-
ישי ריבו - סדר העבודה
אין לי כח לבדוק אם כבר שלחו.... -
-
@הייטקיסטית לא הבנתי זה משהו שהיה כבר או הולך לקרות?
-
@YEHUDA-1 עדיין לא היה. כתוב חודש אלול...
-
@פונץ-בננה אני גם ראיתי שרשום אבל הסתפקתי אם זה אלול שהיה או שיהיה
[כי היה נראה לי מוזר שמעכשיו מפרסמים את זה .... ]
בכל אופן תודה -
@הייטקיסטית
וואו חזק אבל אני לא מבינה איך הוא עדיין מצליח ככה ( כמובן ברוך השם בלי עין הרע) הרי הוא בקושי מוציא שירים? -
- ריבו מצליח כי בשירה שלו הוא פונה לכל המגזרים.
חרדים, חילונים. - הוא מוציא בשנה שיר אחד או שניים גג כדי שקהל יחכה לעוד שירים שלו וככה זה מעלה לו צפיות.
חוץ מזה שהוא אדם מיוחד ממש...ויש לו קול מהמם.
- ריבו מצליח כי בשירה שלו הוא פונה לכל המגזרים.
-
הוא מוציא בשנה שיר אחד או שניים גג כדי שקהל יחכה לעוד שירים שלו וככה זה מעלה לו צפיות.
חוץ מזה שהוא אדם מיוחד ממש...ויש לו קול מהמםהשנה הוא הוציא 2
@אפרת-גלבוע אמר בישי ריבו:
מסכימה איתך לגמרי. גם אני תמיד אוהב לשמוע אותו אבל איך כולם עדיין ממשיכים?
יש זמרים שהם מעל לזמן וללהיטים.
ישי הוא בין הזמרים היחידים שאנשים אוהביםגם לשמוע את השירים הישנים שלו מלפני עשור
-
@אפרת-גלבוע נכון, יש לו קול מושך שאין לזמרים אחרים.
תמיד תהייה אוזן שתשמע אותו. -
אני עדיין מתפלאת מזה שהציבור הכללי מאזין לשירים שלו, כי השירים שלו מלאים בערכים ומדברים הרבה על הקב"ה (אם לא רק) אז איך למען ה' הוא הצליח לחצות ככה מגזרים ובענק?!
הסיבה היחידה שעולה לי היא, שיהודים- לא משנה באיזה מקום הם נמצאים ואיך הם מגדירים ת'עצמם,
תמיד צמאים למשהו רוחני שיזין אותם.
והשירים של ריבו עושים כנראה את העבודה.@אפרת-גלבוע נכון, יש לו קול מושך שאין לזמרים אחרים.
תמיד תהייה אוזן שתשמע אותו.אני לא חושבת שיש לו קול יוצא דופן או מיוחד ממש, פשוט הסגנון הייחודי שהוא הביא איתו קנה את הציבור.
-
לדעתי זה פשוט סיעתא דשמיא!
כי יכול להיות זמר אחר שישיר את שירים בדיוק כמו של ישי ולא ילך לו, הקב"ה בחר בו כאדם המתאים ביותר לפתוח את לבבות העם!
יש לו צניעות וענווה שקשה למצוא, ואנשים נהנים להקשיב לכזה סוג של אנשים.
בדיוק ראיתי ראיון עם גיסתו שהיא איזה כותבת תוכן ושאלו אותה עליו, אז היא אמרה שיש אנשים שחושבים שהוא צנוע ועדין רק מול המצלמה, אבל הוא באמת ככה! -
@חיה-בקליפ תצייני שמות,מהמגזר שלנו כמובן
חוץ מזה שאחריו יצאו כמה ריבויים...
ואני עדיין לא רואה אותו דומה לזמר אחר-בהגשה, בטקסטים, בפשטות הזו שאומרת עליו הרבה.||אגב כמה שאני אוהבת את השירים שלו ,אני לא מסוגלת תמיד לשמוע אותם, בשונה ממה שנכתב כאן...||
-
@חיה-בקליפ תצייני שמות,מהמגזר שלנו כמובן
חוץ מזה שאחריו יצאו כמה ריבויים...
ואני עדיין לא רואה אותו דומה לזמר אחר-בהגשה, בטקסטים, בפשטות הזו שאומרת עליו הרבה.||אגב כמה שאני אוהבת את השירים שלו ,אני לא מסוגלת תמיד לשמוע אותם, בשונה ממה שנכתב כאן...||
אחריו
עקיבא
דוד בן ארזה
משה פלד
נותי ליברמןלפניו
אהרון ויונתן רזאל
שולי רנד
ועוד.....