מולטי אפקט לגיטרה-משהו להתחיל איתו
-
למישהו יש המלצה על מולטי טוב להתחיל איתו?
או אולי פרטים על מולטי BOSS MX5 HeadRush? או-GT-1 Boss? -
@גיטריסט-בינוני כמי שקצת חרש על הנושא הזה אני אנסה לענות כידוע יש ויכוח עתיק מה עדיף מולטי או אפקטים בודדים מה שיש לי לומר בעניין (ויש לי מולטי...) שכל עוד שהמולטי לא ממש טוב אז הוא לא מביא תוצאה מספקת מבחינת סאונד (אא"כ לא אכפת לך להחליף כל תקופה למשהו יותר טוב מה שיגרור הוצאה לא קטנה בלשון המעטה...) מה שכן גם לקנות אפקטים בודדים זה לא הדבר הכי קל בעולם... לכן הייתי ממליץ או להשקיע פעם אחת במשהו באמת טוב (מה שאני עשיתי...) או לקנות ביד 2 משהו נחמד שוודאי לא יביא תוצאות טובות מבחינת סאונד אבל תוכל לקלוט את הרעיון של מולטי...
-
@גיטרה-חשמלית-0 אמר במולטי אפקט לגיטרה-משהו להתחיל איתו:
לכן הייתי ממליץ או להשקיע פעם אחת במשהו באמת טוב (מה שאני עשיתי...)
כמה זה להשקיע? לקנות קמפר ב5000 זה יותר מידי בשבילי, אני עדיין לא בטוח כמה רציני אני לוקח את התחום
ה-BOSS MX5 HeadRush עולה 2500 בחלילית, אתה מכיר את זה? -
@גיטריסט-בינוני לי עלה קמפר כולל קונטרולר ואקספרשן 4,100 ביד 2 לגבי המכשיר הנ"ל אני לא כ"כ מכיר אותו (את הgt1 אני כן קצת מכיר...) ואני באופן אישי לא כ"כ מתלהב מהסאונד בוס אולי תנסה ליין6 נראה לי שהיבואנים זה ווילד גיטרס
-
@גיטרה-חשמלית-0 בדקתי ביד 2 ואין שם דברים טובים, והמחיר הוא כמו באמזון חדש.
לגבי הליין 6, יש המון סרטונים שמשווים בין-line 6 pod go לבין הבוס, מה שאומר שזה כנראה פחות או יותר אותה רמה, אתה מכיר את הדגם הזה של ליין 6? -
@גיטריסט-בינוני אמר במולטי אפקט לגיטרה-משהו להתחיל איתו:
בדקתי ביד 2 ואין שם דברים טובים, והמחיר הוא כמו באמזון חדש.
יש מקומות יותר טובים מיד 2 (יש בפייסבוק) חוצמיזה התכוונתי שתחפש משהו זול ביד 2 בשביל ההתחלה ואח"כ תתקדם ותשקיע...
@גיטריסט-בינוני אמר במולטי אפקט לגיטרה-משהו להתחיל איתו:
לגבי הליין 6, יש המון סרטונים שמשווים בין-line 6 pod go לבין הבוס, מה שאומר שזה כנראה פחות או יותר אותה רמה, אתה מכיר את הדגם הזה של ליין 6?
לגבי הליין 6 אני ניסתי קצת ושמעתי דברים ממש טובים על ההיילקס אבל זה מסתבר לא בתקציב... הpod go זה סדרה של כמה מכשירים והם דווקא ברמה ממש טובה אם כי המחשב שלהם יותר חלש מההיילקס ולכן הוא פחות בנוי לעומסים כבדים כמו מספר רב של אפקטים בו זמנית ברמת הסאונד הדגימות שלו אמורות להיות ממש טובות אם כי לא ברמה של המכשירים הטובים ביותר...
אני לא יודע איזה השוואות ראית בין הליין 6 לבוס ולאיזה דגמים ואני גם לא מספיק מבין בזה ולא מספיק מכיר דגמים ככה שאני מעדיף שלא תסמוך על ההמלצות שלי אלא תבדוק בעצמך...
עריכה: ראיתי במאסטרו ששלומי שמעון הגיטריסט של סוסנה משתמש במולטי של בוס ולא הצלחתי לזהות את הדגם אתה יכול לנסות לברר...