כל השירים של גד אלבז
-
-
מישהו יכול לקבץ לי את כל הדואטים של גד אלבז?
-
@לינוי-0 אמר בכל השירים של גד אלבז:
@זאת-אני-0 [12 Olele.mp3](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [15 Ochi Chorne (feat. Avi Benjamin).mp3](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [14 Open Up.mp3](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [13. זה הזמן שלנו.mp3](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [16 On & On.mp3](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [True Lovו).mp3](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [Gad Elbaz - Esh Shel Mashiach גד ובני אלבז - אש של משיח.mp3](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [Gabriel Tumbak feat. Gad Elbaz - Rise Again - גבריאל טומבקמארח את גד אלבז - בתפארה.mp3](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [Change The Worldדודו פישר.mp3](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר)
אם את צריכה עוד משהו תגידי ואשלח בכיףתודה רבה אבל הקבצים לא עובדים לי
||יואו שתדעו שאני ממש בשוק מהפורום האדיר הזה. רק ביקשתי וכמה נכונות לעזור! והכל תחת שמות ניקים אנונימיים ללא שום תועלת לעברם חוץ מחסד! שאפו!||
-
@זאת-אני-0 אני אשלח שוב...
12 Olele.mp3 14 Open Up.mp3 13. זה הזמן שלנו.mp3
אני רואה שזה מידי כבד יותר משתי שירים אז שלחתי למעלה איפה שלא היה טוב עוד כמה שירים מקווה שעזרתי... -
@i-can-be היי מקווה שזה אחד משתי השירים האלו.. אחד קאבר.
גד אלבז - זה היום (ישי קרנר קאבר).mp3
13. זה הזמן שלנו.mp3 -
@חכם_בלילה תודה רבה על הפרסום
-
@GRAPHIC-NADAV בשמחה אחי