מופעי האסק
-
@הדרית שימי לב שהציטוט הראשון שציטטת הוא לא שלי. זה לא דעה שלי ולא מילים שלי.
כנראה טעות, יתכן שהעתקת טקסט שלך והכנסת אותו לציטוט שלי בפוסט שלך, וכך זה התקבל כציטוט שלי.@הדרית כתב במופעי האסק:
אז עד כמה שהבנתי משגת האסק נותן במה לכלל הזמרים על מנת שיבואו וישירו את השירים שלהם, אם כי בד"כ הוא תמיד נותן גם פתח לדואטים. (אם אני לא טועה היה האסק אחד או יותר שכולו היה מבוסס על דואטים וזה בעצם היה הרעיון המרכזי שלו באותה שנה). דואטים זה דבר נחמד וזה נשמע שאת שואפת ומתחברת להאסק דווקא כשהוא בסגנון הזה...
האמת היא, שאת צודקת לגמרי.
כי לאחר מחשבה הכל באמת עניין של טעם,
ולדעתי זו סוג של אירוניה שאנחנו, או המשפחה שלי לפחות, רוצים דווקא את ההאסק האמריקאי (ובמבחינתי האוטנטי),
והאמריקאים דווקא מעוניינים בהאסק ישראלי.
נו, תמיד זה היה ככה. -
@כ-פ כתב במופעי האסק:
ולדעתי זו סוג של אירוניה שאנחנו, או המשפחה שלי לפחות, רוצים דווקא את ההאסק האמריקאי (ובמבחינתי האוטנטי),
נכון
אבל אני רוצה להסביר משהו
לפני שנים כל הזמרים הגדולים היו משם מבד פריד שוואקי פרחי מיאמי
ואייבי רוטנברג יוסי גרין והמעבד ואם אני לא טועה המנצח של האסק ישראל לאם היו משם
מהארץ היו מביאים את אוהד ודדי (ששניהם לא ישראלים במקור)
היום שהאמריקאים שרים בעברית (ויותר מזה הם הכניסו אותה עם יש תקווה שעד היום נחשב לראשון למרות ששנים קודם היו שירים כמו עלה קטן תפילת הילדה ירושלים את ירושתינו שיר השלום ועוד) אז הם רוצים את המקור...
ומיבחינתם הרבה יותר מגניב שמואל מברוך לוין (רק שלא ישמע זלזול ברוך הוא אחד האמנים הגדולים שיש למוזיקה החסידית היום) -
@אחות-קטנה כתב במופעי האסק:
@הדרית כתב במופעי האסק:
ואגב, לא הבנתי את כל מה שכתבתם פה על הבינה המלאכותית... מה??? יש מצב שלוקחים קול של בנאדם מת ו.... ו... ואין לי מילים איך לתאר את מה שאני חושבת... מעלים אותו מאוב? מה? אין סיכוי! תסבירו!
בדיוק!!!
אין לי מושג איך זה עובד אבל זה מה שעושיםוזה מזעזע!!
-
@אפרת-גלבוע נכון
לא משנה מי הדמות זה מחריד בעיני לעשות שימוש ועוד ציני שכזה -
@כ-פ כתב במופעי האסק:
@הדרית שימי לב שהציטוט הראשון שציטטת הוא לא שלי. זה לא דעה שלי ולא מילים שלי.
כנראה טעות, יתכן שהעתקת טקסט שלך והכנסת אותו לציטוט שלי בפוסט שלך, וכך זה התקבל כציטוט שלי.נכון! זה שלי... הוא השתרבב לו
@אחות-קטנה כתב במופעי האסק:
ומבחינתם הרבה יותר מגניב שמואל מברוך לוין
כמו שאמרתי- העם מחפש משהו חדש, שונה, שלא הביאו בעבר... הוא מחפש שירים עם מלל, פחות פסוקים. ומסתבר שדווקא יותר קל להעביר בדרך הזו מסרים המתאימים לדורנו.
-
@אילה1 כתב במופעי האסק:
איזה אחד שמגיש תוכנית או משהו באיזה רדיו יהודי בארה"ב.
האלו המגישים את הפודקאסט Meaningful People?
-