תוכנית "ראש בראש" בקו המכלול
-
@AKNV-ZKNI תעלה פה עד 10 גיגה
-
אפשר לשאול שאלה רק
למה זה חייב להיות במריבותתתתת??? -
@איציק-דדיה התחלתי להעלות, שני קבצים ששוקלים ביחד 152 מגה בייט (לא הרבה), רק רציתי לשאול איך כולם יוכלו לראות את זה?
-
@AKNV-ZKNI אחרי שזה גומר לעלות זה נהיה לך קישור אתה עושה העתק הדבק לפה
-
@איציק-דדיה הבנתי, תודה
||נראה לי ייקח קצת זמן...|| -
@AKNV-ZKNI כן זה לוקח קצת זמן וכל הכבוד על התוכניות שלכם אני שומע מידי פעם וזה ממשה כיף הויכוחים
-
@שלומקה-כהן-0 אז ככה, התוכנית התחילה לפני חצי שנה בקונספט פשוט של "ראש בראש" כמו לדוגמא בתוכניות אקטואליה ופוליטיקה שיש שני צדדים שמתווכחים כגון ימני ושמאלני - ככה גם במוזיקה העלינו כל מיני דיונים ונושאים שנויים במחלוקת שכל אחד לקח צד, ככל שהתקדמנו עם התוכניות הבאנו גיוון וכל מיני ספיישלים מעניינים כשגולת הכותרת זה המצעד הגדול של להיטי יעקב שוואקי, ואחרי הרבה בקשות של מאזינים בתוכנית האחרונה חזרו לקונספט המקורי של ראש בראש שכולם אהבו, כמובן שגם שם היה הרבה הפתעות כולל הסיכום הגדול של להיטי החודש, אם זה יתאפשר אולי אני יעלה לפה כל פעם את התוכנית בקובץ MP3 כדי שתוכלו להוריד ולהאזין בנוחות.
-
@AKNV-ZKNI אוקי הבנתי התוכנית יפה ביותר!!
-
@AKNV-ZKNI אני האזנתי כבר אתמול בלילה.
כמו שאמרתי כבר בחמישי הצמד הזה פשוט היה יציאה.
לדעתי זה עניין של סגנון.
או שאוהבים את שולי רנד מאוד או שלא מתחברים בכלל.(חלוה או לא)
אגב בעניין של ירון בר, באמת שלא הבנתי את הדעה שלך.
יכול ליהות שאתה לא מתחבר לסגנון אבל יש בו אמת בשירה שלו.
אגב תיקון למיכאל לוי שום שיר שלו הוא לא הלחין.
'שלהבת הנשמה' 'וללכת בדרך זה' הלחין אלי קלין
'להתחבר לצדיקים' הלחין דוד ברבר(מי שהלחין את זיו הקודש של נמואל וחיים ישראל)
אבל אין מה לומר מה שירון בר שר הוא מאמין לכל מילה שהוא שר.
וזה מה שיפה. -
מה צריך להקיש כדי להגיע אל התוכנית מהתפריט הראשי בקו?
-
@שלומקה-כהן-0 1731
-
@שלומקה-כהן-0 1 ואז 7 ואז 3
-
@Tali-1 דבר ראשון תודה רבה, דבר שני לגבי ירון בר אין לי בעיה להבין שאוהבים את הקול/נשמה/שירים - אבל מכאן ועד להגיד שהוא אמן רגש זה קצת הרבה יותר מידי, לדוגמא השיר "להתחבר לצדיקים" אפשר להגיד עליו הרבה דברים אבל מרגש הוא לא, וכמו שאמרתי בתוכנית שכשאני שומע את "ללכת בלי לראות" כשנהוראי שר מהלב גם אם הוא לא זמר מהשורה הראשונה אני מתחבר ומתרגש הרבה יותר!!!
אגב אהבתי את הקישור לחלוה מהתוכנית הראשונה... -
אגב איזה שיר שכה מקום ראשון אצל יעקב שוואקי
-
@AKNV-ZKNI אוקי אולי אמן הנשמה זה לא ההגדרה הנכונה אבל לחלוטין הוא אומן עם אמת בקול הוא מאמין למה שהוא שר אולי לא מתרגשים מכל שיר שלו אבל בהחלט מרגישים שהוא מאמין למה שהוא שר.
ולמרות שזה לא לחנים שלו כמו שציינתי.( אפילו מיכאל טעה וחשב שזה שלו בגלל שהוא מחובר למה שהוא שר) -
@שלומקה-כהן-0 שווה לך פשוט לשמוע את המצעד כולו כל המצעד הוא פשוט תהליך אם תדע את התוצאות מראש רק יהרוס