Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@עדי-2 אמר בישי ריבו:
קריוקי לשיר "אני שייך לעם"eff9ba8c-0cf8-4d9c-88fb-efcf77aeae7c-[YT2mp3.info] - ישי ריבו - אני שייך לעם _ Ishay Ribo - Ani Shayach Leam (320kbps) [music].mp3
ווואאוו תודההה
בואו ונפתח את הדיון של נתוני הצפיות של השיר החדש שזה אגב136,599 צפיות שידור הבכורה היה בתאריך 2 באפר׳ 2023 #13 ברשימת סרטוני המוזיקה החמים
אבל זה לא ממש משקף כיון שאנשים שומעים שיצא שיר חדש לישי ריבו מיד פותחים את היוטיווב ולכן יש לו מלאאאאא צפיות
@המבין-0 ברור על זה אני מדבר... בוא ניהיה כנים השיר נחמד ויש לו כזה הרבה צפיות זה מה שאני אומר
ישי ריבו העלה את הקטע ראפ שבני הורביץ הוסיף לשיר שלו
@ליאל-0 איזה קטע?????????? ואם יש משהו אשמח אם יעלו אותו
@YEHUDA-1 @מיאה-ב אמר בישי ריבו:
ביצוע מעניין מאוד של בני הורביץ מבצע את השיר החדש 'אני שייך לעם' של ישי ריבו עם נגיעות ראפ... אני אישית אהבתי זה כישרון מעניין שלא רואים בציבור שלנו כל יום שאפוו!! להורדה: https://send.magicode.me/send-file/***file/5965d6826cd23700a0ea7fa2ea075071310004bb/view
ביצוע מעניין מאוד של בני הורביץ מבצע את השיר החדש 'אני שייך לעם' של ישי ריבו עם נגיעות ראפ... אני אישית אהבתי זה כישרון מעניין שלא רואים בציבור שלנו כל יום שאפוו!!
להורדה:
https://send.magicode.me/send-file/***file/5965d6826cd23700a0ea7fa2ea075071310004bb/view
@תותחית תודה !!!!!!! אבל לא הצלחתי לפתוח יש דרך אחרת?
@YEHUDA-1 אמר בישי ריבו:
הורדת כוכביות?
ככה
@ליאל-0 אני מנסה ולא מצליח.... מה הכוונה להוריד למחוק? תודה מראש
@YEHUDA-1 לפתוח את הקישור בכרטיסיה חדשה. ולהוריד את הכוכביות וללחוץ על אנטר וזה נפתח.
@YEHUDA-1 תעתיק את הקישור ולפני שאתה לוחץ אנטר תמחק את הכוכביות מהכתובת קישור.
תודה לכוווולם.... לא התכוונתי לכזה בלגן עזרתם לי מאוווד
@YEHUDA-1 הצלחת, לפחות?
@מרב לאחר מאמצים מרובים...... כן
לא יאומן איזה שיר להיט!!!! 145,918 צפיות מקום 10 ברשימת סרטוני המוזיקה החמים!!!! שאפו ישי שיר פסיחי שנוגע לכל אחד מאיתנו