-
למה שיהיה אפשר לתבוע על זה?, זה לא שנעשה שימוש לא חוקי בשיר... אם תפתח את היוטיוב תראה שכמעט על כל השירים יש גרסת צ'יפמאקס, אם זה היה לא חוקי והיה אפשר לתבוע על זה, אז מזמן היו מפסיקים את זה...
-
@אוהבת-מוזיקה-3 נכון. לא תבעו אותם כי זמר נורמלי שיש לו הרבה הופעות ומוניטין גבוה למה שהוא יתבע אותם?! מה הוא צריך את זה? אז סתם שאלתי בכללי. האם יש אפשרות לתבוע אותם.
-
@יונמיוזיק למה שיתבעו זה בסך הכל מראה עד כמה השיר מוצלח
למה שיהיה לו עניין לתבוע להפך זה ממש מגניב -
-
@יונמיוזיק אמר בישי ריבו:
@יונמיוזיק אמר בישי ריבו:
האם יש אפשרות לתבוע אותם.
האמת שמעולם לא ניסינו כדי לדעת...
אבל אני מאמינה שאם הייתה אפשרות כזאת אז אלה שעושים את העריכה הזאת לא היו לוקחים סיכון... -
@יונמיוזיק תמיד אפשר לתבוע השאלה אם זה יתקבל...
-
נו מה אומרים זה שיר השנה?
-
@אוהבת-מוזיקה-3 אין עניין שיזכה הוא לא נראה לי צריך את זה...
צריך לתת מקום ראשון לדברים קצת שונים.. -
@אוהבת-מוזיקה-3 ישי ריבו עובד על שיר חדש אז כניראה שהוא יככב במיצעד...
-
@אוהבת-מוזיקה-3 אמר בישי ריבו:
נו מה אומרים זה שיר השנה?
מוקדם מדיי כדי לדעת...
אבל אם המצעדים יהיו כמו השנה (שצנזרו את ישי ריבו כמעט מכל המצעדים) אז אני דיי סקפטית
אבל אני בעד!סבבה.
אבל אני חושבת שזה שיר מהמם אבל לא שיר שיגיע לו לתואר שיר השנה. -
@אוהבת-מוזיקה-3 אמר בישי ריבו:
אמאלה איזה שיר נדירר!!
כבר הייתי בטוחה שהוא לא יוצא אותו כי עוד מעט פסח ואחר כך יש את ספירת העומר...
קיצור- הפתיע...:)@אוהבת-מוזיקה-3 אמר בישי ריבו:
בואו נזכור שהחילוניים לא מקפידים על ווקאלי בספירת העומר... מקווה שמותר לכתוב את זה פה...
@יהודי-קדוש אמר בישי ריבו:
@חיימוב זה לא הסיבה שהוא הוציא את זה עכשיו...
התכוונתי שהטיימינג הוא עכשיו בפסח ואני לא מופתע שבפתח ספירת העומר ולמרות זאת הוא הוציא כי הציבור החילוני לא מתעניין בדיני הימים שאחרי פסח חוץ מהטיימינג אבל זה כבר עניין אחר מקווה שהייתי מובן
-
בואו נגזים... אז מה אם ישי ריבו הוציא שיר?? אם זמר אחר היה מוציא כזה שיר לא היתם חושבים לשמוע את השיר בכלל...
לפי דעתי זה השיר הכי פחות יפה שלו... יואוו יש פה הערצה עיורת לזמר... לא שאני מורידה ממנו יש לו שירים אלופים אבל אם כל הכבוד בואו נשאר בפרופורציה!!! -
@hiush-its-me אמר בישי ריבו:
בואו נגזים... אז מה אם ישי ריבו הוציא שיר?? אם זמר אחר היה מוציא כזה שיר לא היתם חושבים לשמוע את השיר בכלל...
לפי דעתי זה השיר הכי פחות יפה שלו... יואוו יש פה הערצה עיורת לזמר... לא שאני מורידה ממנו יש לו שירים אלופים אבל אם כל הכבוד בואו נשאר בפרופורציה!!!מה שנכון נכון הנשים לפעמים נדלקים כי זה ישי ריבו אבל השיר לא כזה.....