-
@hiush-its-me
זה לא נכון בכלל
לכל שיר יש סגנון
וכל אחד אוהב סגנון אחר
יכול להיות שאת לא מתחברת לסגנון ולא אוהבת וזה בסדר
אני אישית התחברתי ואני מאד אוהבת את השיר
וברור שזמר שתמיד מוציא שירים יפים שהרבה אנשים אוהבים יותר יתחברו לשיר||דעתי :)||
-
@עובד-ה-0 ממש לא דיברו כאן על ההעדפה אישית
בוא נהיה ריאלים יכול להיות שהשיר כן יפה אני לא נכנס לזה דיברו פה על ההערצה הזו שכל שיר שהוא יוציא גם אם זה יהיה פחות יפה יהללו וגם יגידו שזה יהיה שיר השנה ...............
למה??? כי זה של ישי ריבו?! -
@hiush-its-me מה?????????
אתה רציני?! זה שיר פצצה!! עם מילים חזקות ביותר! ועם זמר אחר היה מוציא כזה שיר.
יכול להיות שלא הין שומעים את זה כי אנחנו לא מכירים את הזמר! אבל זה לא שיש כאן משהוא בגלל שישי ריבו הוציא את זה אז זה יפה. ממש לא!! אוהבים את זה כי כולם יודעים שהשירים שישי ריבו מוציא זה הלהיטים!! -
-
@אולפניסט-ברמה אמר בישי ריבו:
ברור שיש קצת שירים של ישי ריבו שלא כזה יפים, ועדיין בגלל שזה 'ישי' אז זה וואו......
@יהודה-n ממש לא, לדוגמא:
השיר "כל מעייני" של ישי ריבו שיצא בשנת 2020 לא תפס וקיבל רק כ350K
ולעומת זאת השיר שלו "תוכו רצוף אהבה" שיצא בשנת 2012 בערך זכה ללא פחות מ21M צפיות
ואז אף אחד לא הכיר אותו. -
@שמעון-f גם. כלומר שאין מה להגיד זה ברור שאם זמר אחר יוציא שיר אז השיר של ישי יהיה יותר יפה. אבל בא נגיד שזמר חדש שאף אחד לא מכיר מוציא שיר ממש יפה. אז השאלה למה זה לא מתפרסם?? התשובה; בגלל שהזמר הזה עוד לא מפורסם כמו ישי ריבו!! וזה לא קשור ל הערצה עיוורת!! ממש לא קשור! זה קשור לזה שישי ריבו זמר פצצה! וזמר מפורסם עם מאות אלפי מנוים ביוטיוב ובכל הרשתות!
אז ההבדל הוא ככה;
ישי רכש מוניטין מאוד גבוה! מה שזמרים אחרים לא רכשו! -
@אולפניסט-ברמה אמר בישי ריבו:
ברור שיש קצת שירים של ישי ריבו שלא כזה יפים, ועדיין בגלל שזה 'ישי' אז זה וואו......
@יהודה-n ממש לא, לדוגמא:
השיר "כל מעייני" של ישי ריבו שיצא בשנת 2020 לא תפס וקיבל רק כ350K
ולעומת זאת השיר שלו "תוכו רצוף אהבה" שיצא בשנת 2012 בערך זכה ללא פחות מ21M צפיות
ואז אף אחד לא הכיר אותו.אף אחד לא אמר שכל השירים לא יפים
-
@יונמיוזיק
אז אתה אומר בעצם שכל השירים יפים פשוט אין לך גישה אליהם כמו לשירים של ישי ריבוחזק!!
אבל אני יכולה להסכים עם דבריו של @יונמיוזיק , באמת יש הרבה יפים, צריך לדעת למצוא אותם......... קצת קשה מתוך כל הכמות שיוצאת היום. שיש שיר של ריבו, אני אאזין לו כי זה ריבו. אבל אם אחד אלמוני בשם 'טוביה לוינגר' או 'אפרים סעדון' יוציא שיר, גם אם הוא יהיה היפה בעולם, ישנם פחות סיכויים שאקשיב לו. -