יציאה לאירועים.
-
שלום לכם.
אני קלידן ואני מעוניין לצאת לחתונות, אני מאוד אשמח אם תוכלו לתת לי רעיונות, טיפים ועצות וגם חוות דעת.
תודה. -
@מוזיקאי-בנשמה-2 אני ממליץ שתיקח אתך איזה זמר מתחיל (או אפי' חבר ששר יפה) ותתחילו באירועים קטנים כמו בר מצווה אירוסין ותעשו מחיר זול עד שתתפרסמו ולאט לאט תעלו מחירים
-
@מוזיקאי-בנשמה-2 אני הייתי ממליץ לך להביא עוד חבר שיהיה איתך עוד כלי כגון קלירנט גיטרה וכ'ו אישית אני הייתי ממליץ להתחיל באירועים קטנים כמו שבע ברכות אירוסין בר מצווה ואז חתונות (אגב זה הסדר לפי דעתי מהכל לקשה..)
ולגבי חוות דעת אולי תעלה משהו שלך שנשמע... -
אני דווקא חשבתי להתחיל בגדול, לשכנע מישהו שיקח אותי לחתונה ואז אני אתפרסם מהר יותר, לא?
-
@מוזיקאי-בנשמה-2 הייתי כמוך היתה לי חתונה לפני חודשיים בערך ומאז דממת אלחוט
נראה לי שדווקא האירועים הקטנים יכולים לדחוף חזק -
@אפרים-פלג
אני לא יודע למה אני משוכנע שדווקא חתונות זה מה שמפרסם יותר טוב,
ניסית לפרסם את עצמך איכשהו? -
@מוזיקאי-בנשמה-2 תאמין לי עדיף שתתחיל בקטן..
השאלה היא אם הופעת פעם לפני קהל... -
@חכם_בלילה
כן, הופעתי בישיבה שלי, וגם פעמיים בשמחות בית השואבה, אבל זה היה במקומות מוכרים שהכירו אותי לפני זה. -
@מוזיקאי-בנשמה-2 ואין לך פחד קהל וכ'ו?
-
@חכם_בלילה
יש לי, אבל זה עובר תוך רבע שעה / 20 דקות (מקווה), ככה היה בדרך כלל. -
@מוזיקאי-בנשמה-2 להחזיק אירוע שלם לבד (אפילו שזה עם עוד נגן אבל זה בכללי נקרא לבד..) זה קשה אני יביא לך דוגמא: אבא שלי רצה שאני ינגן באירוסין שלי אחותי ואני אמרתי לו שאני לא יכול להחזיק אירוע שלם לבד (למרות שזה אירוסין וזה הכי בקטנה...) ולהרקיד את כל החברים של החתן..
אז בשביל להתנסות באירועים ולדעת איך לעבוד עם קהל.. ביקשתי מהקלידן לנגן כמה דקות והוא הסכים לי
אז ניגנתי כמה דקות והיה נחמד, מה אני רוצה להגיד לך בזה? שזה ממש קשה להחזיק אירוע אתה צריך לדעת להפעיל מיקסר ולחבר את ההגברה ולהצליח להרקיד ולהתאים את השירים שאתה מנגן לקהל... אני אומר שתתחיל בקטן ואז תצא בענק כי זה ממש אבל ממש קשה... אם היה לך סרטון או קובץ שנשמע איך אתה מנגן היה יכול היות טוב.... -
אני לא מתכוון אליך, אבל לא אתה זה שאמרת
"אל תתנו לאנשים קטנים לשכנע אתכם שהחלומות שלכם יותר מידי גדולים"?
בחיוך, תודה על העזרה, יש בזה צדק. -
@מוזיקאי-בנשמה-2 נכון אבל תקשיב בא נעשה את זה במילה אחת:
אתה חושב שאתה יכול להחזיק אירוע שלם לבד??
אם כן אז יאללה אני מאחל לך בהצלחה -
@מוזיקאי-בנשמה-2
אין כזה דבר להתחיל בגדול!! לפני שאתה יוצא לחתונות אתה חייב ניסיון של עשרות אירועים קטנים ובינוניים!!
גם אם אתה מנגן ממש ממש טוב- יש המון דברים שחייבים להשתפשף בהם באירועים (אני יכול לתת דוגמאות)||ואף אחד לא אמר שהחלומות שלך יותר מידי גדולים, אמרו שהדרך אליהם לא כ"כ מהירה...||
-
@אהרן-נחום
טוב, אתם צודקים, מי רוצה להיות הראשון שמזמין אותי? -
@מוזיקאי-בנשמה-2 אתה יכול להתחיל במשהו של המשפחה...
אבל אסור לפרסם פה בפורום פרטים כמו טלפון מייל וכ'ו אז אין כל כך דרך לתקשר.... -
@מוזיקאי-בנשמה-2 עצה קטנה שלי
באירועים שאתה הולך אליהם גם ככה (בתור אורח ולא בתור נגן) אתה יכול לבקש מהקלידן להחליף אותו וככה גם כשאין לך אירועים אתה מתפרסם (רק שאתה צריך ללכת על זה חזק ולא להתייאש גם אם בהתחלה אין אירועים)