האם לדעתכם שיר גרוע עם קליפ טוב יכול להצליח?
-
רציתי לשאול את דעתכם במקרה שיוצא שיר יחסית גרוע עם קליפ פצצה, האם הקליפ יכול לקבל הרבה צפיות או שלא? בכללי אני אשמח שמי שמכיר גודמא לכזה קליפ שיכתוב,
אני אישית חושב שמבינת צפיות זה לא משנה השיר - כי עם הקליפ מעניין ויהיה כיף לראות אותו שוב לא משנה מה השיר -
למה זה לא בנושא של במת הדיונים
-
לקליפ טוב יש סיכויים טובים להרבה צפיות גם אם השיר גרוע,
אבל להגיד שהשיר עצמו יצליח, שיכנס לרשימת השירים, שאני ישים אותו כמוזיקת רקע,
זה לא נראה לי שיקרה,
אבל מה שכן אם השיר יהיה קליט (גם אם לא להיט) ואני יראה אותו הרבה פעמים (בגלל הקליפ), יש סיכוי גדול שאני ישמע את עצמי מזמזם אותו. -
@חיה-בקליפ אני לא רוצה להגיד שמות אבל נכון
-
@AKNV-ZKNI לדעתי חד משמעית כן!
קליפ משפיע על השיר- כי כאשר הקליפ יפה/ מושקע/ מעניין או אפילו מרגש יוצר חיבור ריגשי מסויים בין התסריט לצופה.
מה שגורם בעצם שבכל פעם שנשמע את השיר, אוטומטית הוא יתנגן תוך כדי שהקליפ מרצד לנו בראש- והחיבור/ אהבה לקליפ יוצר חיבור/ אהבה לשיר!||קרה לי לא פעם שיצא שיר- ולא ממש עפתי עליו...אחרי שראיתי את הקליפ הוא הפך בעניי להרבה יותר יפה.||
-
@AKNV-ZKNI אמר בהאם לדעתכם שיר גרוע עם קליפ טוב יכול להצליח?:
@עדי-3 השאלה מה קורה כשהשיר באמת לא טוב, האם הקליפ יוכל לקבל הצלחה (מבחינת צפיות) או שהשיר יגרום לא לראות שוב את הקליפ?
השאלה היא מה זה שיר לא טוב???
טוב זה עניין של טעם.
מה שרציתי לומר זה- שגם שיר שלא ממש התחברנו אליו- מבחינת מילים, מוזיקה..יכול להיות שאני אמשיך לשמוע אותו אם אני אוהב את הקליפ שלו.
אגב, זה גם ההפך! שיר שבהתחלה התחברי אליו- כשראיתי את הקליפ- זה קצת הוריד לי את חשק להאזין לו שוב... -
@עדי-3 דוגמא טובה מאוד זה "יש לי טאטע" של רולי דיקמן - השיר סבבה לגמרי, יותר נכון להיט קלאסי, אבל ברגע שרואים את הקליפ המשמעות של המסר מתחדד הרבה יותר וכששומעים את הפזמון "יש לי טאטע" מתחברים הרבה יותר, עוד דוגמא זה "כל תפילותיי" של אלי הרצליך, שבתור בחור ישיבה שיודע מה זה להיות בחור מעוכב בשידוכים עם כל הצער והדיכאון שסביב זה לראות את הקליפ המרגש והמושקע גורם להתחבר לשיר פי מיליון...
-
@עדי-3 דוגמא טובה מאוד זה "יש לי טאטע" של רולי דיקמן - השיר סבבה לגמרי, יותר נכון להיט קלאסי, אבל ברגע שרואים את הקליפ המשמעות של המסר מתחדד הרבה יותר וכששומעים את הפזמון "יש לי טאטע" מתחברים הרבה יותר, עוד דוגמא זה "כל תפילותיי" של אלי הרצליך, שבתור בחור ישיבה שיודע מה זה להיות בחור מעוכב בשידוכים עם כל הצער והדיכאון שסביב זה לראות את הקליפ המרגש והמושקע גורם להתחבר לשיר פי מיליון...
צודק לגמרי.
אגב יש לי דוגמא נוספת- רציתי לגדול של מידד טסה- התחדד בטירוף אחרי שראיתי את הקליפ. -
@עדי-3 האמת שיש לי עוד המון דוגמאות, כגון "We Are A Miracle" של שוואקי שמחדד בצורה מטורפת את המסר של "אנחנו נס"!!!
ואינה זה