הפקת סדרה מוזיקלית מבית מקצב
-
@Bibi עוד אין לנו מספיק צלמים, אני צריך 8 ימי צילום נוספים ככה שאם יש 8 צלמים שכל אחד ירצה יום אחד אנחנו נוכל להתחיל בהסרטות של כל זה.
@איצלה זה אומנם גוף לא ממומן אבל אין דבר העומד בפני הרצון וראיתי ברוכשם עד כמה אנשים רוצים להשתתף ולהירתם בדבר כזה רק שלא כולם צלמי וידאו... עורכי יש זמרים יש סאונדמן יש ואפילו צלם שהסכים רק אחרי סוכות כי הוא בחול ואם נחכה לו אז הוא מסכים לעשות את הכל.
אז אם נקשיב כל הזמן למי שאומר שלא נצליח אנחנו באמת לא נצליח אבל אם נלך אחרי הרצון אנחנו נצליח בגדול, חוצמזה, אנחנו פורום מספיק גדול בשביל שאם כל אחד ירתם לזה וינסה לבדוק עם צלמי וידאו שהוא מכיר אם הם מוכנים להירתם ליום צילומים אחד חינם כחלק ממשהו כזה אז אנחנו נוכל תוך יום להשיג הכל, הכח בידיים שלכם... -
@Bibi אמר בהפקת סדרה מוזיקלית מבית מקצב:
מה באמת אם זה ?
בכל פרק יהיה בעצם הרבה ממה שיש פה באתר; ראיונות עם זמרים (ויזואלית כמובן), פודקאסטים (טורי דעה), ביקורות קליפים, חשיפת יוצרים חדשים, עדכוני מוזיקה וסקופים ועוד ועוד....-------מה החידוש במגזין /תוכנית/כזה ? -- כי בעצם כל הנושאים הנ"ל כבר בפורום
אולי חושבים שזה מיותר -- בגלל זה זה לא מתקדם
זה היה רעיון --אם מקצב - היו מייצרים סוג של חדשות לתעשיית המוסיקה -- מקווה שמובן הכוונה
אבל זה לא המצב כרגע -
@Bibi אמר בהפקת סדרה מוזיקלית מבית מקצב:
מה באמת אם זה ?
לא יודעת אם זז עם זה משהו אבל טיטו כתב-
@טיטו אמר בהפקת סדרה מוזיקלית מבית מקצב:
אפילו צלם שהסכים רק אחרי סוכות כי הוא בחול ואם נחכה לו אז הוא מסכים לעשות את הכל.
-
@אילן-פ כרגע אני בהקמה של פרוייקט דיי גדול התנדבותי חברתי ולכן זה תופס לי את רוב הזמן, מקווה ממש שבאמת הצלמים שדיברו איתי יוכלו אחרי החגים ואז נרוץ על זה כמה שיותר, רוב הפרוייקטים במקצב נתקעו כי הם היו פרוייקטים שלי בשיתוף עם חברים אחרים שברגע שנטפרי חסמו את הפורום לא יכולתי להמשיך לנהל את זה טכנית כל כך, אני משתדל ליישם את הכל ואפילו את השיר שהתחלנו ליצור לפני שנה בערך ושמרתי את המילים והלחן בכדי שכשנתפנה לזה נוכל לשחרר לאור את השיר.
-
@אילן-פ @חכם_בלילה אני משתדל להיכנס כשמתאפשר לי.
מקווה ממש שבקרוב יהיה לי זמן לתקתק את הכל בעזרתשם ולהריץ יחד איתכם את הכל.
@אילן-פ תודה רבה, אני ממש שמח שאנשים התחברו לשיר ברוכשם