רעיון שירים לבר מצווה סולו
-
@שמעון-hמה זה אומר סגנון? לא יודעת. משהו יפה לילד שישיר בבר מצווה

ועושים כניסה עם שיר בעז"ה
@לינוי-0
https://miktzav.com/assets/uploads/files/1684102086022-%D7%90%D7%99%D7%A6%D7%99%D7%A7-%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9C%D7%91-%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%94%D7%9B%D7%94%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%94-%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%A4%D7%94-%D7%95%D7%9C%D7%91%D7%A8-%D7%94%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%95%D7%94.mp3 -

-

@לינוי-0 אני ראיתי קליפ של ילד עושה שיר עם הפלייבק של ימה
-

@לינוי-0 אם את רוצה אני ארשום את המילים אבל יש שם מילים גם של חבדניקים(על הרבי(קצת)) וקצת על סבא שלו
-
@לינוי-0 אני ראיתי קליפ של ילד עושה שיר עם הפלייבק של ימה
@רוט-רפפורט פחות...
זה כאילו לא מתחבר אני רוצה שיר עם מילים שמתאימות אם אפשר.כדאי שתאחדי את הפוסטים..
-
@רוט-רפפורט פחות...
זה כאילו לא מתחבר אני רוצה שיר עם מילים שמתאימות אם אפשר.כדאי שתאחדי את הפוסטים..
@לינוי-0 אוקי
-
@רוט-רפפורט פחות...
@לינוי-0 את רוצה את לחבר מילים
אני יכולה לשנות את המילים על הרבי ועל סבא שלו למרות שהוא רק אומר שהוא ליווה אותוקיצור כי את רשמת משהו לא ישן אז ימה זה חדש
-
ילד של ליאור נרקיס השיר הכי טוב לבר מצווה עם תוכן טוב ומתאים לחרדים בול לילד שלי עשיתי
-
ילד של ליאור נרקיס השיר הכי טוב לבר מצווה עם תוכן טוב ומתאים לחרדים בול לילד שלי עשיתי
@יואלי-דיקמן אפשר להורדה? לא מכירה את השיר.. זה חרדי בכלל??
-
@יואלי-דיקמן אפשר להורדה? לא מכירה את השיר.. זה חרדי בכלל??
@לינוי-0 ליאור נרקיס זה זמר חילוני אבל כל המילים בסדר גמור אבל זה לא משנה הזמר הילד שר ויש פלייבק של השיר ברקע
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות