מופעי האסק
-
-
זה כבר לא קשור לנושא ההוא, אז מגיבה לך פה,
@הדרית כתב בפרחי מיאמי:
המוזיקה לא מדרדרת לשום מקום... כלומר, יש מי שדואג לייצב אותה ויחד עם זאת לשמור על חדשנות
ממש ממש לא מסכימה עם זה
@הדרית כתב בפרחי מיאמי:
אבל גם אם יש כאלו שמדרדרים לפי דעתכם, אנחנו- בתור "לקוחות" לא חייבים לתת להם גב.
הרוב קובע, ולצערנו זו המציאות היום......
@הדרית כתב בפרחי מיאמי:
ומלבד זאת, לצערנו היום כמה שהשיר יותר "נדיר" (מפאת כבודם השתמשתי במילה מעודנת זו) הן מבחינת המילים והן מבחינת הלחן והמקצב- הוא "רץ" יותר. מה לעשות? הדור של היום הוא בהחלט לא הדור של הלילה
לא הבנתי.....? מבחינתי כל השירים היום משוכפלים, הכל חוזר על עצמו שוב ושוב.
@הדרית כתב בפרחי מיאמי:
הקליפ צריך לבוא עם רעיון מעניין, לא סתם לראות אותו שר בסירה, בגינה ובחורשה אלא משהו הרבה יותר עוצמתי! אם יש אפשרות להתאים את המילים לסיטואציה אז זה הכי קל אבל מה שחשוב שלא יעוות את המסר (והיו כאלה שעשו את זה), אחרת יצא שכרו בהפסדו... ואם אין אפשרות כזו, אז שיעמוד שם מאחורה איזה רעיון יפה... אבל באמת יפה!
גם לא מסכימה עם זה, הכל קשור בסופו של דבר לקהל המעריצים ולכמות הרייטינג, קחי לדוג' את שבילים של אילסון ודדיה, שיר שהגיע לחצי מיליון צפיות על מה בדיוק.....? שהם שרים ביער וזה בחו"ל? אה, וגם יש שם מסוק. וואוווו, מדהים. בציניות כמובן.
@הדרית כתב בפרחי מיאמי:
לדעתי, אם זמר רוצה להוציא שיר יפה באמת הוא חייב לבוא קודם כל עם מסר, ובעדיפות ראשונה- מסר חדשני שלא נחרש על ידי רוב מקורביו וידידיו למקצוע. בנוסף עליו להשקיע בלחן כובש ואז... נסלח לו כבר על כל השאר...
זה עובד על השיר הראשון, בשיר השני זה להוציא רק בשביל להישאר על המפה.
@הדרית כתב בפרחי מיאמי:
האם אני מבינה ממך שברגע שזמרים ישראלים תופסים את הבמה בהאסק זה הופך את המופע לפשוט יותר או משעמם יותר?
כן!!!!!
ישי ריבו ופריד בדואט אני יכולה גם לשמוע כאן בישראל, את אייבי רוטנברג עם פריד אני יכולה לשמוע רק במקומות כאלו!
כשישי ריבו שר לי 'הלב שלי', תודה, וואו. את זה אני יכולה גם לשמוע בהופעה פרטית משלו.
והוא גם לא מחדש לי כלום, כשהם מביאים לי את דדיה, עקיבא, שולם למר ובני פרידמן. אלו הופעות של יום-יום.אגב, תראי את הfinale של האסק 24 ו-25, ואת של 31 ומעלה. ההבדלים זועקים.
-
@כ-פ כתב במופעי האסק:
ישי ריבו ופריד בדואט אני יכולה גם לשמוע כאן בישראל, את אייבי רוטנברג עם פריד אני יכולה לשמוע רק במקומות כאלו!
כשישי ריבו שר לי 'הלב שלי', תודה, וואו. את זה אני יכולה גם לשמוע בהופעה פרטית משלו.
והוא גם לא מחדש לי כלום, כשהם מביאים לי את דדיה, עקיבא, שולם למר ובני פרידמן. אלו הופעות של יום-יום.בדיוק כמו שלך זמרים מהארץ פחות מעניין מאשר זמרים מחו"ל שמה כשישי ריבו מגיע זה כבר הרבה יותר רציני
-
@שמואל-דוד כתב במופעי האסק:
בדיוק כמו שלך זמרים מהארץ פחות מעניין מאשר זמרים מחו"ל שמה כשישי ריבו מגיע זה כבר הרבה יותר רציני
אמת
לגבירים באמריקה שהם רוב הקהל שם נמאס מהזמרים האמריקאים
אותם יש להם בכל חתונה
אותך מגניב אייבי רוטנברג להם זה נמאס
הם רוצים לראות את שמואל, ריבו ועקיבא -
@שמואל-דוד כתב במופעי האסק:
בדיוק כמו שלך זמרים מהארץ פחות מעניין מאשר זמרים מחו"ל שמה כשישי ריבו מגיע זה כבר הרבה יותר רציני
@אחות-קטנה כתב במופעי האסק:
לגבירים באמריקה שהם רוב הקהל שם נמאס מהזמרים האמריקאים
לא הייתי אומרת נמאס מהאמריקאים, יותר הייתי מגדירה את זה שהאמריקאים נהנים מהסטייל הישראלי, אפילו יותר מהאמריקאים,
אני לא יודעת איך להגדיר את זה, ייתכן שזה פשוט ירידת הדורות ותו לא.
קחו לדוגמה את הרצועה של ברנהולץ עם שלמה קרליבך. יפה, חמוד, הביצוע של הAI בהחלט וואו.
אבל כשראיתי את זה, נזכרתי בהאסק 24, שיהודה גרין שר עם שלמה קרליבך ב'דואט', (וזה כמובן היה עוד לפני עידן ה AI)
ר שלמה שר על המסך ויהודה שר איתו.
גם שם הטכנולוגיה ביחס לזמנים הייתה נחמדה, גם שם זה היה מצמרר.
אבל שם זה היה הרבה יותר אמיתי!!! לכו תראו את הרצועה הזו. זו הייתה התרפקות על הזכרונות עם ר' שלמה, עם שיר שלו, השיר עוד אבינו חי, בהמשך הצטרפה המקהלה של ההופעה וגם על המסך חבריו של ר' שלמה המשיכו לשיר איתו, והקהל הצטרף,
הכל היה כל כך חם והשראתי, כ"כ יהודי ואמיתי, זה היה פשוט מדהים!!!כאן בהאסק 37 זה היה פשוט בושה וחרפה לעם. יגידו כאלו שאני אומרת את זה רק בעקבות המאמר של לייפר, ובאמת הוא עורר את הנושא, וכשראיתי את הסרטון, הבנתי כמה הוא צודק.
ובקשר לישראלים - לא יודעת. אני לעולם לא אצליח להסביר. אולי @אילה1 ו @שמה יבינו......
-
@כ-פ כתב במופעי האסק:
קחו לדוגמה את הרצועה של ברנהולץ עם שלמה קרליבך. יפה, חמוד, הביצוע של הAI בהחלט וואו.
את צודקת לגמרי
גם בלי לקרוא את לייפר לא אהבתי את זה מילא זה היה הולגרמה של קרליבך אבל זה שחקן (מי שיסתכל טוב אולי גם יצליח לזהות מי זה אני ידעתי לפני שראיתי אז זה לא חכמה )
והקטע הזה היה באמת לא יפה בכלל לא אהבתי אותו
התכתבתי על זה עם סטופל בתוכנית שלו ביום ראשון והוא כתב כך
אהה ועוד משהו חשוב
אני לא אוהבת מוזיקה ישראלית
תני לי מ.ב.ד פריד זאנוויל שטיינמץ וקמפה אני יהנה יותר מאשר ריבו עקיבא ושמואל -
@אחות-קטנה חסום לי......
יש מצב את כותבת את זה בהודעה עצמה? -
@אחות-קטנה כתב במופעי האסק:
(מי שיסתכל טוב אולי גם יצליח לזהות מי זה אני ידעתי לפני שראיתי אז זה לא חכמה )
מה זאת אומרת?
-
@כ-פ לגלות
זה יהודה גרבייס.....
אני שמעתי את זה מברנהולץ עצמו
אההה
ועוד משהו חשוב החברה שעושה את ההולגרמות שייכת ל....
גיסו של ברנהולץ
וההולגרמה הזו הוכנה בכלל בשביל הגמר של המאסטרו ש ברנהולץ היה אמור לשיר.....
רצו את ההולגרמה בהאסק אמר להם הגיס אין בעיה רק קחו את גיסי לשיר....
טוב נו המשפט האחרון פרשנות שלי כל השאר מידיעה -
@אחות-קטנה וואי וואי כמה משפוחה....
התבלבלתי לגמרי,
מי שמנגן זה גרובייס,
ההולוגרמה יוצרה על ידי חברה ששייכת לגיס של ברנהולץ,
זה הוכן במקור למאסטרו, (אז מה קרה בדרך?)
והגיס קיבל פרוטקציה מגיסו שהכניס אותו להאסק, (מי זה הגיס המהולל?) -
@כ-פ כתב במופעי האסק:
מי שמנגן זה גרובייס,
כן
@כ-פ כתב במופעי האסק:
ההולוגרמה יוצרה על ידי חברה ששייכת לגיס של ברנהולץ,
כן
@כ-פ כתב במופעי האסק:
זה הוכן במקור למאסטרו, (אז מה קרה בדרך?)
שהגמר עוד לא היה
@כ-פ כתב במופעי האסק:
והגיס קיבל פרוטקציה מגיסו שהכניס אותו להאסק, (מי זה הגיס המהולל?)
הגיס הוא בעל החברה של ההולגרמות והפרשנות שלי אומרת שהוא זה שהכניס את ברנהולץ להאסק
בסוג של רוצים הולגרמה אין בעיה תשלמו ואני אתן אבל הגיס שלי (שלום) ישיר איתה....https://www.93fm.co.il/radio/975332/
ומהריאיון הזה שאבתי את המידע
אגב גם הקול של קרליבך זה חקיין ביחד עם דגימות מקולו האמיתי