-
@אוהבת-מוזיקה-3 אמר בישי ריבו:
זה ברור שישי ריבו ישאר לנצח מלך המוזיקה היהודית! אין פה בכלל שאלה!!!
בוא נרגע כי היו קודמים לפניו שכולם חשבו שהם יהיו לנצח ולא..
וזה לא סותר את זה שאני מאוד אוהב אותוף אבל גם להערצה יש גבול,@אוהבת-מוזיקה-3 אמר בישי ריבו:
וגם השיר החדש שלו הוא שי נדיר עם עומק (שזה שיא הסגנון שלי)
ובוא נגיד גם על זה שהיה המון ביקורת והריטינג של זה קצת תקוע משא''כ נגיד סיבת הסיבות שזה נהיה להיט הזויי.
@אוהבת-מוזיקה-3 אמר בישי ריבו:
כל מה שהתכוונתי לומר, זה שהוא יוציא שירים בתדירות יותר גבוהה, ולא אחת לשנה...
זה גם עיצבן אותי הקטע הזה- שיוציא יותר שירים, אחד בשנה בשבילו זה כלוםםם.
-
לא אמרתי שהוא ישאר לנצח!, אבל לא ניתן למצוא עוד כזה זמר יהודי, עם לב, נשמה...
הכוונה שלי היא שישי ריבו ישאר לנצח מושג בעולם המוזיקה היהודית! -
הפזמון היה... שקט, רגוע וכמעט לא מורגש...
אני לא חושבת שהיה כזה שקט.
השיר מלכתחילה באמת היה שקט ברובו.
אבל: "וכתתו חרבותם לעיתים וחנינותיהם למזמרות" יש בו ממש קצב וסוג של התגברות ועליה מהשקט של השיר עצמו.
בכל אופן בעיניי השיר באמת מדהים, והשקט והנגיעה הרכה בלב -אלו השירים שמאפיינים את ריבו: "אמן הנשמה"- זו פשוט אומנות לגעת למליוני אנשים בלב ולגרום להם לדמוע עם השירים.
ורק על זה מגיעה לו זכיה של מקום ראשון ויותר מכך.
זו דעתי לאומה. -
@הלב-שלי השיר הזה לא יהיה מקום ראשון בחיים!!!!
יצאו שירים הרבה יותר יפים ממנו
ולפי דעתי אם ריבו לא יוציא עוד משהו עד למצעד
הוא קצת ידחק ובקשר למה שאמרו פה על זמרים צעירים
אני חושב שזה באמת נכון יש הרבה זמרים צעירים ומתחילים
והשנה ספציפית הם יכולים לעקוף את השיר של ריבו בריצה
ואני בעד לא שריבו ידחק אלא גם לתת לזמרים אחרים לזכות (שלפי דעתי יותר מגיע להם) -
@מוכן-תמיד-לעזור הי, לא לדבר ככה.... אני דווקא מאוד אהבתי את השיר הזה (בשונה מהרבה שירים שלו שפחות התחברתי), לא הבנתי מה יש לכולם פה נגדו....
לשיר הזה ספציפית מגיע מקום ראשון בצדק, ומותר לו לרוץ למקום הראשון, למה שיוותר על זה? -
@תמר-מהמרכז את רצינית??
'כי תעבור במים' של קובי גרינבוים
'אין דבר רע' שוואקי ושמעון לוי
'יש בך הכל' עקיבא (תלוי איפה...)
יש עוד מלא אבל זה מה שעולה לי עכשיו...
יכולים להגיע למקום ראשון חופשיי
הרבה יותר יפים מהשיר של ריבו. -
@מוכן-תמיד-לעזור לא באתי להוריד משירים אחרים, גם הם מאוד יפים, נחכה למצעד ונראה מה יהיה.... אבל לא צריך לזלזל בריבו, אני חושבת שהשיר שלו לא נופל מהשירים האחרים שיצאו לאחרונה.
-
@מוכן-תמיד-לעזור אמר בישי ריבו:
כי תעבור במים' של קובי גרינבוים
'אין דבר רע' שוואקי ושמעון לוילא חושבת שהם יותר יפים מהאחרון של ריבו. ממש ממש לא.....!!!
-
משהו יודע אם השנה יש מופע בבניני האומה ?? לא פורסם כלום עד עכשיוו
-
@טליה מוזר מאוד, זה מסורת של כמה שנים שהוא עושה לבחורי ישיבות פעמיים בשנה(סוכות ופסח) והשנה פעם ראשונה שלא--
קשה לי להאמין שהוא יפרסם עכשיו--שבועיים לפני? פחות נראה לי.(למרות שהכרטיסים נמכרים מהר מאוד, אבל עדיין..)
אבל מה שכן זה מפתיע.
עכשיו אני רואה בלוח ההופעות שלו שיש לו בחול המועד 3 הופעות רצופות בחו"ל-- יום אחרי יום,
לכן הוא לא עושה כנראה. -
@היידה-מיוזיק-0 זהוו , גמאני ראיתי וגם ראיתי שיום שלישי היה לו ריק .. כאילו בלי הופעות אז חשבתי שאולי יהיה שם .. אבל אח"כ התפרסם שיש בשלישי הופעה של שולי רנד בבניני האומה
איזה באסהה , זה ממש מוזר .. לא היתה לי שאלה בכלל רק חיכיתי שתפתח האפשרות לקניית כרטיסים -
אני וחברות שלי בונות על המופע של הנשים בטירוףףף, וכל יום נכנסות לאתר לראות אם יש מכירת כרטיסים כדי לקנות...
הוא לא יכול לאכזב!!!
אם מישהו שומע שבמקרה נפתחה המכירה מוזמן להודיע... -
@אוהבת-מוזיקה-3 לעת עתה אין כלום, וככל הנראה שהשנה הוא ויתר על זה, יש לו 3 הופעות רצופות בחו"ל, ואני מאמינה שהטיסות לוקחות זמן אז בטח הוא טס לפני וכו', וגם ונגיד שכן- נראה לי שכל התאריכים תפוסים בבניני האומה.
בקיצור מוזר שהוא ויתר על זה, הוא תמיד בראיונות שלו אומר שהוא מחכה לזה כל שנה -
@היידה-מיוזיק-0 אני עכשיו בדקתי בלוח הופעות של ישי ריבו
יש לו הופעה בארנה עם נתן גושן ב 4\7 שזה אומר ביום חמישי הזה וגם יש לו מופע שנקרא שקיעה בזאפה ב 4\17
(תכנסי בגוגל ללוח הופעות שלו ותראי גם עוד הופעות שלו בעולם וגם תוכלי לקנות כרטיסים ) -
This post is deleted!
-
@היידה-מיוזיק-0 אין לי מושג
פשוט אמרת פה שאין לו הופעות בחול המועד ואני הלכתי לבדוק ומצאתי להפתעתי שיש -
@תמר-7 התכוונתי שההופעות האלה מעורבות,
מה שהוא בד"כ תמיד עשה זה לבחורי ישיבות ונשים(בהפרדה מלאה כמובן) בפסח וסוכות, אז השנה ככל הנראה לא יהיה-- -
@היידה-מיוזיק-0 מי אמר שזה מעורב????
-
@תמר-7 תכנסי ותראי--לא כתוב מופע נשים\גברים מה שבד"כ כתוב,
וגם- בארנה לא נראה לי שאפשר לעשות נפרד, ובמקומות האלו הוא בד"כ לא עושה לחרדים, תמיד עשה בבניני האומה.
ועוד משהו- נטפרי חוסם את האפשרות קנייה, אז--