוזיק - קבוצת המייל החדשה:
אין לי בעייה להתחבר אבל זה יחפור???
או שזה ישלח מקבץ אחד כל יום??כדאי לקרוא את הכתוב בפוסט העליון:
"כמה מילים עלינו:
'ניוזיק' (הלחמה של 'ניוז', 'ניוזלטר', ו 'מיוזיק') היא קבוצת מוזיקה יחודית מסוגה ששולחת כפעמיים בשבוע מהדורה עמוסה בתכני מוזיקה למנויים שממתינים בציפייה למהדורה המרתקת בכל פעם ופעם מחדש. ההרשמה לקבוצה היא חינמית לגמרי ומאפשרת לכם לקבל ללא שום תמורה תכנים בלעדיים איכותיים ועדכניים!".
סוף ציטוט.
בהצלחה לכולם! -
זה לא שולח כלום למרות שנרשמתי לפני שבועיים והחזירו לי מייל אישור והכל זה בעיה אצלי או אצל כולם
-
@מלך-הקלידנים גם אצלי זה לא שלח כלום
-
@מלך-הקלידנים גם אני לא קיבלתי
כניראה באמצע לסדר את זה משהו כזה לא יודעת -
@יהודה-n @המחבל-המחופש @אילה-הזמרת @מלך-הקלידנים
@חיים-p אמר בניוזיק - קבוצת המייל החדשה:הקבוצה תעלה לאוויר בשבועות הקרובים, לבנתיים הצטרפו בהמוניכם וכך לא תפספסו אפילו את המהדורה הראשונה!
כנראה שעוד לא נפתח...
-
איזה באסה שהצלצולים חסומים בנטפרי
מישהו יכול בבקשה לעלות את זה למג'קוד אני אשמח מאוד
תודה מראש!!!!!!!!
-
@חיפאי הרינגטונים לשבוע זה כבר נפתחו בנטפרי.
אבל שימו לב: כשחסום לכם קישורים זה לא כי נטפרי החליטו שזה תוכן לא ראוי אלא כי זה נחסם ע"י רובוט אוטומטי שחוסם קישורים שהופצו בציבור ('קבוצות מייל' בלעז).
ולכן הפתרון הוא:
פשוט שלחו קישורים לבדיקה! זה פעולה כל כך פשוטה! ונטפרי יפתחו את זה בתוך שעות בודדות כפי שהיה היום. -
יש לזה סטטוס??כי קיבלתי לאחרונה קישור לקבוצה שקוראים לה "ניוזיק"