בקשת שירים להלחנה
-
@יהודה-n זה הקטע שבא אחרי הפזמון בפעם השניה (זאת אומרת בית א פזמון בית ב פזמון ואז יש סי פרט {שזה אומר שזה קטע שהוא לא פזמון ולא בית בשיר אל תעזבי ידיים של עקיבא זה הקטע של "רק מול האור אפשר לראות אותיות שנכתבו לך בדמעות וכ'ו"
-
@חכם_בלילה תודה על ההסבר
אני חושב שבזה אתה תחליט
כי אתה מסדר את הלחן
אז יהיה לך הרבה יותר קל להחליט -
חכם_בלילה משתמש מומחההשיב ליהודה n ב 20 במרץ 2023, 22:13 נערך לאחרונה על ידי חכם_בלילה 20 במרץ 2023, 22:15
@יהודה-n אבל בכל זאת אשמח שתעשה סי פארט כי אתה הרבה יותר מוכשר ממני בלכתוב שירים... לגבי הלחן זה נשמע כמו סגנון טראפ... זה בסדר לפי דעתך?
-
@חכם_בלילה אני ינסה לעשות סי פראט
ואני מציע שתעלה חלק מהלחן כדי שאני יוכל להבין בדיוק מה הלחן
(לי היה לחן רק לפזמון, וזה היה דווקא משהו שקט ומרגש, נראה מה יותר טוב ונחליט, אני כבר מצרף את הלחן שחשבתי בשביל הפזמון) -
-
חכם_בלילה משתמש מומחההשיב ליהודה n ב 20 במרץ 2023, 22:24 נערך לאחרונה על ידי חכם_בלילה 20 במרץ 2023, 22:26פוסט זה נמחק!
-
@חכם_בלילה אני אשמח אם תוכל לצרף לזה שירה
כי אני קצת מתקשה לקחת טקסט
ולהבין איך הוא נכנס בתוך לחן
בעיקר לא הבנתי איך החרוזים ישמעו קשורים אחד לשני
(כי בלחן כזה נ''ל שבד''כ עושים שכל מילה או שתים מתחרזות ולא כל משפט כמו בשיר רגיל)
(דרך אגב זה נשמע טוב מאד) -
חכם_בלילה משתמש מומחההשיב ליהודה n ב 20 במרץ 2023, 22:29 נערך לאחרונה על ידי חכם_בלילה 20 במרץ 2023, 22:32
@יהודה-n קודם כל שמח שאהבת!!
דבר שני, אני לא זמר ואני שר ממש בסיסי ומטה, עכשיו להקליט סקיצה אני לא יכול ב"נ אם אני אצליח אני יקליט סקיצה עם קול מחר ב"ה
עריכה: עכשיו אני רק קלטתי את זה ואני בהלם!! זה האקורדים של השיר של הפורום!! (אני קיבלתי אותם מטיטו בשביל לעשות לו סקיצה בפסנתר..., אני מוחק את זה כי זה גזל גמור {זה אותם אקורדים!!} ואני ישנה לחן אבל הסגנון נשאר אותו דבר.. אם תוכל גם אתה למחוק את זה.... -
@חכם_בלילה זה בסדר עדין לא הורדתי את זה אפי'
-
@יהודה-n פווווו מזל! טוב אז אני יעבוד טיפה על האקורדים ויעשה את זה מחדש...
מחר אני ישלח לך ב"נ סקיצה חדשה אני מקווה שאני יספיק גם עם שירה אבל שוב אני אומר הסגנון אותו דבר!! רק האקורדים משתנים -
@חכם_בלילה נ''ל שזה 'סי פארט' מושלם
גם כשדמעות ירדו לי בלי סוף
ולא הצלחתי לאסוף, דבר
אתה היית שם
רק אתה (בצעקה) -
@חכם_בלילה מה הולך ?
אתה רוצה להמשיך עם זה ? -
@יהודה-n האמת שהיא שכן אבל לא היה לי כ"כ זמן (אחותי ב"ה התחתנה ) אז טוב שהזכרת לי אני ימשיך ב"נ את השיר...
יש מצב יש לך את המילים להורדה (אני רוצה לעבוד עליהם מול האורגן..) -
@חכם_בלילה מה הכוונה להורדה ?
(להעלות במגיקוד קובץ WORD) -
@יהודה-n כע או PDF
-
@חכם_בלילה https://send.magicode.me/send-file/file/2*****716c038c3dd72543d796eb847a7784b7d8aba6e/view
(שכחתי לומר ''מזל טוב'
אז מזל טוב) -
@יהודה-n תקשיב כתוב שמה באפור רק אתה למה זה ??
-
@חכם_בלילה זה סתם כותרת עם השם של השיר
(אם התכוונת לשורה הראשונה) -
@יהודה-n יש בכל תחילת דף את זה בצבע אפור... גם בסוף כתוב רק אתה
-
@חכם_בלילה כן
כי לא ממש הפריע לי שהכותרת עליונה אצלי מתחילה בכל דף מחדש
(אם אתה רוצה אתה יכול למחוק)