תוכנית "ראש בראש" בקו המכלול
-
מה צריך להקיש כדי להגיע אל התוכנית מהתפריט הראשי בקו?
-
@שלומקה-כהן-0 1731
-
@שלומקה-כהן-0 1 ואז 7 ואז 3
-
@Tali-1 דבר ראשון תודה רבה, דבר שני לגבי ירון בר אין לי בעיה להבין שאוהבים את הקול/נשמה/שירים - אבל מכאן ועד להגיד שהוא אמן רגש זה קצת הרבה יותר מידי, לדוגמא השיר "להתחבר לצדיקים" אפשר להגיד עליו הרבה דברים אבל מרגש הוא לא, וכמו שאמרתי בתוכנית שכשאני שומע את "ללכת בלי לראות" כשנהוראי שר מהלב גם אם הוא לא זמר מהשורה הראשונה אני מתחבר ומתרגש הרבה יותר!!!
אגב אהבתי את הקישור לחלוה מהתוכנית הראשונה... -
אגב איזה שיר שכה מקום ראשון אצל יעקב שוואקי
-
@AKNV-ZKNI אוקי אולי אמן הנשמה זה לא ההגדרה הנכונה אבל לחלוטין הוא אומן עם אמת בקול הוא מאמין למה שהוא שר אולי לא מתרגשים מכל שיר שלו אבל בהחלט מרגישים שהוא מאמין למה שהוא שר.
ולמרות שזה לא לחנים שלו כמו שציינתי.( אפילו מיכאל טעה וחשב שזה שלו בגלל שהוא מחובר למה שהוא שר) -
@שלומקה-כהן-0 שווה לך פשוט לשמוע את המצעד כולו כל המצעד הוא פשוט תהליך אם תדע את התוצאות מראש רק יהרוס
-
@Tali-1 אמר בתוכנית "ראש בראש" בקו המכלול:
@שלומקה-כהן-0 שווה לך פשוט לשמוע את המצעד כולו כל המצעד הוא פשוט תהליך אם תדע את התוצאות מראש רק יהרוס
אבל הוא מאד ארוךךךךך
-
@שלומקה-כהן-0 שווה כל דקת האזנה.
-
-
סוף סוף זה קורה!!!
הנה קישור להורדת החלק הראשון של המצעד הגדול (אורך שעה וחצי), את החלק השני אני יעלה בהמשך
חשוב להדגיש שזה באיכות טלפון ולא איכות גבוהה אבל עדיין שווה להאזין ולשתף לחברים!!!
טקסט קישור -
@AKNV-ZKNI אמר בתוכנית "ראש בראש" בקו המכלול:
סוף סוף זה קורה!!!
הנה קישור להורדת החלק הראשון של המצעד הגדול (אורך שעה וחצי), את החלק השני אני יעלה בהמשך
חשוב להדגיש שזה באיכות טלפון ולא איכות גבוהה אבל עדיין שווה להאזין ולשתף לחברים!!!
טקסט קישורתודה רבה רבה אלוףף