איך מכניסים זמר לתוך הקלידים?[כמו שאבי דוייטש עשה בקלידנים בגמר]
-
בקורג אני פחות מכיר, אולי יש כאן כאלו שידעו לעזור.
אבל ביאמהה זה ע"י הכנסת קובץ מוקלט לתוך התוכנה 'yamaha expansion manager', ושם להגדיר על איזה קליד אתם רוצים שזה יהיה. (קודם צריך להגדיר שכרגע נדגמים כאן תופים, אחרת הוא יפרוס את זה על כל המקלדת).
דרך נוספת- פשוטה יותר, לפתוח במולטי פד 'audio multi pad', (היינו מולטי פד שאינו נתוני MIDI אלא קובץ אודיו),
ושם לבחור על איזה כפתור מתוך הארבעה מכניסים את ההקלטה, וכמובן save.
מקווה שעזרתי!נ.ב. בערך כך זה עובד ב- 700/sx900 ומסתבר שגם ב-genos. בדגמים הישנים יותר לא בדקתי, אך מסתבר שזה בגדול אותו הרעיון פחות או יותר.
-
@yossefi האמת היא שאני ממש אבל ממש לא מבין בקורג
אבל אני יודע שעדי נתנאלי עשה את זה עם הפדים בpa5
בכל מקרה אני מתייג פה את @הקלידן-הצפוני ואת חברי לתג @למדן @המוזיקאי
שהם מביניים בקורג -
@yossefi שלחתי לך בעבר את הלינק לנושא בו משתמש חיפש דגימה של ברדק ושם הסברתי איך עושים את זה.
זה אותו עיקרון כאן, ואותו עיקרון של מה שביקשת בנושא ההוא.
לגזור את הקטע מתוך השיר, להמיר לפורמט WAV, לטעון לאורגן כדגימה, לסגור למולטי סמפל, להגדיר כסאונד, ואז אפשר גם להגדיר כפד. -
כן, קצת מסובך אבל אפשרי.
תחבר מיקרופון לאורגן ותקליט. כיוון שאי אפשר לדגום mp3 אז תהפוך במחשב את הקובץ mp3 ל - wav ותעביר אותו בדיסק און קי חזרה לאורגן.
באורגן תעבור ממצב style play למצב sound (כפתור בצד השמאלי העליון של האורגן).
תבחר משבצת סאונד ריקה ב - User.
לאחמ"כ לחיצה על כפתור רקורד (עיגול אדום מתחת למסך),
חץ ימני עליון, בתפריט שנפתח לבחור ב - load semple, לבחור את הקובץ wav - ו - ok.
חץ ימני עליון, בתפריט שנפתח לבחור ב- write, במסך שנפתח ללחוץ ok.
לחיצה על , לבחור בmultisemple, ללחוץ על off (זה נמצא באותו קו של edit semple), לגלגל עם העיגול באורגן והמספרים מתחילים לעלות מ- 0 כלפי מעלה, להמשיך לגלול עד שהמספרים ( תלוי במס' הדגימות שכבר יש באורגן) נעצרים ורואים שכתוב ליד - את השם של הקובץ שאנחנו רוצים.
חץ ימני עליון, write, בוחרים שם לקובץ, ok.
לחיצה על רקורד, אישור. חזרנו למסך שבו היינו בהתחלה של מצב sound.
menu, בתפריט שנפתח - basic, במסך למטה לעבור מsound ל-osc, לחיצה על המשבצת (שמסומנת בצהוב) שכתוב עליה rom, ולשנות אותה (בחץ שליד) לram. מתחת למשבצת של הram נבחר במספר 0 - ונתחיל לגלגל בעיגול של האורגן עד שנגיע לקובץ שאנחנו רוצים.
חץ ימני עליון, write sound - בחירת שם ומיקום לקובץ, ok.
ו.. זהו, סיימנו. -
זה כבר היה פה בעבר אחרי שזה יהיה בקלידים תקליט את זה לפד
-
@אריאל-כחלון-0 איך מכניסים לפד?
-
@מקצועיות אמר באיך מכניסים זמר לתוך הקלידים?[כמו שאבי דוייטש עשה בקלידנים בגמר]:
@yossefi שלחתי לך בעבר את הלינק לנושא בו משתמש חיפש דגימה של ברדק ושם הסברתי איך עושים את זה.
לגזור את הקטע מתוך השיר, להמיר לפורמט WAV, לטעון לאורגן כדגימה, לסגור למולטי סמפל, להגדיר כסאונד, ואז אפשר גם להגדיר כפד.אבל לא הבנתי איך ממירים אותו לWAV
-
@yossefi אמר באיך מכניסים זמר לתוך הקלידים?[כמו שאבי דוייטש עשה בקלידנים בגמר]:
@מקצועיות אמר באיך מכניסים זמר לתוך הקלידים?[כמו שאבי דוייטש עשה בקלידנים בגמר]:
לגזור את הקטע מתוך השיר, להמיר לפורמט WAV, לטעון לאורגן כדגימה, לסגור למולטי סמפל, להגדיר כסאונד, ואז אפשר גם להגדיר כפד.אבל לא הבנתי איך ממירים אותו לWAV
במחשב! או בפורמט פקטורי או בAUDA CITI
-
@מאיר-הקלידן סורי
אבל לא הבנתי עדיין -
@יואל-מעצב-תמונות אז WAV זה בעצם תוכנה?
-
@yossefi לא זה כמו MP3
קישור להמרה מMP3 לWAV
https://products.aspose.app/audio/he/conversion/mp3-to-wav -
@יואל-מעצב-תמונות זה לא פותח לי מרימון מה לעשות???
-
@יואל-מעצב-תמונות באיזה רמה אתה ברימון?