-
@תהילה-כהן-0 תלוי מה את מגדירה חרדי
אני חושבת שישי מגדיר עצמו כישראלי -
@תהילה-כהן-0 זה אומר שהאורך חיים שלו לא חרדי, אבל יש לו אחלה שירים וכל אחד יעשה כרצונו.
-
תגידו רק אני התלהבתי על השיר תכף ייפתח?
מאז שהוא יצא אני לא מפסיקה לשמוע ולשיר אותו!
מזמן לא התחברתי ככה לשיר...
זה פשןט שיר וווווווואאאאווווווו!!!!!
שימו לב שישי פעם ראשונה מציא שיר שלא רק הוא כתב והלחין וגם המפיק השני שנוסף,
זה הוסיף חידוש מטורף לשיר הזה, שמבחינתי הוא ה-להיט שלו! -
האמת שאני לא מעריצה כ"כ של ישי אבל בהחלט השיר הזה
מוושלם!!!!!!!!!!!!!!!!
אהבתי וזה נדיר גם סיבת הסיבות אני אוהבת אבל זהו
השיר החדש לדעתי יתפוס תאוצה מטורפת
מה שכן ישי מה שהוא היום הוא בזכות עצמו -
אחרי שסיבת הסיבות זכה בתואר השיר המושמע ביותר בשנה האחרונה על ידי אקו"ם ישי ריבו מוציא שיר חדש בשם: "תיכף ייפתח"
שיר שנכתב כמעט במקרה ברגע אחד שישי ישב עם חברו הטוב עקיבא מול הים באחד הסגרים. השיר מתאר את הרגע לפני שהכל נפתח, לפני שהתמונה מתבהרת והאור עולה. זו פעם ראשונה שריבו מוציא שיר שכתב יחד עם שותף.
ההפקה המוזיקלית גם מפתיעה ושונה מכל מה שריבו עשה עד היום. ריבו בשיתוף פעולה ראשון עם סתיו בגר לצד שותפו המוזיקלי הוותיק של ישי מאור שושן.
ריבו על השיר: ״אחרי שנכתב הנחתי את השיר בצד ודי שכחתי ממנו, פתאום אחרי שנתיים הרגיש שהוא צריך לצאת. החוויה של יצירה עם אמן אחר חדשה עבורי, כזו גם הייתה חווית ההפקה עם סתיו. הרגשתי שאני מוכן להיפתח לדברים חדשים שהפכו את התהליך לראשוני ומרגש עבורי".
-
פוסט זה נמחק!
-
היי חברים..
תמיד אומרים שאנחנו חיים בעולם השקר..
רוצים עוד הוכחה אז הנה..
תקראו את הכותרות על השיר החדש של ריבו.. "הלהיט החדש" "הלהיט השנתי" יאללה חברים להרגיע.. כולה שיר שיצא לפני כמה ימים איך להיט????
דבר אחד אני יכול לומר שהיחצ של ריבו הוא בין הכי טובים בארץ.. -
וואו איזה שיר מהמם. כזה עכשווי שזה מטורף!!!
נ.ב
או שהוא עבר פיתוח קול ומרגישים את זה ממש, או שחישמלו קצת את הקול שלו. שזה לא כל כך מתאים לו בכללי.אבל וואו שיר מטורף. נכנס מייד לרשימת השמעה. למועדפים.
לא חושבת שהוא עשה משהו אותו דבר הוא שר בהופעה שהעליתי וגם בשיר
ודרך אגב כמות הצפיות ממש נמוכה לישי חשבתי שיהיה יותר....