-
-
כבוד למגזר. על פני נתוני אקו"ם און אייר: השיר 'סיבת הסיבות' בביצועו של ישי ריבו הוא השיר הישראלי המושמע ביותר בשנת תשפ"ב. השיר נכתב ובוצע ע"י ישי ריבו והולחן ועובד ע"י ישי ריבו ומאור שושן.
השיר המושמע ביותר לפי אקו"ם: הלהיט של ישי ריבו
לכתבה
ישי ריבו אמר בעקבות הזכייה: "השיר מעיד על כך שיש לנו כעם מכנה משותף הרבה יותר חזק מתפיסות העולם שלנו, מוזיקה מאחדת את הלבבות שלנו. הפרס מעיד על הפתיחות וההכלה שכל כך נצרכת לנו בפסיפס של עם ישראל. בכולנו יש חלק מאמין ושואף לטוב יהי רצון שנלך תמיד עם האמונה הזאת, לא מתוך כאב אלא משמחה וטוב אמיתי.ישי ריבו הוא יוצר, זמר ומוסיקאי ישראלי המשלב בין סגנונות הרוק, הפופ ומוסיקת העולם עם הפיוטים מהמקורות והטקסטים המקוריים שלו המעצבים את פניה של התרבות המוסיקלית היהודית. בקריירה בת עשור השיק ארבעה אלבומי אולפן, אלבום הופעה חיה ושלל סינגלים. "סיבת הסיבות" הינו הסינגל השני מתוך אלבומו החמישי העתיד לראות אור.
ישי ריבו על הזכיה:
https://send.magicode.me/send-file/file****/9556b6805a9c88eefebfeb988b7701e65248a730/viewואאו.
זה נורא מרגש!
אני ממש התרגשתי לשמוע אותו מדבר.
בן אדם לעניין עם ראש על הכתפיים שאתה יכול שמוע אותו בלי נקיפות מצפון.
בראוו.
תודה לישי על שירים מלאי תוכן.
מברכים אותך על הזכייה הישרה לגמריייי. -
יש סיכוי שמישהו מעלה את הסרטון של לך אלי של ישי ריבו מקיסריה שהועלה ליוטיוב אתמול?
תודה מראש! -
@אוהבת-מוזיקה-3 יש שם נשים אז אי אפשר להעלות
-
אה, לא ראיתי את זה כדי לדעת, רק שמעתי...
אבל תודה בכל זאת... -
-
ישי ריבו תכף יפתח כעת!!!!!
619,308 צפיות!!!
מקום 14 ברשימת סרטוני המוזיקה החמים -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
ישלכם פרטים אולי
על הסליחות
של ישי ריבו ואבי אברומי
נראה לי ביום שלישי
בבניני האומה -
יש לו מופע באשדוד אבל לא ניראה לי למיגזר כי זה מעריית אשדוד אים מסכימים אני יעלה את כל הפרטים