לימוד עצמי -קלרינט
-
@אפרת-גלבוע מעניין מה שאת אומרת...
אני למשל מנגנת בכמה כלים לפי שמיעה בלבד, לא למדתי מעולם..... (סורי על הגאווה........ )סתומרת מי שיש לו את זה, יש לו את זה. לא?
-
-
@אפרת-גלבוע @חכם_בלילה התבלבלתי בפוסט הקודם. ברור שמתווים אחרת לא הייתי מבקשת פה עזרה ומתאמנת לבדי...
-
@מלך-הקלידנים כלום. פשוט כלום. רק גיטרה למדתי איזה 5 שיעורים וחוצמזה - Nothing.
-
@shoval ברור שאני לא יכולה ללכת עכשיו לכיוונים של עיבודים והופעות, כן?
אבל אני והמשפחה נהנים מזה מאוד. אם אני רוצה שיר שיצא ממש כמו המקור אני עובדת עליו בשביל האקורדים המדויקים......
אקורדים למדתי קצת אצל מורה ואח"כ כבר המשכתי לבד.
מה שבעיקר אני מצליחה ונהנית - זה אורגנית וחלילית. זה אני עושה לגמרי לפי שמיעה ב"ה. -
@כ-פ
מותר להתגאות בזה.. כל הכבוד באמת!
נכון מי שיש לו את אז יש לו אבל אבל בכל זאת- גם אני התחלתי משמיעה בלבד על מספר כלים ותמיד חשבתי שזה מספיק עד שקלטתי קצת באיחור את החשיבות של לימוד הבסיס מחוברת, לימוד תאוריה, תווים, סולמות... ועוד במיוחד בפסנתר... התחלתי רק לפני מעט שנים לעבור על כל החומר בחוברות על מה שפיספסתי והכרחתי את עצמי ללמוד תווים למרות שמי שמנגן משמיעה מאוד קשה לו ללמוד תווים(מין הסתם את מכירה את זה) והיום אני קצת מתבאסת שלא התחלתי ללמוד מגיל קטן באופן מסודר עם מורה ולא לבד.... -
@כ-פ
קטע... בדיוק אני...(חוץ מפסנתר שהעדפתי להתמקצע בו יותר....)גם אני לאחרונה מנסה בכינור אבל נבהלת מעצמי... זה נורא קשה הקטע הזה של הכינור כי מצד אחד אני מצליחה לנגן מנגינה לפי שמיעה אבל עד שיוצא צליל נקי ומצליחים להחזיק את הקשת נורמלי זה כבר מייאש... -
@אפרת-גלבוע כינור זה כלי קשה אבל מי שמצליח זה מטורף וזה שווה
-
@אפרת-גלבוע כינור זה מאוד קשה עם לא מתעמנים כל הזמן את לא יכולה לדעת
אני התחלתי ללמוד ראיתי שזה מאוד קשה אבל אני יודעת לנגן לפי שמיעה
יוצא לי צליל טוב כי למדתי