הגדלת מכסת הלייקים
-
כמות המשתמשים בפורום גדלה משמעותית בתקופה האחרונה,
ואיתה גם הפוסטים המקצועיים בכתיבה, בשירה,בנגינה ועוד...
הבעיה היא שהלייקים נשארו באותה כמות, מה שמגביל את האפשרות ללייק לפוסטים שמגיע להם ביושר.
אני אישית בימים האחרונים רציתי ללייק לכמה משתמשים-ללא הצלחה, וזה מבאס כי כשהלייקים יחזרו לא בטוח שאני יזכור לחזור לאותם פוסטים וללייק.
לכן אשמח שתחשבו על אפשרות להגדלת המכסה היומית. תודה!
@ntz @צוות-פיקוח -
@אני-ואני אמר בהגדלת מכסת הלייקים:
@צוציק אמר בהגדלת מכסת הלייקים:
@אני-ואני תלוי כמה יוסיפו אם יוסיפו עוד 10 או 15 זה יהיה מצוין ולא מדי מופרז
נכון
ספוילר
אין לי לייקים להיוםכנ"ל
-
-
-
האמת שלא משנה לי האם יוסיפו לייקים או לא לי אין בזה צורך שומר את הלייקים לדברים חשובים
ואף פעם לא היה חסר לי ולא הגעתי למכסה
אבל לאחרונה יש פה תופעה שבעיני ממש מעצבן ומיותרת וזה הפוסטים עם ספוילר או שבלי
וואי מתנצל/ת נגמרו לי הלייקים או כל כיוצא בזה
לטעמי זה מיותר כי אף אחד לא עוזר פה למען לייקים
ובמיוחד שזה לא מוסיף למקבל הלייק כלום חוץ מעוד התראה -
@משה-0527 ממש לא, הלייק מיועד בשביל להראות למשתמש שמסכימים אתו, או שאהבו את התגובה שלו, או שהם מודים לו, וכו'
אם מישהו עזר לי לא נעים לי שלא אלייק אותו עכשיו, לכן מתנצלים בספוילר - אין לי לייקים, לכן לא לייקתי.
ולייקים מוסיפים מוניטין, וזה חשוב פה בפורום. זה סוג של הכרת טובה למי שעזר לך. -
@כ-פ אמר בהגדלת מכסת הלייקים:
@משה-0527 ממש לא, הלייק מיועד בשביל להראות למשתמש שמסכימים אתו, או שאהבו את התגובה שלו, או שהם מודים לו, וכו'
אם מישהו עזר לי לא נעים לי שלא אלייק אותו עכשיו, לכן מתנצלים בספוילר - אין לי לייקים, לכן לא לייקתי.
ולייקים מוסיפים מוניטין, וזה חשוב פה בפורום. זה סוג של הכרת טובה למי שעזר לך.גם לפי דבריך התנצלות מיותרת כי גם עם זה מוסיף משהו אבל זה לא מוסיף כלום
ההתנצלות לא מוסיפה בודאי כלום -
@כ-פ אמר בהגדלת מכסת הלייקים:
@משה-0527 שכלית היא באמת לא מוסיפה כלום, אבל זה הרגשה לא נעימה שמישהו עזר לך / החמיא לך ואני יעני מתעלמת כי נגמרו לי הלייקים. לכן מתנצלים בספוילר ומסבירים שהלייקים נגמרו להיום.
ועדיין אני חושב שזה חופר ומיותר
דחוף לכם אפשר להתנצל בלי הספויילר -
@BINYAMIN-OFFICIAL
מה זה ספויילר -
@BINYAMIN-OFFICIAL
לכל משתמש יש מכסת לייקים- על כל 10 מוניטין שיש לך- ז"א שנתנו לך- יש לך לייק אחד לתת לאחרים.
אגב, לפי מה שאני רואה בפרופיל שלך- עדיין אין לך את האופציה הזו.||וזה נקרא ספויילר.||