אתגרי הכתיבה
-
חברה זה לא לעניין לא התחברתי לפורום כמעט חודש וראיתי שהזכיה שלי באתגר 47 לא עודכנה 48 לא נפתח וכו' וכו', והבעיה היא שטיטו בנטפרי ולכן הוא לא התחבר כבר 27 יום, אני חושב שכדי לייעל את זה וזה דבר שחשוב לכל הכותבים פה בפורום שיהיה, נמנה משהו שיהיה אחראי על זה מהיום לעשות כל שבוע אתגר ולחדש ימינו כקדם,
מישהו שמחובר תמיד ויוכל לפתוח כל שבוע מסודר ולעדכן את הזוכים כמו שהיה פעם,
@צוות-פיקוח (אם יש עוד דבר כזה) תגידו מה אתם אומרים על זה, וכן אתם הכותבים מה אתם חושבים אני צודק?????
תייגו בעלי סמכות אחרים!! שיראו את זה.
בברכת חדש ימינו כקדם... -
@אייל-גלבוע-4
היה משהו כעין זה רעיון שלי לערב שמות של משתמשים מהפורום, באחד האתגרים האחרונים תבדוק\י -
@ארי-גולד קודם כל אני בעד
ויש לך את @כ-פ ואת @פונץ-בננה שהם עכשיו צוות פיקוח במקום טיטו ואיציית וכו... חוץ מנגינתי שעדיין מחובר
-
@איציק-דדיה אמר באתגרי הכתיבה:
@ארי-גולד קודם כל אני בעד
ויש לך את @כ-פ ואת @פונץ-בננה שהם עכשיו צוות פיקוח במקום טיטו ואיציית וכו... חוץ מנגינתי שעדיין מחובר
אז יאללה או שאחת מהם תיקח תיוזמה או שהם יאשרו למישהו כמוך למחובר תמיד לעשות את זה, הרעיון שלי לאתגר (הטרצה רימה*) נראה לי יהיה קשה ומענין, (כתבתי שיר כזה זה היה קשה ולקח אותי לעולמות אחרים, זה סיגנון כתיבה שונה לגמרי מכל מה שרגילים לכתוב,
*מה זה טרצה רימה כבר הסברתי באתגר 47 תסתכלו שם... -
זה אולי לא ממש לפי החוק אבל אם לא אתחבר עכשיו לא יודע מתי תהיה לי הזדמנות להתחבר אז אני אבחר עכשיו נושא,
לכתוב שיר בסיגנון טרצה רימה, שזה אומר לכתוב שיר שבכול בית יש שלוש שורות, והשורה הראשונה והשלישית מתחרזים ןהאמצאית מתחרזת אם הראשונה והשלישית של הבית הבא אבא בגב גדג וכו' ובסוף מסיימים עם שני שורות שמתחרזים,
ושזה יהיה סיפור לא סתם שיר מקוה שהבנתם
(זה מה שהסברתי שם מקוה שהבנת) -
-
-