לחן לחופה על הקלידים
-
ניסיתי להלחין שיר חופה הנה הקלטה של מה שיצא אשמח לשמוע ממכם חוות דעת על הלחן והנגינה shir.MP3
-
ניסיתי להלחין שיר חופה הנה הקלטה של מה שיצא אשמח לשמוע ממכם חוות דעת על הלחן והנגינה shir.MP3
@הקלידן-הצפוני וואוו ממש יפה רק את הפתיח עם התופים הייתי מוריד
-
@הקלידן-הצפוני וואוו ממש יפה רק את הפתיח עם התופים הייתי מוריד
@איציק-דדיה תודה רבה על הפרגון לגבי המילים זה "ארבעים יום קודם יצירת הוולד בת קול יוצאת ואומרת בת פלוני לפלוני" אני עדיין חושב לכתוב משהו מקורי
-
@איציק-דדיה תודה רבה על הפרגון לגבי המילים זה "ארבעים יום קודם יצירת הוולד בת קול יוצאת ואומרת בת פלוני לפלוני" אני עדיין חושב לכתוב משהו מקורי
@הקלידן-הצפוני סומך עליך
-
@הקלידן-הצפוני
מאוד יפה גם הלחן וגם הנגינה -אין ספק שרואים כישרון
ואם הכוונה של הלחן הזה במקום 4 בבות לדוגמה
הייתי אומר בהרגשה -- שהוא קצת שמח מידי
לחופה לדעתי מתאים משהו יותר איטי וכבד קצת - -ואתה לא חייב להסכים איתי -
@הקלידן-הצפוני יפה מאוד
אתה יכול לשלוח את המיקצב שהשתמשת בו ? -
@הקלידן-הצפוני
מאוד יפה גם הלחן וגם הנגינה -אין ספק שרואים כישרון
ואם הכוונה של הלחן הזה במקום 4 בבות לדוגמה
הייתי אומר בהרגשה -- שהוא קצת שמח מידי
לחופה לדעתי מתאים משהו יותר איטי וכבד קצת - -ואתה לא חייב להסכים איתי@אילן-פ תאמת שאני מנסה להלחין שיר לחופה שלי אני מתחתן עוד חודש תודה רבה על ההערה וההארה
-
@אילן-פ תאמת שאני מנסה להלחין שיר לחופה שלי אני מתחתן עוד חודש תודה רבה על ההערה וההארה
@הקלידן-הצפוני
שיהיה לך הרבה מזל טוב - שתזכה להקים בית ,,,,,
והלחן שאתה כותב לחתונה שלך הוא ודאי הכי טוב שיכול להיות לך ולב"ג
והכי חשוב זה הלחן של החיים המשותפים אחרי החתונה -
@הקלידן-הצפוני
שיהיה לך הרבה מזל טוב - שתזכה להקים בית ,,,,,
והלחן שאתה כותב לחתונה שלך הוא ודאי הכי טוב שיכול להיות לך ולב"ג
והכי חשוב זה הלחן של החיים המשותפים אחרי החתונה@אילן-פ תודה רבה מסכים איתך בכל מילה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות