הכנסת פלאגינים לקיובייס | דחוף!
-
יש לי את אפל סטודיו וגם את קיובייס. מישהו מוכן להסביר לי מדוע ב FL סטודיו אני רואה את הפלאגין ויכול להשתמש איתו, ובקיובייס אני נכנס לחיפוש של הפלאיגים, מעלה את התיקייה עם הקובץ DLL והוא רושם שאין בתיקייה כלום.
דחוף!!@א-ה-2 יש לך את @חכם_בלילה הוא נראה לי מבין בזה
עובד על FL Studio 20 זה מה שכתוב לו בפרופיל
-
@א-ה-2 יש לך את @חכם_בלילה הוא נראה לי מבין בזה
עובד על FL Studio 20 זה מה שכתוב לו בפרופיל
@איציק-דדיה יפה שתייגת אותי
,וכן הציטוט מדויק 
@א-ה-2 אני מבין רק בFL בקיובייס אני לא מבין כלום (גורנישט בלעז) וכל מי שמבין בקיובייס לא בפורום בגלל נטפרי... -
@איציק-דדיה יפה שתייגת אותי
,וכן הציטוט מדויק 
@א-ה-2 אני מבין רק בFL בקיובייס אני לא מבין כלום (גורנישט בלעז) וכל מי שמבין בקיובייס לא בפורום בגלל נטפרי...@חכם_בלילה שכוייח!
אבל בFL Studio 20 הפלאגינים מוצגים, ומשום מה בקיובייס לא..
תודה בכל אופן
אולי @טכנאי-קיובייס-12 או @margalit יעזרו -
@חכם_בלילה שכוייח!
אבל בFL Studio 20 הפלאגינים מוצגים, ומשום מה בקיובייס לא..
תודה בכל אופן
אולי @טכנאי-קיובייס-12 או @margalit יעזרו@א-ה-2 טכנאי קיובייס חסום בגלל שהוא בנטפרי
-
@חכם_בלילה וואלה אז מי לא??
-
@חכם_בלילה וואלה אז מי לא??
-
@א-ה-2 אני לא מבין בקיובייס כמו שאמרתי לעייל אבל מה שכתוב זה שהוא לא מוצא את התיקייה והוא אומר שתתקין את הפלאגין מחדש.. אולי תנסה לעשות את זה
-
יש לי את אפל סטודיו וגם את קיובייס. מישהו מוכן להסביר לי מדוע ב FL סטודיו אני רואה את הפלאגין ויכול להשתמש איתו, ובקיובייס אני נכנס לחיפוש של הפלאיגים, מעלה את התיקייה עם הקובץ DLL והוא רושם שאין בתיקייה כלום.
דחוף!!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות