-
אבל אני מצטערת לבשר לכם שכרגע אתם חלק בלתי נפרד מעכברי מעבדה של נסיונות התקשורת,
רוב הפריצה של ריבו זה הפרסום והיחץ שעשו עליו,את יכולה לבשר מה שאת רוצה
ואנחנו נאהב ונשמע מה שאנחנו רוצים!!!!||ואם אנחנו נרצה להיות גם עכברי המעבדה אז נהיה||
וכל הפריצה שלו הגיעה לו %(#ff0000)[בזכות] ולא בחסד
הוא לא סתם עוד זמר...וסתם ככה אולי נלמד לפרגן יותר בלי קשר אלייך
-
@דיזיין
אתם מסרבים לקלוט ולהבין את הס"ד שיש לישי ריבו?... זה לא רק יח"צ ופירסום כי הוא לא היחיד שעושים לו את זה...
הוא מסוג האנשים שעליהם נאמר "אלוקים נגע בו" ולא, אני לא מעריצה מושבעת אבל זו עובדה ואני מאודד אוהבת את השירים שלו ואת השפה המוזיקאלית שלו, את הערך המוסף שהוא מביא.
השיר הזה-כמו רב השירים שלו שמגיעים ממקום עמוק מאוד צריך זמן להתעכל בציבור..הוא רלוונטי ונכון מאוד לתקופתינו ואין לי ספק שהוא יתפוס חזק -
לבשר לכם שכרגע אתם חלק בלתי נפרד מעכברי מעבדה של ניסיונות התקשורת,
רוב הפריצה של ריבו זה הפרסום והיח"ץ שעשו עליו, כמובן שזה עבד כי אין עליו ועל הקול שלו ועל המילים שהוא מכניס,ויש הוכחות ואסמכתאות לבשורה הזו?
אין זמר שלא מיוחצ"ן
מי יותר ומי פחות...
תכל'ס לישי יש קול, לחן, (ואפילו יח"ץ שעוטף את השירים)
וסגנון שמזניקים אותו לשורה הראשונה.
אדם יכול להיות מיוחצ"ן ומשופרר ומפורסם עד השמיים אך אם אין את הבסיס אז הכל נופל... -
פוסט זה נמחק!
-
-
לא יודעת מאפה להתחיל.
כמה איבה נסתרת קראתי פה על ריבו.... ואוו אין יל מילים. כאילו איזה רמה אנחנו... מינימום אנשים....לא אהבתם?
אל תרדו על הבנאדם! אני חושבת שאנחנו ברמה קצת מעבר. יהודים אחים הרי, לא??????אני אסנן כשיהיה לי זמן. אני חושבת שדבר כזה לא אמור לקרות עם משתמשים דיי ותיקים כמו שכאן.
עד אז הנשוא נעול.
-