בעיות בקליפים- שקרים שמוטמנים בקליפים
-
@שבור-אור
מה השוואה בין זה
שהם לא שרים באמת וזה ברור לכולם
לבין זה שהם משכיבים לך ילד שנראה חולה בבית חולים
ובאים להקדיש לו שיר
אני לא יודעת אם ראיתם
אבל אני מסתכלת על התגובות
ואיזה הערכה וכבוד אנשים נותנים להם
ומשיו מהם דואג להגיד משו?!
בעיניי זה ממש שקר מגעיל! -
@MUSIC-2 אמר בבעיות בקליפים- שקרים שמוטמנים בקליפים:
אם הבנתי, זה לא ממש המטרה שלשמה נפתח הנושא, אבל כמו ששבור אור אמר, זה רק למשתמשים מסוימים הנושא השני, וכבר כתבתי, אז תרשו לי....
בקליפ אל תיפול של אברהם פריד, בנצי שטיין, חיים ישראל, יש ילד חולה,
כולנו רחמנו עליו.... היה לי עצוב לראות את הקליפ- משרת את המטרה מעולה,
עכשיו, שמו לב, הילד לא חולה!!
יש לו סוג של כובע גרב על הראש....
בתחילה ממש התעצבנתי, אח''כ ת'אמת הצלחתי להבין אותם....אני על ההתחלה קלטתי את זה... אחותי לא קלטה והיא סיפרה לי שהיא ממש בכתה מזה ואיזה קליפ מרגש.... כשסיפרתי לה שזה לא אמיתי היא ממש התקשה להאמין ונורא התבאסה.... אבל גם אני הבנתי אותם
-
@נעמי-ה זה היה התגובה שלי בהתחלה, זה עצבן אותי, הרתיח אותי וכו',
אחכ חשבתי על זה- מה רצית שהם יקחו ילד באמת חולה, שאין לו כח עכשיו לעשות משחקים ולהציג הצגות?
ובסך הכל הזמרים האלה באמת אנשים שיכולים לעשות את זה(אני אישית פגשתי בסיטואציה דומה גם את חיים ישראל וגם את אברהם פריד)... -
@צלילים אמר בבעיות בקליפים- שקרים שמוטמנים בקליפים:
@נעמי-ה יש גם זמרים שבאמת מגיעים לבתי חולים רק בשביל לשמח....
לי אישית יש סלידה מזמרים שחושבים רק על עצמם ועל הקריירה שלהם. ואת זה אפשר הרבה פעמים לראות בקליפים.ריבו למשל.... הוא כל הזמן משמח חולים... והוא ממש לא עושה את זה בשביל הפרסום...
-
@שבור-אור
אני יכולה להגיד לך
שאני לא היחידה שראיתי את זה
והייתי בטוחה שזה אמיתי..אוקי אין בעיה יכול להיות שהם היו צריכים את זה למשחק שלהם
אבל זה בדיוק מה שהפוסט הזה בא להראות
בתת מודע שלנו
הם יצרו את עצמם בתור אנשים טובים
שבאים לשמח אנשים
בעוד שזה רק לפרסום(לא בדיוק ההגדרה הנכונה..) שלהם... -
@אפרת-גלבוע עלזה נאמר "קליפ" שזה לא אמיתי זה משחק בתור אחות ל... זה קליפ ושיר שלא מופסק להשמע ולהראות אצלינו בבית כי הסיפור שמוצג בקליפ הוא מאוד מרגש
-
-
-
@איציק-דדיה נכון, אבל אם במקרה הנ''ל מביאים לי ילד שנראה חולה,
מרגשים אותי, לא מענין אותי ככ הקליפ ומסריו, ענין אותי שסחטו ממני רגש,
וזה לא מופקע שירגש, נתנו לי להעריך אותם על עצם הלשמח את הילד המתוק שם,
ותכלס הוא בכלל לא חולה, זה לא יפה! -
אני חושבת שזה דווקא מאוד יפה כי למרות שזה לא ילד חולה את השיר הם כתבו לילד חולה באמת אך רק לקליפ בתור ההצגה הם הביאו ילד לא באמת חולה אבל הסיפור הוא באמת אמיתי כי הם באמת באו לשמח אותו אך יכול להיות ואפילו מסתבר שהוא לא רצה להצטלם ולכן הביאו שחקן
-
וגם יכול להיות שהוא ביקש את זה,
הרבה פעמים ילדים מבקשים שיכתבו עליהם שיר , אחותי גם היתה חולה והתלהבה שאברהם פריד בירך אותה שתהיה בריאה וגם קצת שר לה אפילו שהוא פרסם את זה... -
לאיודעת מה להגיד לכם לא הבנתי את הכותרת של הנושא וגם את את כל התגובות פה סורי...מבחינתי שאני רואה קליפ בשבילי זה סרט עם שחקנים זה אמור להיות ברור לא?