האתר נחסם גם לנו! 😮 | כמה עדכונים חשובים בעקבות המצב
-
עקב מקרים אחרונים מעט חריגים שקרו באתר, החליטו נטפרי לחסום כרגע את האתר.
חברי הפיקוח מתנהלים מול הנהלת נטפרי, ומייחלים לתוצאות טובות עבור כלל המשתמשים באתר, המתנהג באופן סדיר ויעיל.
אולם, בעקבות המאורעות האחרונים, הוחלט כי הפיקוח יתוגבר והאתר יסונן באופן מוקפד הרבה יותר ממה שהיה עד היום [וזה לא שהיינו סלחנים מי יודע מה... אם כי בכלל לא].
רגע... מה זה אומר?!
א. תהיינה הרחקות ללא אזהרה משנית, ולעיתים גם לא ראשונית.
ב. לא תתגלה 'חמלה' כלפיי משתמשים וותיקים ש'בטעות הפרו את החוקים'. הם יורחקו, ובחלק מהמקרים אף לאלתר. [אני אחשוף בפנכם שישנם כמה על הכוונת].
ג. מחיקות נושאים יהיו אף הן, במקרים מסויימים, ללא אזהרה. וחידוש נוסף שלהם - יגרור הרחקה.
ד. משתמשים חדשים שיוזהרו ולא יפעלו על פי החוקים כבר בהתחלה לאחר אזהרה ראשונית, יורחקו לאלתר.
ה. משתמשים שינהגו בדרך של תחכום ויפעלו באינטראקציות מסויימות, דרכים עקיפות ליצירת קשר עם משתמשים אחרים, גם אם זה לא נראה לעין - יורחקו לאלתר.אז... קראתם את המילה 'הרחקה' לעיל לא פעם ולא פעמיים. משתמש שחושב שאנחנו מגזימים, מקומו לא איתנו. אנחנו מעוניינים בבמה מקצועית ונקייה לחלוטין מכל סממן חיצוני או זול, והאתר מיועד בעיקר למשתמשים היקרים שמסוננים על ידי נטפרי למרות כל המכשולות הרבים שיש בחוץ.
אז אנחנו כאן, כדיי לעזור לזה לקרות.
בהזדמנות זו אני אומר תודה רבה ל @טיטו על העבודה אתמול בלילה. הייתה כאן חגיגה של דיווחים והשתלטת יפה מאד.
המשתמשים שהוצמדו לפיקוח באופן זמני, אני לא אוכל לתייג, אבל כל הכבוד לכם! השם יברך אתכם. -
-